Şimdi Ara

Windows XP yi VİSTA ya yükseltin.(Görsel Olarak) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
112.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görüntüsü hoş görünüyor, ama bazı arkadaşlar sorun yaşamışlar. Bu riske değer mi acep?...
  • elleriniz dert görmesin güzel bir paylaşım çok teşekkürler.................

• http://download.softpedia.ro/software/DESKTOP/Pack_Vista_Inspirat_1.1.exe

bu linkden daha hızlı iniyor 256k adsl de 26k dan aşağı düşmedi

• Görüntüde GüzeL ee Dahane Muhteşem
  • ya arkadaş bunu nasıl indirecez bulamadım?
  • paylaşım için teşekkürler,ellerine sağlık.

vistada ekranın üstünde çıkan çeşitli araç çubuklarını tekrar nasıl açabilirim,yanlışlıkla kapattımda :(
  • Bilgisayarı kasmıyor.Ama klasörler,bazı yerlerde de yazılar çok silik(saydam) gözüküyor.
  • Kastırıyormu, bu pc ye olurmu diyenler için..

Bu arkadaşın verdiği dosya sadece bi tema.. Aynı winamp a tema yüklersinizde görünümü değişir ya. aynısı.
  • dun yukledim, hic bir sorun yada yavaslık olmadı (ama benim sistem hızlı oldugu icin hissettirmemis olabilir)

paylasım icin cok tesekkurler.
  • yok ya, bu sadece bir tema. yani windows'a hipbir kastırıp yapmıyor ve yapmayacaktır.
  • Arkadaslar hersey o kadar toz pembe degil.Bilgisayarınız sorunsuz calısıyor görünebilir.Kurdugunuz Vistayı birde kaldırmaya calısın bakalım O zaman ne oluyor.
  • Ya arkadaşalar.Style XP.Yukleyin buprogramı istediğinizi yapın windowsa.Loginler temalar rayüzler bootlar hemen herşey.
  • arkadasım gercekten cok guzel bır tema bu senı bu paylasımından dolayı alkıslıyorum
    ve diğer arkadaslar sıtesını bıraz kurcalarsanız msn ıconlarını da değiştirebiliyorsunuz
    bu temayı yuklemek ısteyen arkadaslar sakın korkmayın sısteme hıc bı zarar vrmıyor sankı gercekten yukseltıyor ve ben bı kac kere kurup kaldırdım hıc bır sorun yok ama bır dıp not : style xp kullanıyorsanız bunu yuklemeden once style xp yı once kaldırıp sonra bu temıyı yukleyın cunkı pc,nın kafası bıraz karısıyo
    ben denedım cunkı zaten style xp 40 gunluk bır kısıtlaması var isteyenlere msn ıkonu da kleyebilirim ama zeten bıraz kurcalar sanız bulursun sitesini.
    arkadasım tekrar tebrik ediyorum bu paylasımından dolayı
  • saol guzel paylasim...

• ewet ben de bundan 1 ay falan önce denemiştim çok güzel di canım sıkıldığı zaman xp ye çeviriyordum yani uninstall yaparak....
    çok güzel paylaşım eski windows um da silinmişti de.....
    YANİ...

• çok güzel sorun yok kullanın derim...
  • http://www.****.com/?d=011NMH44
    zip şifre:www.teknoportal.com

Windows XP yi Vistaya dönüştürüp ister xp ister vista olarak açabilirsiniz.

YA ARKADAŞLAR YARDIM BENDE BÖYLE ÇIKIYOR İNDİREMIYORUM TAM LİNK VERİRMİSİNİZ WİNDOWS XP Yİ VİSTAYA YUKSELTMEK ICIN
  • ya arkadaşlar ben forma yeni kayıt oldum meraba diim her neyssee ya ben vistayı daha önce yüklemiştim ondan sonra sildim fakat özellikler görünümde vista hala kaldı ama biçok şey silinmiş olarak.Şimdi sağolunn sizin verdiğiniz linklerden yükledim.Kurmak için bastığımda şu yazı çıkıo ''Another sheel pack uninstaliing , please wait and reboot if needed''
  • arkadaşlar güzel de temayı bende kullanıyorum acaba bu vistanın ses dosyası yokmu hep temadan konuşuyoruzda sesleri yokmudur acaba
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.