Şimdi Ara

--Wir Leben Autos!--Club Insignia...(134 Üye) (677. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.676
Cevap
18
Favori
983.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 675676677678679
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bmurat07

quote:

Orijinalden alıntı: dctcagri

olayı boş bir zamanımda anlatırım buradan

quote:

Orijinalden alıntı: theace

beyler bayanlar öğrenmek istediğim bir mevzu var ortada, 2011 model insignia 2.0 cdti cosmo sahibiyim velhasıl kumandadan kapamaya basılı tuttuğumda camlarım otomatik kapanmıyor :(

başka bir yöntemi mi var yoksa bu özellik aracımızda yok mu? 2005 model megane 2 dizelimde olan bu özellik bunda yoksa gerçekten bayarım =)

ilk kilitlemede değil de, kapıları kilitledikten sonra tuşu bırakıp 2.kez basılı tutacaksınız o zaman kapanır

sadece cosmolardamı oluyor yoksa hepsindemi

cam kapama hepsinde oluyor ama Cosmo'da ek olarak aynaları da açıp kapatıyor

• arkadaşlar bugun arabamın yıllık bakımı var Ocak 2010 çıkışlı garaj arabası 3500 km de malsef garanti dışı kalmasın diye servisin eline düştük :D

sorularım şöyle

2010 model arabalara Yazılım güncellemesi yapılıyormu (1,6T Edition+ elegance paket )

Fren Disklerini değiştirmelerini söylemelimiyim

başka nelere dikkat etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim
  • hiç binmemişsiniz neredeyse arabaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre BİÇER

hiç binmemişsiniz neredeyse arabaya

2 araba olunca birde öbür araba dizel olunca :D benzinli pek cazip gelmiyor malum fiyatlar ortada 4 lira :D
  • Insignia Vectra Segmentindemi?

Vectra yeni kasa gelmicek mi artıık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikselcik

Insignia Vectra Segmentindemi?

Vectra yeni kasa gelmicek mi artıık?

aynen öyle
  • Merhaba arkadaşlar, club insignia üyeleri!
    İnsignia sahibi değilim hatta daha inceleme fırsatım bile olmadı ama ilk fırsatta incelemek için ve test için bayiye gideceğim. Buraya yazmamın sebebine gelince etrafta yollarda v.b gördüğüm kadarıyla ve internette incelediğim kadarıyla D segmentinde alınabilecek en iyi arabalardan birisi, bu nedenle sizi bu seçiminizden dolayı tebrik etmek istedim ve bu güzel arabaya güle güle binmenizi dilemek istedim :)
    Görüntüsü gerçekten harika, hatta D segmentinde şu an bence en güzel en karizmatik tip insigniada. Muhteşem çizgiler var arabada, bravo opele!! Zaten büyük markadır. Hele bizim bahçede bir tane beyaz var harika duruyor. Bombeler çizgiler yan görüntü arka görüntü harika.. İç dizaynı ve malzeme kalitesi de çok yakından görmesem de harika gibi.. Kişilikli bir araba. Karizmatik bir kasası var. Yol tutuşu nasıl, içeride ses felan tıkırtı oluyor mu bilmiyorum ve sanmıyorum oldugunu ama görünüş olarak, donanım olarak Passat dahil bütün rakiplerinden iyi bence bu araba.
    Sonuç olarak araba almadan önce çok araştırmayı ve karşılaştırmayı seven birisi olarak bu arabayı tercih edenleri tebrik ederim ben, güle güle kullanın.
    Geçenlerde br yakınım 90 milyara C 180 mercedes aldığında inceledim ve düşündüm o paraya insignianın en fulunun fulunun fulu alınırdı diye içimden geçirdim hem de düşünün 60 milyarlığı bile böyle güzelken 90 milyara doldurulan insignia nasıl olurdu, binmeye kıyamazsın. ama yakınımın aldığı mercedes hiç böyle bir izlenim yaratmıyordu içine bindiğinde.
    Daha arabam yeni ve çok memnunum ama ileride 2-3 yıl sonra değiştirmem gerektiğinde aday modeller arasında ilk sıralarda insignia yerini aldı bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 7 Mart 2011; 21:24:52 >

