Şimdi Ara

windowsu harddiskten geri yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. bildiğiniz gibi okullara windows7 kurulu akıllı tahtalar geldi. geçenlerde bi makinaya format atmak gerekti.
     windowsu harddiskten geri yüklemek

resimdeki gibi windowsu yeniden yükle dediğimizde önceden ayarlanmış ve gizlenmiş 10 gblık harddisk bölümünden windowsu driver ve ayarlarıyla beraber kurdu. acaba bu şekilde bir yedeklemeyi kendi bilgisayarımda nasıl yapabilirim?
    Not: imaj yedeklemesi değil direk windowsu yeniden kurdu.

AMD Athlon X4 Black Edition 860k | MSI A68HM-E33 V2 FM2 | Kingston 8GB-1600 DDR3 SDRAM) | Sapphire Radeon R7 240 | Asus VK228H 21.5" | Dark Optimus USB 3.0 | Sandisk 128GB Ultra Plus SSD | High Power Elements 500W

• yerel disk d'de "recovery_image" Adında bir klasör açıp içine windows7.iso atılıyordu galiba

2 sene önceydi benim bilgisayarda da vardı.Dosya isimlerini yanılmış olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

yerel disk d'de "recovery_image" Adında bir klasör açıp içine windows7.iso atılıyordu galiba

2 sene önceydi benim bilgisayarda da vardı.Dosya isimlerini yanılmış olabilirim.

resimdeki gibi vardı dimi ? f8 tuşuna basıp onardan girilebilecek şekilde ? bu dosyaların bulunduğu harddiski inceledim iso dosyası felan yoktu install.wim benzeri dosyalar vardı

AMD Athlon X4 Black Edition 860k | MSI A68HM-E33 V2 FM2 | Kingston 8GB-1600 DDR3 SDRAM) | Sapphire Radeon R7 240 | Asus VK228H 21.5" | Dark Optimus USB 3.0 | Sandisk 128GB Ultra Plus SSD | High Power Elements 500W
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem geri yükleme(xp)
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.