Çavuş
18 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 107 (Bu ay: 0)
Gönderileri

yeni açtığımız mobil şirkete basit ve anlaşılır bir tema satın almayı düşünüyorum. içeriğin düzeltilmesini, ekleme çıkarma yapabilmesi ve yönetim panelinde yapıalcak olan değişiklerin siteye uyarlanması için webmaster arıyorum. kısıtlı bir bütçeyle siteyi yapmaya çalışacağım. referansı iyi arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirim.

RX470/RX480/RX570/RX580 Hynix - Samsun - Micron - elpida - Hynix grafik kartları için maximum hash değeri verip minimum elektrik sarfiyatıyla stabil çalışan modlar hazırlayabilirim. Elimde 50 den fazla mod var ve elimde olmayan mod ları kendim editleyebiliyorum.

Hazırladığım mod larda
* Afterburner ve trix gibi oc prgoramları kullanmanıza gerek kalmaz.
* Clymore de Core Voltage, Core Clock, Memory Clock ayarlarına ihtiyaç duymaz.
* Mod lanan kartların sıcaklıkları ciddi oranda düşer.
* Mod sonrası Stabil hash değeri alırsınız ve gpu saçma değerler üretmez.
* Mod sonrası kart başına watt değeri 80 ila 100 watt arasına düşer. 130-140 watt harcayan modlar yapmıyorum!!!

Mod'ladığım kartlar windows yada hiveos gözetmeksizin stabil çalışır ve tüm ayarlar kendi içerisinde gömülü haldedir.

Nasıl yapılır
* Prensiplerim gereği ödeme iş öncesi alınır. (işler yolunda gitmez ise ki bu şuana dek hiç olmadı Smiley, ücret kısa sürede iade edilir. Kafasında soru işareti olanlar sorularını buradan sorabilir.)
* Uzak masaüstü programlarıyla rig e bağlanılıp rom yüklenir.
* Sağlıklı çalıştığı gözlemdendikten sonra iş bitirilir.
* Fiyatlandırma kartın marka, modeli, ram, kapasitesi aynı olduğu sürece 80 tl dir. Her dört değişkenden biri için +80 tl ödemeniz gerekir.

SSS
* Sipmle mining Hiveos vb. linux tabanlı işletim sistemleri için destek vermiyorum.
* Linux (simple, hiveos, vs) da yapacağınız Mclock Clock ve voltaj ayarlarına sizin vakıf olmanız gerekir. Uzmanlık alanım windows dur.

Örnek: 80 adet sapphire rx570 8gb samsung grafik kartınız varsa modlanan kartların tamamı için 80 tl ödersiniz. Bu kartlardan biri hynix ram olması durumunda +80 tl ödemeniz gerekir.

Daha hızlı iletişim kurmak için destek verdiğim whatsapp gurubuma uye olabilirsinizhttps://chat.whatsapp.com/9t7W3VV3MclICM4MevpuBQ

Elimde olan düzenlediğim modlardan bazıları
Asus/Sapphire RX 470 Mining Edition Hynix/Samsung /Micron/Elpida
Asus Dual RX 470 4gb Hynix (Gaming&Strix)
Asus RX 570 Strix 4GB Hynix
Asus RX 570 Strix 4GB Elpida/Hynix
Asus Strix RX 570 4GB Elpida
Asus Strix RX 570 4GB Elpida
Asus Dual RX 580 8gb Samsung
Asus Expedition RX 570 4GB Elpida
Gigabyte Gaming RX 570 4GB Hynix
Gigabyte Gaming RX 570 4GB Samsung
Gigabyte Aorus RX 570 4GB Samsung
MSI ARMOR RX 470 4GB Samsung
MSI Gaming X RX 570 8GB Hynix
MSI Gaming X RX 570 8GB Hynix
MSI Gaming X RX 570 4GB Elpida/Hynix/Samsung
MSI Armor RX 570 4GB Elpida/Hynix
MSI Armor RX 570 4GB Elpida/Hynix
MSI Gaming X RX 570 4GB Elpida/Hynix
MSI Gaming X RX 580 8GB Elpida/Hynix/Samsung
Powercolor Red Dragon RX 570 4GB Hynix/Elpida
Powercolor Red Dragon RX 570 4GB Samsung/Hynix
Sapphire Pulse RX 570 4GB Samsung
Sapphire Pulse RX 580 8GB Samsung/Micron
Sapphire Nitro+ RX 480 8GB Samsung (31.2 mh)
Sapphire Nitro+ RX 480 4GB Samsung
Sapphire Nitro+ RX 570 8GB Micron
Sapphire Pulse ITX RX 570 4GB Elpida/Hynix
Sapphire Pulse RX 570 4GB Elpida/Hynix
Sapphire Nitro+ RX 570 4GB Elpida/Hynix
Sapphire Nitro+ RX 570 8GB Elpida/Hynix
Sapphire Nitro+ RX 570 8GB Samsung/Micron
Sapphire Nitro+ Limited RX 580 8GB Samsung/Micron/Hynix
XFX RX 570 8GB Samsung/Hynix
XFX RX 570 8GB Samsung/Hynix
XFX RX 570 4GB Elpida/Hynix