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-insignia-cosmo-1-6-180-hp-42620590/detay

insigna almaya kara verdik ve bu ilan dikkatimi çekti max 45 55 bn tl arası 2010 2011 1.6 T cosmo düşünüyoruz İNSİGNİA TEAM a üye olamadım bi türlü yoksa orda yazçaktım yardımcı olursanız çok sevinirim bir ara insignia team da bir insignia satılmıştı galiba gine varmı ???
    birde şuan altımızda 2009 model VW caddy var 50 bnde isteyen olursa onla takas düşünebiliriz
  • yak_ka arkadaşın bahsettiği arabanın fiyatı 14000 km 2010 model bir insigniaya göre aşırı uygun değil mi? Yani demek istediğim arabada boya dışında da bir problem olmasın??
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimbulunamadı

yak_ka arkadaşın bahsettiği arabanın fiyatı 14000 km 2010 model bir insigniaya göre aşırı uygun değil mi? Yani demek istediğim arabada boya dışında da bir problem olmasın??

aracın arkadan darbesi varmış
  • Ciddi bir darbe olmasın.. Neyse bilmiyorum ama dikkatli ol derim.. Fiyatı uygun arabadan herzaman tırsarım. Fiyatı uygun arabaya çok dikkat etmek gerekir..
    quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

yak_ka arkadaşın bahsettiği arabanın fiyatı 14000 km 2010 model bir insigniaya göre aşırı uygun değil mi? Yani demek istediğim arabada boya dışında da bir problem olmasın??

• quote:

Ciddi bir darbe olmasın.. Neyse bilmiyorum ama dikkatli ol derim.. Fiyatı uygun arabadan herzaman tırsarım. Fiyatı uygun arabaya çok dikkat etmek gerekir..
    quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

evet dikkatli olmak lazım ...
  • canım sıkıldı bari şu overdrive konusunu açıklığa kavuşturalım :D

bir foruma üye olmuştum, gözüme bi konu çarptı okurken overdrive ile benzerlikleri farkettim.
    önce forumda yazdıklarımız;

--Wir Leben Autos!--Club Insignia...(134 Üye)

ve devamı pm üzerinden devam etti

devamı

• vay artist vay
  • 2.0 cdti 130 hp active select yakıt tuketmlerni yazablrmsnz?
    Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet05

vay artist vay

Koca mehmet05 bile "Ahmet Abi" muhabbeti yapmıştı.
  • selam arkadaşlar.kısmet olursa bu ay sonuna kadar bende insignia 2.0 130 ps sahibi olacağım.aracımı opel odaktan alıyorum.önceki aracımda opel astra edition 2000 modeliydi.10 sene boyunca arabamı sorunsuz kullandım..forumda araç ile ilgili birçok bilgi okudum diğer kullanıcı arkadaşlardan.yalnız benim sormak istediğim bir konu var.2.0 130 ps lik alacağım bu araçta sıkıntı yaşarmıyım? sonradan '' neden 160 ps lik almadımki'' diye pişman olurmuyum??? aradaki fiyat farkı yüzünden edition elegance modelini seçtim çünkü 130ps liklerde cosmo versiyon yok.. hala muallaktayım ve ne yapacağımı bilmiyorum. 1.6 115 ps likler gibi çekiş vs.problem yaşarmıyım 130ps likte??? konu ile ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlardan acele şekilde yardım bekliyorum.çünkü aracın gelip muamelere başlamam için en fazla 10 günüm kaldı. şimdiden verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

• bu arada benide eklerseniz çok sevinirim çünkü hakikaten insignia yı çok seviyoırum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinsita

bu arada benide eklerseniz çok sevinirim çünkü hakikaten insignia yı çok seviyoırum

artık ekleme felan yok, overdrive fake çıktı
    biz başka yerde takılıyoruz
    Google > insignia forum
  • 
Sayfa: önceki 675676677678679
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.