Şimdi Ara

Windows XP yi VİSTA ya yükseltin.(Görsel Olarak) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
112.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gecen hafta yukledım ve ılk karsılastıgım sorun artık ALT ,ALT Gr tuslarım calısmıyor.CTRL+ALT+DELETE yapınca cıkan gorev yonetıcısımı ne ıdı artık acılmıyıyor.bı hata vcımıor ekran da ama artık ALT Gr+q tusu ıle cıkan et sımgesı cıkmıyor.unınstall yaptıgım halde duzelmedı ... delırecem buna bı cozum bulan varmı acaba .yoksa format atıcam yarına ve XP64 bıt kuracagım bıde onu denıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echelon -- 15 Ağustos 2006; 4:13:12 >
  • Hocam 1 enedir DH başlığında dünyanın entegre programını tanıttık kıdemli bir üyeye yakışmayan başlık(hatam vara düzeltin)
  • Değer. Tabi artık xp nin görünümünden sıkıldıysan.
    quote:

Orjinalden alıntı: Bilinmiyor

Görüntüsü hoş görünüyor, ama bazı arkadaşlar sorun yaşamışlar. Bu riske değer mi acep?...
  • arkadaşlar bunu yükledim ama windowsun sesleri değişimedi ses değiştiren bi yama varmı vista sesi yapan
  • quote:

Orjinalden alıntı: pc_naz

ya arkadaşlar ben forma yeni kayıt oldum meraba diim her neyssee ya ben vistayı daha önce yüklemiştim ondan sonra sildim fakat özellikler görünümde vista hala kaldı ama biçok şey silinmiş olarak.Şimdi sağolunn sizin verdiğiniz linklerden yükledim.Kurmak için bastığımda şu yazı çıkıo ''Another sheel pack uninstaliing , please wait and reboot if needed''

dedim ama kimse yardım etmek istemiorr heraldeeee

vistanın pack kalktığında sistemden dosya yer
    kesin format atman lazım
    başka şansın yok
  • ama bu vista sizin makinayı kasmıyormu arkadaşlar beni kasıyoer ben kaldırdım ya
    iye kasıyoki alla alla
  • Paylaşım için teşekkürler
  • bu programı nereden indiricez peki?
  • Ya ben bunların hepsini denedim,hiçbir sonuca ulaşamadım sadece başlat menüsü saydam oluyor...
  • Bence hiç denemeyin gereksiz bişey ayrıca sistemin yavaş açılmasına sebeb oluyor.En güzeli Xp Energy Blue Temasınıdır.Onu kurun o daha güzel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 3 Eylül 2006; 14:24:50 >
  • ya beyler nasıl indiriliyor bu :S daha yeni üye oldum
  • farklı xp temalarını nerden bulabiliriz(bedava tercihimdir)
  • Belki görsel olarak değişiyor ama XP yine XP, değişen yok, Gerçek vistayı tercih ederim....
  • Arakdaşlar yama ile uğraşmayı bırakalım. Nasıl olsa Vista RC 1 yayınlandı onu indirin hem yama değil hemde orjinal prog. benden söylemesi
  • DIABLOSA KATILIYORUM, AMA ŞİMDİ BURDA Bİ KONU VAR YAVAŞ SİSTEMDE VİSTA YERİNE YAMA KULLANMAK MANTIKLI...BİZİM GİBİ HIZLI KULLANICILARA TAVSİYEMİZDİR VİSTA...
  • çok saolun arkadaşlar
  • arkadaslar bendeki pc
    intel(r)
    celeron(R) 2,67ghz
    2,67ghz 256mb ram bunada kursam pc de yavaşlama yada sorun olurmu birde
    http://www.softpedia.com/progDownload/Universal-Vista-Inspirat-Brico-Pack-Download-26339.html linkteki beta sütümümü yoksa teması olan sadece xp deki temayı degiştiren seymi yardım ederseniz sevirim
  • öle mesajlar varki.cesaret edip kuramıyorum.birisi sorunsuz diyor birisi kalrırken sorunoluyor.diyo.kimi nero çalışmıyo diyo kimi bazı tuşlar çalışmıyor diyor.nasıl güvenip kuracaz.oysaki çokda istiyorum.
  • Vista Inspirat en sağlam paketlerden birisidir. Sorun yaşayanlar güvenli modda kurmadığı için sorun yaşıyorlardır. Yoksa benim makinede Vista Inspirat, Vista CG, Vista Transformation Pack (VTP) 4.0 ve Icon Packager var, hiçbir sorun yaşamıyorum..
  • Bu tam olarak vista görünümü değil aşırı farklılıklar var.
    Gerçek vista görünümüne sahip olmak için sisteminizde çalışan tüm programları kapatın ardından verdiğim linkteki exeyi kurun.Tabiki restart ettikten sonra görünüm değişecektir.
    link 1 :

http://rapidshare.de/files/10084050/VistaTransPack_3.0_.zip.htm

link 2:

http://www.tcmagazine.info/modules.php?modid=4&action=show&id=403

LITE VERSION DOWNLOAD

http://www.tcmagazine.info/modules.php?modid=4&action=show&id=404

Bu vista değil tabi ki xp professioaldır.Bu patchle neredeyse tamamen vista görünümüne kavuşuyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.