Hizmet almak isteyenlerin yapması gereken başlıca işlemler
* Windows 10 64 bit kurulu olmalı (Tasviye edilen sürüm 1700 - 1709)
* Crimson ReLive Beta Blockchain Workloads Aug23 kurulu olmalı (eğer kurulu değilse ddu ile eski dirveri kaldırıp yeniden kurun)
* GPU-Z masaüstünde olmalı
* DDU masaüstünde kurulu olmalı
* Atiflash masaüstünde olmalı
* AMD/ATI Pixel Clock Patcher masaüstünde olmalı
* Bilgisayarınızın sanal belleği C sürücüsü için her iki satırda 40000 olmalı
* Becerebiliyorsanız windows defender ve windows uğdate kapalı olmalı
* RemotePC remote desktop kurulu olmalı
* Bilgisayarınız/Denetim masası/Kullanıcı hesap denetimi/ seçeneği 'hiçbir zaman uyarma' olarak seçilmeli

Bu işlemleri öncelikli yapmanız halinde zaman kazanır ve daha verimli çalışırız.
Satın aldığım temayı kuramıyorum. Makul ücretler karşılığında temayı kurabilecek uzman arkdaşlar arıyorum ...
Windows 7 de sanal ağ oluşturup int. paylaşıma verdim.
Paylaşıma verdiğim pc i kapatıp açtığımda ağ kayboluyor.
Bu ağı kalıcı hale getirmek mümkünmü?

yada

Şu olayı denedim 20 kere ama bi türlü başaramadım.
Olayı kavramak ve pekiştirmek için görsel bi şama hazırladım.

Bu şamaya göre;
1 nolu adaptörün, ip ve ağ noları kaç olmalı
2 nolu modemin ve ethernet sürücüsünü ip ve ağ noları kaç olmalı
3 nolu pc nin 2 nolu modemden interneti alabilmesi için ip ve ağ noları kaç olmalı

dır.

Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar...
yeni aldığım pc i formatlayıp windows 7 64 bitkurdum fakat bir türlü fn tuşlarını çalıştıramadım. yardımcı olursanız çok senirim.
Neredeyse tüm kısıtlamaları kullanıcıya uygulamama rağmen Firefox u indirip kurabiliyorlar. (http://www.microsoft.com/turkiye/protect/products/family/steadystate.mspx)

windows un kısıtlı kullanıcısıda para etmiyor. Yetmiyor gpedit.msc den windows installer i kapatıyorum gene adam firefox u bilmem okeyi sisteme yukleyebiliyor. Kullanıcının exe ve msi çalıştırmaması için ne yapmam gerekiyor. Beni bilgisiyle aydınlatacak arkadaşıma intediği programı, oyunu dvd leyip göndericem.

regedit tercihimdir.
1 bilgisayara 2 monitör bağladım. Zotac 9500GT ile bağladığım 2 monitörü genişletilmiş olarak kullanıyorum.

Sorum şu monitörlerin biri masa üstümde diğeri ise göremediğim bir yerde. Görebildiğim monitörden 2 ci monitöre geçiş için kısa yol yada bir program varmı.

Not: 2 monitöre bağlandığımda 1 monitördeki masaüstüm, 2. monitörle yer değişmeyecek, örneğin 1 monitörde bir yazı yazarken 2 motör de film izletmek istiyorum. Bu işlem için tek pc kullanmalıyım.
Şöyle bi formul lazım
Örneğin D1 kutcuğuna ne girersem aynını D2 ye otomatik geçmesini istiyorum
Ağ üzerinde bulunan rarlı bir dosyayı başka bir pc den çalıştırılan komut ile o pc ye kopyalamak ve aynı komutun devamında rarlı dosyanın açılması...

denedim fakat olmadı; rar lı dosyayı cmd komutu ile bulunduğum bilgisayara ağ üzerinden çektim fakat bir türlü açamadım (komut ile)

yardımlarınızı bekliyorum arkdaşlar.
UF-4100 ü yeni aldım ve bir türlü ayarlayamadım.

Örneğin gelen fax ların otomatik yazdırılması yerine, bilgisayarda görtünlenip, kendi istediğim doğrultusunda fax ı seçip yazdırmak istiyorum. Cihazın bu tür bir özelliğinin olduğunu biliyorum fakat bir türlü aktif hale getiremedim.

Yardımlarınız bekliyorum.

Sorun çözüldü, teşekkürler.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 100
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 9.596 (Bu ay: 330)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.