Şimdi Ara

Winrar ile avi Sıkıştırma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

gecenlerde internetten bir konu hakkında görsel anlatım indirdim.İndirdiğim rar dosyasının boyutu 6mb fakat dışarı cıkardığım zaman karşılaştığım avi video boyutu 200mb.

Acaba bu işlem nasıl yapılıyor.Denedim fakat hiç bu kadar sıkıştıramadım.

• Kaydedilen görüntü hiçbir codec ile sıkıştırılmadan direk Winrar ile paketlendiyse belki olabilir. Bunun dışında Winrar türü programlarla bu kadar sıkıştırma yapılacağını sanmıyorum.
  • Parçalanmış arşiv mi yoksa tek bir dosya mı? .avi uzantılılar zaten sıkıştırılmış dosyalar olduğundan bu kadar sıkıştırma olmamlı bence de...
  • Cam Studio veya BSR görüntü kaydedici ile yapılan anlatımlar Winrar la en yüksek sıkıştırma ile düşük boyuta getirilebiliyor. Bu gayet normal birşey. İsterseniz deneyebilirsiniz
  • Tek bir dosya,normal boyut 200mb sıkıştırılmış boyut 6mb.

Fakat video decompressed olarak mı rarlanmıştı yoksa herhangi bir codec ile sıkıştırıldıktan sonra mı orasından emin değilim.
  • arkadaşlar benimde elimde bi sürü film birikti bunlarıda depolamak için sıkıştıracak bi program varmı, winrar fln pek işe yaramıyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: madde48

Tek bir dosya,normal boyut 200mb sıkıştırılmış boyut 6mb.

Fakat video decompressed olarak mı rarlanmıştı yoksa herhangi bir codec ile sıkıştırıldıktan sonra mı orasından emin değilim.

WinRAR, encode edilmemiş bir avi dosyasını yüksek oranda sıkıştırabilir. Fakat Xvid, DivX gibi codeclerle encode edilmiş dosyaları aynı oranda sıkıştıramaz. Çünkü codeclerle yeterince sıkıştırılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dosya Sıkıştırma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.