Şimdi Ara

Windows XP yi VİSTA ya yükseltin.(Görsel Olarak) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
112.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdide hangi linkten indirip kuracağımı şaşırdım öle çok link verilmişki.
  • tşkler
  • arkadaşlar ben az önce yükledim bu tema yı şimdilik sorun yok gibi gözüküyor..arkadaşların dediği gibi bilgisayarıda pek kasmadı...değişiklik isteyenlr denesinler derim....
  • saolasın
  • Bu vista temalarında vardı zati konu açmaya ne gerek var.
  • yaff ilk linkte site kapalı diyor....
  • Ben çok zamandır kullanıyorum yavaşlatma açısından biraz etkisi vasr ama çok az.Çok güzel bir tema tavsiye ederim
  • teşekkürler indireleim bakalım
  • Bunu ben daha önce kullandım görev çubuğu sihah güzel oluyor ama pencereler çok beyaz oluyo onun için kullanmıyorum.. Bide sırf klasör rengini değiştirmek için indirmeyin bu klasörün renginideğiştirmek için balka bir program var sadece bu işi yapıyo o daha iyi tavsiye ederim..
    Burdan indirebilirsin..
    http://download.yousendit.com/FFE31CD77BD8432F

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin1975 -- 25 Ekim 2006; 16:22:38 >
  • BU vista inspirat larda virüs var haberiniz olsun. antivirüs programı ile tarattım birsürü virüs yakaladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErmanPac

Vista Inspirat en sağlam paketlerden birisidir. Sorun yaşayanlar güvenli modda kurmadığı için sorun yaşıyorlardır. Yoksa benim makinede Vista Inspirat, Vista CG, Vista Transformation Pack (VTP) 4.0 ve Icon Packager var, hiçbir sorun yaşamıyorum..

ben loghorn transformation pack i 1.5 sene önce dergi cdsinden alıp da kurmuştum. Ne bilirdim güvenli kodda kurulacağını bu tip şeylerin.

Şimdi Royale noir adlı temayı kullanıyorum. Sadece simgelerden dolayı açılış süresi uzadı onları da ayrı kurmuştım. Tema ile alakalı değiller. ekran görüntüsü:

http://img300.imageshack.us/img300/2259/pano01tf6.jpg

Resmi tema olup olmadığını bilmiyorum ama hiçbir ekstra işlem yapmadan kurdum.

konuyla ilgili tanıtım :
    http://resim.donanimhaber.com/m_10166974/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bellek -- 4 Kasım 2006; 13:55:52 >

• tşkler bende bu temayı arıyordum.eline saglık.
  • bende royale noir temasını kullanıyorum zaten objecktdoc programı kullanıyorum bunlar pc yi yavaşlatır gerçi bende çift çekirdek var ama olsun herşey hız için
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

BU vista inspirat larda virüs var haberiniz olsun. antivirüs programı ile tarattım birsürü virüs yakaladı

amma atıon be!!ben kaç ay boyunca vista inspirant kullandım ayrıca o microsoft'un yaptığı yasal bir program.virüs olması imkansız.hem bende tarrattım nedense hiç bişi bulamadı.

• thanks
  • Kardeş çok güzel ellerine saglık
  • Slm arkadaşlar yeni üye oldum. Vista İnspirat'ı henüz yeni yükledim. Ve çok güzel. Ayriyeten hiç bir şekilde yavaşlama yok PC 'de. Eski performansında çalışıyor. Ben kaldırmayı hiç düşünmüyorum. Çünkü görüntü mükemmel.

Yükleyip yüklememekte tereddüt eden arkadaşlar, bende çok tereddüt ettim ama en sonunda yükledim çok memnunum.

Bazı arkadaşlar virüs felan var demiş kesinlikle yok.

Tavsiye edilir.

• Windows XP'ye ne kadar vista teması kursanda vistanın görüntü özelliği olan aero grafike ulaşamaz ulaşamıyor vista çok jan janlı olmuş xpde sönük kalıyor
  • çok saol dostum deneyelim bakalım bi
  • link ölü vatandaşşşşşşş
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.