Şimdi Ara

winlogon.exe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayarıma yeni format attım..
    bilgisayarım bazen açılışta başlat çubuğu simgeleri yüklenirken.. mavi başlat çubuğu gri oluyor şekli bozuluyor..
    mavi ekran çıkıyor ve bilgisayar yeniden başlatılıyor..
    bu bazen arka arkaya 10 defa olabiliyor..
    sonra normal açılıyor..
    biraz önce o açlıp kapanma hadisesinden sonra.. bilgisayar normal açıldı..
    ve resimlerdeki uyarıyı aldım..
    formattan sonra normal yazılımlar dışında hiçbir program yüklemedim..
    sadece legal xp dedikleri işlemi yaptım..
    bundan şüpheleniyorum ama çözüm nedir bilemiyorum..

sistem: asus f3sc laptop
    işletim sistemi : windows xp sp2

winlogon.exe

winlogon.exe

winlogon.exe

• kardeş bi geri yükleme yap bakım ne olacak
  • geri yükleme yaptım..
    sorun düzelmedi..
    bu hatayı her zaman vermiyor..
    çoğu zaman bilgisayar normal açılıyor..
    ama işte bazende.. oturum şifresini yazdıktan sonra masaüstü görünüyor..
    bişeyler oluyor ve bilgisayar kendini resetliyor..
  • VundoFix.exe masaüstüne Indir

* Çalıştır
    * Scan for Vundo butonuna tıkla
    * Bitince Remove Vundo butonuna tıkla

Programla ilgili internette arama yapabilirsin VundoFix
  • vundofix.exe yi buldum indirdim ve çalıştırdım..
    tarattım. hiçbir şey bulamadı :(

başka çözüm yolu var mı?
    veya benzer problemi yaşayan ve çözen?
  • evet arkadaşlar..
    sizden yardım bekliyorum..
    nerde bilgisayar kurtları.. dahiler nerdeeeeeeeeeeeeeeee?
  • kardeş burda herşeyden şüphelenmek mümkün öncelikle formatı baştan atmayı dene ve programları başka bir yerden bulmaya çalış seninki kullanma....
    mavi ekran veriyorsa ramlardan şüphelenebilirsin format atarken bir sorun veriyormu?
    yada bir başka powersupply ile kullanmayı dene bakalım ne olcak sorun devam ederse yaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sysinfocab ve svchost
    10 ay önce açıldı
    Chrome.exe virüsü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • formatta bir problem yaşamıyorum..
    daha doğrusu şöyle..
    sata hdd olduğu için buna göre ayarlanmış windows xp cd.siyle kuruyorum..

format atmadım..
    istediğim zaten format atmadan problemi halletmek..
    yardım bekliyorum..

winlogon.exe hatası...........................
  • katılımsızdan kurmayı dene
  • winlogan.exe bilgisayarın kullanıcıyı karşıladığı ekranın açılması için gerekli ve çok önemli bir windows dosyasıdır. Bazı antivürüs yazılımları çıldırıyor ve winlogan.exe yi virüs olarak görüp silebiliyor. Tabi silmeden önce size sorar genellikle ama bilmeyen bir gözden kaçması çok normal.
    Windows cdnizi takın ve kurtarma konsolundan winlogan.exe yi bilgisayarınıza aktarmaya çalışın ( hangi komutu nasıl yapmanız gerektiği detaylı şekilde google'da var)
    Hiç uraşmak istemiyorsanız format ile bilgisayarınızın bu sorunu düzelecektir
  • aynı sorun bende de vardı. yani winlogon.exe hatası. haftalarca uğraştım yapmadığım şey kalmadı. sistem geri yükleme yaptım olmadı. temiz bi winlogon.exe buldum system e attım olmadı. onarım yaptım olmadı.. format attım o da olmadı. en sonunda başka bir xp buldum yükledim sorun çözüldü artık rahatım.ama deli olmuştum o birkaç hafta..
    orijinal xp kullanmayan arkadaşlara tavsiyem, bazı download sitelerinde bulunan logonxp yada logonvista başlığı altındaki şekilleri yüklemesinler. ben bilgisayar açılırken hoşgeldiniz yazan o mavi ekranı görmek yerine daha güzel şekiller resimler göreyim istedim. logon studio programını kurup bi tane resimi download ettim. etmez olaydım :) formatla bile düzelmedi yani daha ne diyeyim. bence tek çözüm başka bir xp ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensei1981 -- 22 Ağustos 2008; 18:00:54 >
  • benim bulundugum yerden baska bi xp edinmem mümkün deil sadece bende war bu civarda =) bendeki hata her zaman cıkmıyor reset atmam gerekiyor bazen ve reset atna cıkıo sora tekrar baslarken f8 ile en son calısan ayarlar ı secip baslıyorm sorun olmuyor bi daaki resete kadar! nası onarcam bu şeyi =) cdyi takınca direk c: ve d: görünüo format atmak istemiyorum! bide bazı xp iso ları buldum netten faakat yazdırırken hepsinde sorun oluyo neyi yanlıs yabıyorm acaba!
  • Eğer sorun windows'tan kaynaklanıyor diyorsanız bunu yapın:
    1)Windows Cdnizi takın.
    2)Başlat>Çalıştır'a sfc /scannow yazın. Bilgisayarınızı kendi haline bırakın Windows bozuk sistem dosyalarını yenileriyle değiştirecektir.
  • Merhaba kardeş.Combofix denen bi program var.Küçük bi program.Bu programı pc ne indirip kuruyosun ve hiçbir şeye karışmıyorsun.msd a falan giriyo.Bişey sorarsa evet de gitsin:)) Ama dikkat bu programı çalıştırırken hiç bi iş yapma.Sonr pc resetlencek olcek bitcek.:))Hayırlı olsun.
  • Combofix kullan kardeş.Anasını bile ....iyo:))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.