Şimdi Ara

WİRELESS ADAPTÖR TAVSİYESİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
206
Cevap
3
Favori
142.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sessizkaptan

quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

haklısın tabi. Ama cipsetin hassasiyet değerleri de farkediyor inan. realtek den bahsediyorsun büyük ihtimal. iyi bir cipsettir ama daha iyiside var.

evet kardeş realtekten hariç iyi bir çip söyle bana

Atheros'un daha iyi olduğu söyleniyor. Şuradan çeşitli markalarda Atheros çipsetli wifi donanımlarına bakabilirsiniz;

http://atheros-chipset.blogspot.com/

• Selam arkadşlar Araştırdığım kadarı ile Alfa marka epey tavsiye eden olmuş. Bende şöyle bir sorun var işyernde wireless ağım var bulunduğum yerde duvar yerine 2 kat sandiviç panel (saç-izole malzeme-saç Şeklınde) birde metal kapı var kapıyı bi 30-40 cm açnca everest marka adaptörümle rahatlıkla bağlanabiliyorum ancak kapatnca sinyal gidiyor olsada bağlantı yok denecek kadar az oluyor.Acaba Bu alfa adaptör alsam aynı sorunla karşılaşabilirmıyım ( everest ewn 686n kullanıyorum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: western__

Selam arkadşlar Araştırdığım kadarı ile Alfa marka epey tavsiye eden olmuş. Bende şöyle bir sorun var işyernde wireless ağım var bulunduğum yerde duvar yerine 2 kat sandiviç panel (saç-izole malzeme-saç Şeklınde) birde metal kapı var kapıyı bi 30-40 cm açnca everest marka adaptörümle rahatlıkla bağlanabiliyorum ancak kapatnca sinyal gidiyor olsada bağlantı yok denecek kadar az oluyor.Acaba Bu alfa adaptör alsam aynı sorunla karşılaşabilirmıyım ( everest ewn 686n kullanıyorum )

western kardeş aynı problem bendede vardı.Modem ile pc arasında bir duvar ve ortalama 15 mt mesafe airtres alıcı kullanıyordum şimdiye kadar ama ozaman modemim kendi evimde ve pc yanında idi sıkıntı yoktu şimdi ise dedğim gibi 1 duvar ve ortalama 15 mt kadar mesafe kapılar kapanınca bazen sinyal ya tamamen gidiyor yada 1 bazen iki diş oluyordu.Senin gibi çook araştırdım ne alsam benim işimi görür diye bende alfa markası ile karşılaştım hep,firmayı arayıp görüştüm Türkiye disbüritöü ile felan fila derkenhttp://www.wirelessdestek.com/usb-adaptor/alfa-awus036nhr-2-watt-versiyon-2-mountlu bu ürünü aldım ben Ankarada ikamet ediyorum cuma günü sipariş verdim cumartesi öğleden sonra kargo firmasına sordum bölgemdeki kargo şubesine paketim gelmiş ama haftasonu çalıştığım yer kapalı pazartesi elime geçti,acaba iş görürmü diye bir hevesle eve gidip taktım valla kardeş ne yalan söyleyeyim mükemmel ötesi bir alıcı.24 daireli bir apartmanın en üst katı ve ters cephedeki 2.kat dairede denedik orda bile airtres ile vede cep telefonu ile hiç olmayan wireless %50 sinyal alıyor artı okadar çook modem bulduki tabi ben şifrelerini bilmiyorum.Gerçi bu ürünlerle birde wireless şifresi kırılıyormuş ama nasıl oluyor ben bilmiyoum çokta umrumdada değil.Ama senin alacağın alıcı bu hiç boşuna düşünme tek sıkıntı taksitte vade farkı koyuyorlar o biraz can sıkıcı

• Nunnky kardeşime bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Aynı ürünü bende alicam belki diğer modelleri de etkilidir ama kullanan arkadaş memnun bildik cihazı almak daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alırsan bizide haberdar eyle bakalım sende benim kadar memnun olacakmısın
  • Arkadaşlar evimdeki bağlantımı 900-950mt ilerideki işyerimde kullanmak istiyorum. Acaba bu aralıkta çelışabilecek bir adaptör önerebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayqi

WİRELESS ADAPTÖR TAVSİYESİ

Ne deyim helal olsun sana.
  • arkadaşlar benim adslle aramda 3-4 duvar var iyi bir wireless adaptör önerebilecek var mı?
  • USB Alfa tarzı antenli adaptörde faydalı olabilir....
  • PEKİ USB ALFA yı nerden bulabilirim ???? anladığım kadarıyla türkiye de yok

• arkadaşlar bir benim laptobun wireless i yok :D blutotla bağlanıo :D o da çektiği kadar
  • Arkadaşlar yan daireden internet kullanıyorum fakat bağlantıda sıkıntı çekiyorum wireless adaptör kullanmak istiyorum ayrıca bu adaptör evin içinde internet dağıtor mu? yani tv ye de internet dağıtabilir mi? leptop harici bir cihaz faydalanabilir mi ?
  • arkadaşlar acil bi usb adaptör alcam lakin çekim kalitesi açısından Buffalo mu edimax mı yoksa antenli 5*2 desibellik baska cihazlarmı önerirsiniz
  • Yok mu arkadaşlar önerisi olan?
  • Ghaneli G kullanıcısına yanıt
    www.wirelessadaptor.org de tamamen bunun için kurulmuş. Arayacağınız herşey orada. Sağolsun admin güzel paylaşım yapmış.

Türkiye de bu amaçlı kurulan ve geliştirilmesine öncülük yapan sitelerden. Tebrik ettim. @Ghaneli

• quote:

Orijinalden alıntı: Silphatos

dark rangemax highpower

Ben de 300mbit Dark Rangemax kullanıyorum gayet güzel. Bundan önce Kinamax mı öyle bişey aldım onun pek bi numarası yok
  • max300 – 350 mt. İlerimde okulun ağı var. Hangi dongle önerirsiniz bazılar baş ağrısı yapıyormuş sar yüksekliğinden dolayı
    Edit: Bağlanacağım ağ peap mscv2 şifrelemeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lavalys -- 26 Kasım 2013; 0:18:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.