Şimdi Ara

WİRELESS ADAPTÖR TAVSİYESİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
3
Favori
142.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sessizkaptan

sana şu kadar söyleyim çip iyi olmadıktan sonra isterse 20 dpi anten olsun bir işe yaramaz denedim gördüm şuanda 5 dpilik anten bile işimi görüyor

haklısın tabi. Ama cipsetin hassasiyet değerleri de farkediyor inan. realtek den bahsediyorsun büyük ihtimal. iyi bir cipsettir ama daha iyiside var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhantiknaz

Selamlar arkadaslar. iki gundur arastirmaktayim tam bir karar veremedi.

4. kattaki modemden 1.katta laptop ile wirelessi yakalamak istiyorum. Bunun icin hangi adaptoru tavsiye edersiniz? Acil cevap bekliyorum

yaklaşık 4 senedir interneti bedava kullanan birisi olarak seninle aynı durumdayım 4 katta ki wireless modeme bağlanıp işlerimi yürütüyorum buna Wow oynamak da dahil :) hiçbir sıkıntı çekmiyorum.

wireless adaptörlerde 150 ve 300 mbps seçenekleri var. eğer 300 alacaksan bağlanıcağın modemlerinde 300mbps destekli olması lazım yoksa yoksa modem 150 destekliyo sen 300 lük adaptörü alırsan alıcağın performans 150 de tıkanır

sana tavsiyem antenlerini değiştirebileceğin türden adaptör alman

Bu Yolda
    2 tane WUS 300 (125 mbps)
    1 tane airties 2410 (300 mbps)
    Harcadım pencere kenarına koyduğumdan düşmelerden dolayı cihazları bozdum performans olarak fena sayılmazlardı.

not:4.kat internet erişimim 5 çizgide 4 gösteriyor.

Şu anda performans açısından üsttekilerden daha memnun kaldığım modeli yazıyorum
    tp-link WN7200ND modeli
    neden bunu seçtim çünkü anteni (5dbi) yukardakilerin antenlerinden daha güçlü olduğundan daha güçlü çekim alanı sağlıyor duvarlar engel olamıyor.

Anten çok önemli tp-link in baya anten modelleride mevcut

son olarak değiştirilebilir antenli adaptör alman sana tavsiyem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mantistr -- 8 Nisan 2012; 20:02:42 >

• quote:

4. kattaki modemden 1.katta laptop ile wirelessi yakalamak istiyorum. Bunun icin hangi adaptoru tavsiye edersiniz? Acil cevap bekliyorum

sana büyük anten lazım.uyduruk adaptörle yapmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mantistr

quote:

yaklaşık 4 senedir interneti bedava kullanan birisi olarak seninle aynı durumdayım 4 katta ki wireless modeme bağlanıp işlerimi yürütüyorum buna Wow oynamak da dahil :) hiçbir sıkıntı çekmiyorum.

wireless adaptörlerde 150 ve 300 mbps seçenekleri var. eğer 300 alacaksan bağlanıcağın modemlerinde 300mbps destekli olması lazım yoksa yoksa modem 150 destekliyo sen 300 lük adaptörü alırsan alıcağın performans 150 de tıkanır

sana tavsiyem antenlerini değiştirebileceğin türden adaptör alman

Bu Yolda
    2 tane WUS 300 (125 mbps)
    1 tane airties 2410 (300 mbps)
    Harcadım pencere kenarına koyduğumdan düşmelerden dolayı cihazları bozdum performans olarak fena sayılmazlardı.

not:4.kat internet erişimim 5 çizgide 4 gösteriyor.

Şu anda performans açısından üsttekilerden daha memnun kaldığım modeli yazıyorum
    tp-link WN7200ND modeli
    neden bunu seçtim çünkü anteni (5dbi) yukardakilerin antenlerinden daha güçlü olduğundan daha güçlü çekim alanı sağlıyor duvarlar engel olamıyor.

