Bildirim
WİNRAR DOSYASINI AÇAMIYORUM ŞİFRE İSTİYOR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
iyi bir bilgisayarla birkac yil icinde kirabilirsin tabii sansin varsa.
quote:
Orjinalden alıntı: karizma41
selam arkadaşlar elimde winrar da sıkıştırılmış dosya var açamıyorum şifre istiyor acaba bu şifreyi nasıl kırarım yardımcı olursanız sevinirim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo -- 2 Ocak 2007; 22:38:06 > -
İndirdiğin winrar dosyası eğer r@pidshareden indirdiysen linki bi ver bakalım belki bulabilirm... -
aslında linki bulsam şifrede orada yazıyor belki ama nereden indirdiğimi bulamıyorumki -
Bari indirdiğin winrar dosyasının adını tam olarak söyle..yani kırpıp biçme öulece bi ver bakalım.. -
indirdiğin yere bak orda vermiş olmaları lazım -
Aklıma gelen bi yöntem var ama hiç denemedim.Olur mu bilmiyorum.Bi dene istersen:
Winrar'ın parola desteklemeyen eski bir sürümünü kur ve öyle açmayı dene -
RAR blocker diye bir program kullandım kısa bir süre. Şifresi bilinemeyen .RAR uzantılı arşiv dosyalarının şifrelerini WinRAR programı aracılığı ile kullanıp şifrelerini kırıyordu. Aradığınız ve ihtiyacınız olan program bu, adından tam emin değilim.. -
Bendede aynısı oluyordu.Şu şekilde açıyorum.Örneğin rar dosyasını masaüstüne indiriyorum.Rar dosyasına
fareyle sağ tıklayıp açılan menüde buraya çıkart ı tıklıyorum.Dosyalar masaüstüne geliyor.Tabi sen istediğin yere açabilirsin.Ben örnek verdim.Cevabını bekliyorum.Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnecmi -- 5 Ocak 2007; 21:30:37 > -
quote:
Orjinalden alıntı: gnecmi
Bendede aynısı oluyordu.Şu şekilde açıyorum.Örneğin rar dosyasını masaüstüne indiriyorum.Rar dosyasına
fareyle sağ tıklayıp açılan menüde buraya çıkart ı tıklıyorum.Dosyalar masaüstüne geliyor.Tabi sen istediğin yere açabilirsin.Ben örnek verdim.Cevabını bekliyorum.Saygılar.
İyi de bu şifre boşu boşunamı var. -
Bende anlamadım ama bu şekilde yapınca dosyaları açabiliyorum.Daha detaylı bilgisi olan arkadaşlar vardır herhalde yardımcı olurlar sanırım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X