Şimdi Ara

--Wir Leben Autos!--Club Insignia...(134 Üye) (676. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.676
Cevap
18
Favori
983.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 674675676677678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla arkadaşlar bende sipariş verdim .Martın 3 ünde Torbalıda olacak mış.5 gün içinde elinize geçer dediler(Torbalıya geldikten sonra)

2011 sports tourer Siyah

dvd 800

20" jant

flexride

ergonomik spor deri koltuk

OPC iç donanım opsiyonları ile...

2 aydır bekliyorum.az kaldı....:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabah1791 -- 31 Ocak 2011; 16:30:49 >
  • sport tourer da 20" jant kullanan arkadaş var mı? Memnun musunuz?
  • içi böyle olacak..:)

• cumartesi günü aradılar.OPC Direksiyon, vites topuzu ve pedallar gelmiş.Ben en çok direksiyonu begendim.Vites topuzu ve pedallar potoğraflarda görülen kadar iyi değiller.
  • bu konu kapandı mı arkadaşlar?
  • daha düzenli olan insignia team.com forumuna geçtik :)
  • çağrının tayini çıktı diğer foruma burasıda çalışsın canım..insignia popüler bir makine..herkes aydınlansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cematay -- 23 Şubat 2011; 13:42:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabah1791

içi böyle olacak..:)

• @sabah1791

Hayırlı olsun. Aracı merakla bekliyorum. Foto koymayı unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cematay

çağrının tayini çıktı diğer foruma burasıda çalışsın canım..insignia popüler bir makine..herkes aydınlansın

yoo burdayım ben, buraya da yazmaya devam ediyorum.
    ama 2 yıldır Ahmet abi dediğimiz kişinin (konu sahibi OverDrive) gerçekte kim olduğunu öğrenince buraya da bir bağlılığım kalmadı diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Orijinalden alıntı: sabah1791

içi böyle olacak..:)

İç konsol harika (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: dctcagri

quote:

çağrının tayini çıktı diğer foruma burasıda çalışsın canım..insignia popüler bir makine..herkes aydınlansın

ama 2 yıldır Ahmet abi dediğimiz kişinin (konu sahibi OverDrive) gerçekte kim olduğunu öğrenince buraya da bir bağlılığım kalmadı diyebilirim

Hocam gerçekte kimmiş overdrive ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

quote:

Hocam gerçekte kimmiş overdrive ?

bende merak ettim ?

• ne benim dediği 2004 Vectra kendisininmiş, ne ortağımda Passat var dediği ortağı onun ortağıymış, nede şimdi Passat almış
    eklediği fotolar, söylediği şeyler hep başkasına aitmiş ki o kişi de donanımhaber'e üye zaten. hatta buradan başka diğer forumlarda da görüştüm o kişiyle.
    ama "Ahmet abi"miz ne kendini gösterdi, nede şuan bura olsun Passat bölümü olsun hiçbir yerde yok

Passat'tı Insignia'ydı derken gereksiz bir dünya muhabbette bulunmuşuz..
  • Ne diyorsun çağrı ?
    Tiyatromu oynamış hep ???

quote:

ne benim dediği 2004 Vectra kendisininmiş, ne ortağımda Passat var dediği ortağı onun ortağıymış, nede şimdi Passat almış
    eklediği fotolar, söylediği şeyler hep başkasına aitmiş ki o kişi de donanımhaber'e üye zaten. hatta buradan başka diğer forumlarda da görüştüm o kişiyle.
    ama "Ahmet abi"miz ne kendini gösterdi, nede şuan bura olsun Passat bölümü olsun hiçbir yerde yok
    Passat'tı Insignia'ydı derken gereksiz bir dünya muhabbette bulunmuşuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 28 Şubat 2011; 11:44:19 >

• ben owerdriverin hep salladığını bi çok kez gündeme getirmiştim gecmiş sayfalarda ama hep tepki çekmiştim :)
  • Çağrı P.m ile bana olayı anlatabilirmisin rica etsem çünkü bir çok kez insignia üzerinde konuşmuşluğum oldu onun ile
  • beyler bayanlar öğrenmek istediğim bir mevzu var ortada, 2011 model insignia 2.0 cdti cosmo sahibiyim velhasıl kumandadan kapamaya basılı tuttuğumda camlarım otomatik kapanmıyor :(

başka bir yöntemi mi var yoksa bu özellik aracımızda yok mu? 2005 model megane 2 dizelimde olan bu özellik bunda yoksa gerçekten bayarım =)
  • olayı boş bir zamanımda anlatırım buradan

quote:

Orijinalden alıntı: theace

beyler bayanlar öğrenmek istediğim bir mevzu var ortada, 2011 model insignia 2.0 cdti cosmo sahibiyim velhasıl kumandadan kapamaya basılı tuttuğumda camlarım otomatik kapanmıyor :(

başka bir yöntemi mi var yoksa bu özellik aracımızda yok mu? 2005 model megane 2 dizelimde olan bu özellik bunda yoksa gerçekten bayarım =)

ilk kilitlemede değil de, kapıları kilitledikten sonra tuşu bırakıp 2.kez basılı tutacaksınız o zaman kapanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dctcagri -- 3 Mart 2011; 16:17:35 >

• quote:

olayı boş bir zamanımda anlatırım buradan

quote:

Orijinalden alıntı: theace

beyler bayanlar öğrenmek istediğim bir mevzu var ortada, 2011 model insignia 2.0 cdti cosmo sahibiyim velhasıl kumandadan kapamaya basılı tuttuğumda camlarım otomatik kapanmıyor :(

ilk kilitlemede değil de, kapıları kilitledikten sonra tuşu bırakıp 2.kez basılı tutacaksınız o zaman kapanır

sadece cosmolardamı oluyor yoksa hepsindemi

• 
Sayfa: önceki 674675676677678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.