Şimdi Ara

Windows XP yi VİSTA ya yükseltin.(Görsel Olarak) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
112.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar belki biliyorsunuzdur anketteki vista teması bayagı bir eski..şimdi vista ile birebir aynı şekilde düzenlenen (görsel olarak) tema var "vista transformation pack 6.0" vista'ya sistiminden dolayı geciş yapamıcaklar için veya xp iyi ama vistayıda arada hissedelim diyenlere öneriyorum deneyin pişman olmicaksınız (tabi konu yanlış yerde galiba(gerci bu konu zaten var forumda))
  • zannımca bu tür konular hakkında bayağı şeyler yazıldı, çizildi, konuşuldu, tartışıldı, kuruldu, kaldırıldı, çöktü, beğenildi, yavaşladı, hızlandı....vs. ama bunların genelini içeren şeyler DH TEMA Wallpaper merkezinde ele alındı
  • quote:

Orjinalden alıntı: bestercan

zannımca bu tür konular hakkında bayağı şeyler yazıldı, çizildi, konuşuldu, tartışıldı, kuruldu, kaldırıldı, çöktü, beğenildi, yavaşladı, hızlandı....vs. ama bunların genelini içeren şeyler DH TEMA Wallpaper merkezinde ele alındı

ewet dostum haklısın ama ne olmuş yani bilen var bilmeyen var konuyu kacırmış olamazmı insan, bu 2. yanlısın dostum olmuyor böle az daha yardım sever olmanda fayda var yorum yapma demiyorum ama saygı cercevesinde olsun..gecenlerdede wista yazan birine takmıstın ...

• Valla ben pek beğenmedim
    az önce denedim
    Yazı tipi değiştirince pencere kapatma tuşları yarım oldu
    kapama tuşlarını büyütünce diğer simgeler büyüdü
    görsel olarak % 80 vista gibi denebilir
  • Linkte ****** var :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasok

http://www.****.com/?d=011NMH44
    zip şifre:www.teknoportal.com

Windows XP yi Vistaya dönüştürüp ister xp ister vista olarak açabilirsiniz.

Windows XP yi VİSTA ya yükseltin.(Görsel Olarak)

tamamda eski donanım bunu kaldıracak mı ???

• güzel
  • BEN KULLANMIŞTIM SÜPERRR
  • kardes link nerde
  • super hocam teşekkürler
  • teşekurler
  • Arkadaşlar bizim dosyalarımıza dokunmuyor değil mi
  • arkadaslar bu sadece bir temadan ibaret gibime geldi cunku daha önce ben bu temanın aynısından kullanmıstım..yanılgıya dusmeyelım..bunun vistaya benzedigi falan yok..
  • az sonra inspirat'ı silip vista transformation pack 6.0 yükleyeceğim, görünüşe bakılırsa daha iyi ?
    sorun falan var mı ne dersiniz ?
  • neyse saolun yine de..
    yükledim gerçekten güzel, tıpkısının aynısı..
    vista transformation pack 6.0
  • Bu Vista Beni Sinirlendirdi Napacam Yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selo67 -- 4 Şubat 2007; 12:51:19 >

• slm. ben windows vistayı yüklemek istiyorum ama bulamıyorum. nereden bulacağım tam adresini verirmisiniz? ve bu windows wista paralımı?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gene®ouS -- 5 Şubat 2007; 18:05:23 >
  • evet paralı mahomamo kardeş
    200$dan başlıyo fiyatlar
  • kral mahomamo
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.