Şimdi Ara

Windowsum orjinalliğini yitirdi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben bugün windows 10 a geçtim ne yaptıysam ekran kartımı tanımadı geri windows 7 ye geçtim ama windows 7 nin orjinalliği gitti geri girdim kodu Girdiğiniz ürün bu Windows 7 sürümüyle çalışmayacak.
    Windows 7 kurulumu'nu çalıştırmanız veya windows 7 ultimate ürün anahtarı girmeniz gerekiyor.
    Diyor şimdiden yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim lütfen yardım edin.

• sanırım keyin w10 üzerine kayıtlı oldu o yüzden kabul etmiyordur büyük ihtimal.

arkadaşlar yardımcı olacaktır mutlaka hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xxx_58_xxX

Beyler ben bugün windows 10 a geçtim ne yaptıysam ekran kartımı tanımadı geri windows 7 ye geçtim ama windows 7 nin orjinalliği gitti geri girdim kodu Girdiğiniz ürün bu Windows 7 sürümüyle çalışmayacak.
    Windows 7 kurulumu'nu çalıştırmanız veya windows 7 ultimate ürün anahtarı girmeniz gerekiyor.

Madem Windows 10'a geçtin neden Windows 7 kuruyorsun ki? Windows 10 ile temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim.
  • Xxx_58_xxX X kullanıcısına yanıt
    Ekran kartının modeli neydi ki tanımadı?
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    Ekran kartım ati mobility radeon hd 54 70
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

quote:

Orijinalden alıntı: Xxx_58_xxX

Beyler ben bugün windows 10 a geçtim ne yaptıysam ekran kartımı tanımadı geri windows 7 ye geçtim ama windows 7 nin orjinalliği gitti geri girdim kodu Girdiğiniz ürün bu Windows 7 sürümüyle çalışmayacak.

Madem Windows 10'a geçtin neden Windows 7 kuruyorsun ki? Windows 10 ile temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim.

hem hoşuma pek gitmedi ekran kartımı tanımadı o kadar uğraştım en sonunda gene win 7 ye döndüm

• Team NINJA kullanıcısına yanıt
    https://account.microsoft.com/devices adresine girsin. Giriş yaptıktan sonra açılan sayfada Windows 10 cihazını görecek.Cihazı silip tekrar denesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar merhaba kasa üzerinde windows 7 orjinal key olan pc ile windows 10 a geçtim 2 aydır kullanıyorum alışamadım tekrar format atıp windows 7 kurmak istiyorum windows 7 kurarken kasa üzerindeki keyi kabul edermi? yoksa o key öldümü.Lütfen yardım:(
  • merhaba kardeş ben microsoft lisans satıcısıyım windows 7 kur lisansın aktif olacaktır olası bir hata yaşayacak olursan microsoft tr iletişim 444 6 787 ulaşıp sorunu çözebilirsin iyi forumlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydizyazilim

merhaba kardeş ben microsoft lisans satıcısıyım windows 7 kur lisansın aktif olacaktır olası bir hata yaşayacak olursan microsoft tr iletişim 444 6 787 ulaşıp sorunu çözebilirsin iyi forumlar dilerim.

Çok teşekkür ederim yardımınız için.Yarın deneyeceğim.
  • Key etiketinde yazan sürümün aynısını kurarsanız etkinleşir. Farklı sürüm kurarsanız etkinleşmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 15 Mart 2016; 9:55:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu çözdüm benim laptopun altındaki koh home basic miş ama bişeyi merak ettim e bende ultimate vardı o orjinaldi zaten laptop 2.el demek o adam satın almış işin mantıksızlığı eğer bir adam alttaki o kodu kaybettiyse ne yapacak ??? keşke bulabilsem eski kodumu
  • Xxx_58_xxX X kullanıcısına yanıt
    Servisten yardım alacak. Laptobun seri numarasından keyi bulabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sıkıntıdan muzdaribim
  • HALA ÇÖZÜMÜ BULAMADIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.