Anten çok önemli tp-link in baya anten modelleride mevcut

son olarak değiştirilebilir antenli adaptör alman sana tavsiyem

İki senedir interneti komşumuz ile paylasıyorum. Bir üst katta oturuyorlar. Ona tp link wn 422 g modelini almıştım. İki senedir sorun yok. Suan bi adaptör alacak olsam tp link'ten başkasına bakmam... Adamlar türkiye piyasasına cok iyi girdi. Bu tür ürünlerde airtieşdan sasmazdim ama tp link cok iyi gerçekten. Satış sonrası destek olayı nasil ama o konuda bi fikrim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

haklısın tabi. Ama cipsetin hassasiyet değerleri de farkediyor inan. realtek den bahsediyorsun büyük ihtimal. iyi bir cipsettir ama daha iyiside var.

evet kardeş realtekten hariç iyi bir çip söyle bana
  • arkadaşlar 5 kilometrelik alanlar için hangi cihazlar gerekli benim bildiğim airtiresin wob 201 i var oda 1.500 lira daha ucuza cihazlar bulabilirmiyiz ya da yapabilirmilyiz
  • Sanal PC ile uyumlu olacak wireless adaptör önerebilir misiniz?
    TP-LINK TL-WN722N 150Mbps 4dBi Anten Kablosuz Usb Adaptör şu model işimi görür mü?

TP-LINK TL-WN722N adaptörü aldım bana yeter gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerhitz -- 10 Nisan 2012; 16:55:58 >
  • onun yerine tplink 7200nd al.

• sagolasın o marka nasıldır ilk defa duyuyorum birde TR de satışı var mı netten pek bir sey cıkmadıda eger olmazsa linkteki nasıl pekı
  • 7200nd senin linkdeki cihazdan kat kat üstündür. Aralarında 400mw gibi ciddi bir güç farkı var zaten.
    O link dekine para vereceğine 22-23 liraya tplink 722n almak daha mantıklı.

• Arkadaşlar alın bir tane tp-link 7200nd kullanın 10 numara adapter çekim gucu gayet iyi 30 liraya almıstım ben o mesajı yazdıgım donemler halada kullanıyorum 12 dbi anten fln takarsanız cok daha iyi bir performans alabılırsınız ama ben 5dbi ile kullanıyorum saygılar..
  • Şu cihazla buradan bir arkadaş, evinin 50 metre ilersindeki bir yerden çok rahat bağlandığını söylemişti. Özellikleri de gayet iyi;

http://www.yollasepete.com/urun/2311-Comfast-20G-1000Mw-USB-Wireless-Adaptor.html
  • İyi akşamlar beyler..Bana uzun mesafe çekebilecek usb wireless adaptör lazım..Verebileceğim en yüksek miktar 60 tl..Bu fiyata en uzak çekebilecek bir adaptör lazım..Hangi ürünü önerirsiniz ?
  • o paraya alfa 036h yada tplink 7200nd alınır ancak.

• quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

o paraya alfa 036h yada tplink 7200nd alınır ancak.

Ben izmirde oturuyorum alfa 036h bulmak zor olur benim içinde.. tplink 7200nd uzak mesafeleri iyi çeker mi ? Everest adaptörlerde 1 km çekim alanı yazıyor..tplink ne kadar mesafe çeker ?

Kendime almıyorum başkasına alıyorum , bir sorun çıkarsa mahcup olmak istemem..Bu fiyata çekebilecek en uzun mesafe lazım
  • 50-60 tl'ya 1 km gibi mesafeler pek gerçekçi değil. Biraz reklam işi onlar..

Alfa dışında iyi olduğunu bildiğim comfast var, linkini üstte vermiştim. yada kolaylıkla bulabileceğiniz dark mesela;

http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-rangemax-150mbit-80211bgn-wireeless-n-5dbi-antenli-kablosuz-usb-adaptor-dk-nt-wdn150hpbt5/productDetails.aspx?productId=bd300015&categoryId=103939&SKU=BD300015

• quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

o paraya alfa 036h yada tplink 7200nd alınır ancak.

Ben izmirde oturuyorum alfa 036h bulmak zor olur benim içinde.. tplink 7200nd uzak mesafeleri iyi çeker mi ? Everest adaptörlerde 1 km çekim alanı yazıyor..tplink ne kadar mesafe çeker ?

Kendime almıyorum başkasına alıyorum , bir sorun çıkarsa mahcup olmak istemem..Bu fiyata çekebilecek en uzun mesafe lazım

7200nd 500mw gücünde iyi bir cihaz. Ralink chipset e sahip. LAKin mesafe konusunda kimse kesin birşey diyemez.

• Teşekkürler beyler yardımlarınız için..Bugün bi çarşıya ineyim olcağını sanmıyom ama alfa bulursam alfa alayım yoksa 7200nd alırım artık
  • Alfayi çarşı pazar da bulamazsiniz.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.