F

Yüzbaşı
08 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 90 (Bu ay: 1)
Gönderileri

İyi günler herkese 500Tl civarinda ssd önerebilir misiniz oyun için kullanicam

iyi gunler herkese iş için pc toplamak istiyorum sadece chrome dan cıktı alıcam baska bir isim yok bide arada youtube da video izlerim 700tl civarı toplanabilir mi

iyi günler herkese 1 haftadır superonline ile başım belada 6 7 defa arıza kaydı olusturuldu ve hepsinde arızanız giderilde denildi ama günde en az 40 50 arası kopma oluyor bina hattında sorun olabilir dediler birini gönderdiler adam baktı herhangi bir sıkıntı yok dedi iç tesisatta.

resimdek değerlere göre binada bir skıntı oldugu soylenebilir mi?
Tam 10 gün önce başvuru yaptim evraklar felan gönderildi herşey tamam kimse gelip ankastreye kablo çekmiyor turkneti arıyorum sizi önceliğe alıyoruz diyorlar bise yaptıkları yok en son aradığım eleman şebeke sorunu var diyor nedir bu sorun diyorum cevap veremiyor ne zaman hallolur diyorum aciliyetinizi bildirdim diyor en az 10 kere bildirdiler aciliyeti ne gelen var ne giden nede herhangi bir bilgilendirme Turknete geçecek arkadaşlara örnek olsun buda.
herkese merhaba 6000 tl ye çift monitör oyun için sistem tavsiyesi bekliyorum herkese iyi forumlar.
Selamlar edebiyat için soru bankası arıyorum tavsiye verebilecek var mi Zorlayıci olmasıni istiyorum
elimde suan limit ve çözüm yayınları var
Herkese merhaba bir sistem topladım parçaları arastırarak sectim ve birde sizinle paylasmak istedim bir yanlısi var mı veya degistirilebilecek bir parca var mı diye

http://i.hizliresim.com/gqz70b.png

bir de 300 350 tl civarı monitör arıyorum tavsiye verebilecek var mı?
İyi günler başlıkta belirttiğim gibi 900 1000 civarı öneri arıyorum. Diğer bileşenler var psu 600w
Herkese merhaba 1500 tl bütçem var sadece ekran kartı alacam oyun için onerileriniz var mıdır
İyi günler herkese 1senedir doğru düzgün pc kullanmıyorum bazı aksaklıklar oldu ama artık sürekli olarak kullanmaya baslicam uzun zamandır takip edemiyorum bu forumu size sormak istedim takviye gerekir mi diye sisteme

MSI GTX 760 EKRAN KARTI
İNTEL i5 4460 İŞLEMCİ
SAMSUNG EVO 128 GB SSD
GSKILL 8GB RAM
ZALMAN 700W PSU
CORSAİR CARBIDE SERİSİ AIR 540 KASA
ASUS MARKA Bİ ANAKART AMA MODELI HATIRLAYAMADIM
WD BLUE 1TB HDD
Hakkında
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Pc donanım(ekran kartları)
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Mobil cihaz
Nokia
Operatör
Turkcell
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PC
Takım
Beşiktaş
Tablet
general mobile
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 645
İkinci El Bölümü Mesajları: 59
Konularının görüntülenme sayısı: 18.920 (Bu ay: 130)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 58 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.