Şimdi Ara

Windows7 64bit 'sürücü imza' sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
21.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    intel q9400
    2x2 kingston ddr3 1600

vs

yeni sistem topladık fakat windows7 64bit kurunca aygıt yöneticisinde ünlem işareti olan sürücüler oluyor.bunlardan birisi realtek ses sürücüsü.driverı kurup restart çekince driver tanımıyor fakat f8 ile başlatıp sürücü imzasını devre dışı bırakıp açınca ses sürücüsü çalışıyor.bunun gibi aygıt yöneticisinde imza sorunu olan sistem sürücülerde var.her defasında f8 ile sistemi açmak saçmalık.burda sorunu yaşayanlar olduğunu sanıyorum ve kesin çözümü bilen varsa lütfen lafını esirgemesin.

• Anakart yada sorun çıkartan aygıtların üreticilerinin sitelerinden win7 64bit yada vista64 bit sürücülerini edinmeniz gerekli. Sürücü imzalama hikayesi windowsun kötü sürücüler yüzünden çökmesini engellemek ( ve tabi microsoftun icat ettiği para kazanma yolu ) için vista 64 ile birlikte uıygulanmaya başladı, 32bit sürümlerde bu zorunluluk yok.
  • yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ediyorum fakat bunları zaten uyguladım ve bir sonuca varamadım.ilk defa böyle bir durumla karşı karşıyayım.anakartın windows7 ile uyumsuz olabileceğini düşünüyorum çünkü bundan önceki msi p43 böyle bir sorun yapmamıştı.ayrıca bios güncellemesi yaptım fakat sorun devam ediyor.önerebileceğiniz başka bişeyler var mı ?
  • İşletim sistemlerinde yaşanan sürücü imzası sorununu ortadan kaldırmak için; bir aygıtın sürücüsünü kurarken, imzalanmamış sürücü diye kuramadığımız durumlarda işinize yarıyacağına eminim. Bunu denemeniz lazım. (Özellikle x64 sistemi olanlar)

Kullanımı :

• Kullanıcı Hesabı Denetimini kapatıyoruz. ( UAC )
    • Daha sonra bilgisayarımızı resetliyoruz.
    • Bios ekranı geçtikten sonra F8 tuşuna basıyoruz.
    • Bu ekranda işletim sistemiyle ilgili değişik açma seçenekleri geliyor.
    • Bu menüden sürücü imzalama zorlamasını devre dışı bırak diyoruz.
    • Daha sonra aygıt yöneticisinden aygıtımızın sürücüsünü kuruyoruz.
    • Windows yine uyarı vericek ve bu sürücüyü yine de yükle diyoruz, ve yükleme tamamlanıcak , ama aygıtımız çalışmayabilir.
    • Bu noktada Driver Signature Enforcement Overrider işimize yarıyıcak.
    • Dosyayı açtıktan sonra anlaşmayı kabul ediyoruz.
    • Enable Test Mode yi seçiyoruz ve next diyoruz ve uyarı penceresi geliyor.
    • OK deyip geçiyoruz.
    • Daha sonra Sign a System File'yi seçiyoruz ve buraya sürücümüzün yolunu yazıyoruz.
    (C:\Windows\System32\drivers\ATITool64.sys) gibi.
    • OK diyoruz ve reset atıyoruz.

Driver Signature Enforcement Overrider
    Driver Signature Enforcement Overrider Downloads.

• teşekkürler.sistemi küçük kuzenime kurduğum için bunlarla uğraşması imkansız o yüzden daha basit ve kalıcı çözümler bekliyorum.
  • Daha farklı bir yöntem yokmu, regedit den yapamıyormuyuz bu işlemleri...

win 7 64 bit
  • the validation of digital signatures within explorer can be enabled or disabled. this affects only the icons displayed , but not the ability to manually validate digital signature

validate digital signatures and display special icons

changes to this setting will not take effect until the next time you log on to windows

benim win 7 de böyle biruyarı veriyor bilğisayarım denetim masası belgeler açılmıyor
    dosyalara tıkladıgımdada siyah ekran çıkıp 1 sn den kısa bir sürede sönüyor
    yönetici olarak çalıştır seçenegi gözükmüyor sag tıkladıgımda
    regedit yada cmd de yine üsteki yazı çıkıyor acil bir yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd Windows Yükleme Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    windows xp saat sorunu
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayarınızda autorun virüsü var. Dosya diye tıkladığınız klasör simgeleri clone exe lerden ibaret.
    Combofix ve hijack ile profosyonel bi mudahale ile çözülebilir. Yada formatlayarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20y74r1 -- 25 Nisan 2012; 12:15:37 >
  • combofix yada hıjetti kullanabilmem için usb aygıtı tanıması gerekir ama tanımıyor ne önerirsiniz
  • Bilgisayarum üzerine 'Sağ tıklayın'
    'Yönet' deyin
    Açılan pencerede ' Aygıt Yönetici'ne tıklayın
    'evrensel veri yolu denetleyiciler' sekmesinde ' üzerinde ünlem yada soru işareti olan usb dizinlerine sağ tıklayarak kaldır deyin'
    sorunlu usb leri kaldırdıktan sonra 'Donanım değişikliklerini tara' deyin
    sorun çözülecektir.
  • nihat35nihat kullanıcısına yanıt
    Hocam ağzına sağlık o kadar uğraştım senin anlattığın yöntemden başkası çözmedi sorunumu.Teşekkürü bir borç bilirim.
  • Başlat => Tüm programlar => Donatılar => Sistem araçları => Komut istemi (Komut istemi'ni üzerinde sağ tıklayarak "Yönetici" olarak açmalısın) açılan dos ekranına.

bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS => ENTER
    bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON => ENTER

İşlem başarı ile tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattığında sürücüler için imza korumasını kaldırmış olacaksın. İyi çalışmalar, kolay gelsin.
  • hiçbiri işey yaramıyor konuda açtım hala yardım eden yok :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.