Şimdi Ara

WinRAR v4.2 2.43 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
3
Favori
11.866
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aldim valla, cokta iyi oldu. tesekkurler.

http://www.bandicam.com/bandizip/

Tavsiyemdir
  • Darısı FlashFXP'nin başına...
  • 7zip kullanıyorum daha hızlı geliyor bana.
  • Ben de aldım umarım bir aksilik çıkmaz.
    kutucugu işaretlemeyi unutmayın.

Orijinalden alıntı: :S

Ödeme red edildi mesajı alıyorum 3 kere denedim. Başka aynı hatayı alan var mı ?

vakifbankin kartiyla denedim ayni hatayi aldim, arkadasimin yapi kredi world kartiyla denedik sorun cikmadi. kart ile ilgisi olabilir.

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

winrar`a para weren birini gördüğüm an internetle alakamı keseceğim :D

Winrar veya sık kullanılan başka herhangi bir program; bence bu parayı kesinlikle hak ediyor.

Bütün dünyanın kullanacağı, faydalı bir yazılım geliştirip arkasında durmak kolay iş değil. 2 lirayı kesinlikle fazla değil bu emek için.

Keşke kullandığımız bütün programlar buna benzer cüzi rakamlarla alınabiliyor olsa; ne bilgisayarlarımız önemli verilerimiz tehlikede olur, ne de kopya-kaçak yazılımlardan insanlar zengin olabilir.

Ve inanıyorum ki bu bedavacılık mantalitesi bitip emeğe saygı mantalitesi yerleştikçe rekabet artacak, piyasa gelişecek daha faydalı yazılımlar üretilecek, fiyatlar daha da düşecek; rekabetçi kaliteli free yazılımlar boy gösterecek; kullanıcı memnuniyeti daha da artacaktır.

Fakat dijital bir toplum olmadığımız için şimdilik temennilerden başka birşey yapılamıyor.

• Ben de aldım bir tane. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

kaçak kullanmayalım da bu site bizden kaçırmasın?!

quote:

Mail address:
    win.rar GmbH
    Schumannstrasse 17
    10117 Berlin
    Germany HRB 109885 B Amtsgericht Charlottenburg
    Ust-ID Nr. DE255974207

Legal Representatives:
    Burak Canboy, Öncül Kaya

Email:
    info(at)win-rar.com

Fax:
    +49 30 28884514

bu programı rarlab'ın satması gerekirken "win-rar"ın satması normal mi acaba?
    kredi kartından çekilen tutarları kontrol ettiniz mi?

yoksa ben de almak istiyorum da rarlab fiyatı ile bu site arasında dağlar kadar fark var.
    panda nereden çıktı bir de?!

paypal ile aldım. çekilen tutar 2.40tl gözüküyordu. zaten alım satım için rarlab sitesine yönlendiriyor sorun olacağını zannetmem

• Her programda açılan standart format hangisidir? Rar, zip vb. Amaç sadece arşivlemek, sıkıştırma değil.
    7z sanırım sadece 7zipde çalışıyor.
    "Bismillahirrahmanirrahîm"
    Origin: Delibass | Steam: Giovannii
    Battlefield 1-3-4 - CS:GO - GTA V - COD:AW - ETS2 - PUBG - NFS
  • Millet ilaç vermeyi bilmiyor 2,43 TL veriyor winrar'a para mı verilir la aboo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlara helal olsun daha fazlasını da hakediyorlardı yıllardır ama 30$ da fazlaydı yani biraz. Ben de alıyorum, bir katkı olsun. Bu arada bu Panda antivirüs, şu an kullandığım ücretsiz Avast'tan daha mı iyidir, yoksa Avast kalsın mı acaba ?

Bonus :http://9gag.com/gag/225090/
  • Nası alcaz yahu k.kartı yok :(

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Kampanya için teşekkürler, umarım umumi bir kampanyadır, daha sonra iptal edilmez. En önemlisi de kul hakkına girmemek ve insanların emeklerinin karşılığını vermek. Keşke fiyatı 10-15 TL civarı yapsalar ve herzaman geçerli olsa.

Orijinalden alıntı: benxlegend

bende aldım bir tane fakat rarkey.rar dosyasını açınca kayıt başarısız diye bir hata çıkıyor sorun neden oluyor acaba?

edit: sorunu çözdüm. versiyonum güncel değilmiş fırsatı haber veren arkadaşa teşekkürler. keşke böyle fırsatlar sunulsa bizde korsan kullanmak zorunda kalmasak
    inş en kısa zamanda win 7 fırsatı bekliyorum.

he bu arada paypal ile aldım kur farkı sebebiyle 2.40tl ye geldi saygılar:D

Çözüm öneriniz için teşekkürler, bende aynı hatayı alınca bir an "Kişiye özel kampanya mıydı acaba ? Artık geçersiz mi oldu lisans?" diye düşündüm, sizin mesajı görünce yeniledim programı, şu an sıkıntı yok ;) Satın alma butonu çıkmayan kişiler, Internet Explorer ile sayfayı açsınlar.

WinRAR v4.2 2.43 TL
    Vicdani huzur, işte budur. :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.