Şimdi Ara

windows xp ve format atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilgisayarıma windows xp kurmayı düşünüyorumda driverler falan sıkıntı çıkarır mı ?

orjinal windows xp x64 pro sp3 .iso elinde olan var mı ? keyiyle birlikte ?

ama şu anlık önemli olan driver konusu.eğer driverler sıkıntı olmayacaksa direk kurayım olacaksa hangi driverleri nerden nasıl bulacam ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Öncelikle bilgisayarın ile ilgili bilgi versen daha iyi olurdu. eğer profilindeki Hp Pavillion dv6 ise bahsettiğin neden XP 64 Bit kurmak istiyorsun ki in 7 64 bit varken. Benim tavsiyem xp nin 64 bitinden uzak durmalısın, driver sorunu uyumsuzluklar yaşaman muhtemel.
    İlla kurmak istiyorum dersen de bilgisayarının tam modelini yazarsan bir bakarım driverlarına.
  • Bilgisayarı kaldırınca altında etiketlerde tam olarak ne yazıyor ? HP Pavilion dv6-1241et Eğlence Dizüstü Bilgisayarı mı yazıyor ? yani dv6-1241et mi ? Bu dv6-1241 vistadan aşağı driverleri yok ona göre markası tam söyleyin bakayım bi ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linyit43 -- 23 Mart 2014; 18:46:47 >
  • Sata sorunu da yaşaman olasıdır dikkatlice araştır derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xp sp3 x64 orjinal bulursun ama TÜRKÇE bulamazsın çünkü yok..
    ayrıca sürücülerde problem oluşturacaktır xp x64 sürücülerini bulmanda zor(hatta laptopındaki bazı donanımların için hiç üretilmemiş bile olabilir)..
  • quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Bilgisayarı kaldırınca altında etiketlerde tam olarak ne yazıyor ? HP Pavilion dv6-1241et Eğlence Dizüstü Bilgisayarı mı yazıyor ? yani dv6-1241et mi ? Bu dv6-1241 vistadan aşağı driverleri yok ona göre markası tam söyleyin bakayım bi ben

hp pavillion dv6 1371-et
  • quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Sadece win7 32 veya 64 bit kurabilirsin win7 ultimate 64 bit kullanmanı tavsiye ederim bilgisayarın hızlı olur.

Win7 kurduktan sonra gerekli driverleri buradan indirebilirsin bence formattan önce indirip yedekle çünkü format atınca internete fln bağlanmıyor driversiz o yüzden şimdiden indi

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4063&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&sw_lang=&product=4071009#N189

Bu siteden 64bit yükleyeceksen 64, 32 bit yükleyeceksen 32 olanı seç ileri de aşağıda yazılar vardır sürücü-ağ sürücü-depolama gibi yazılar vardır bazılarında (1) bazılarında ise (5) gibi şeyler vardır açıpta çıkan 5 şeyide hepsini indir ne var ne yok hepsini indir bir yere at sonra formatını at yedeklediğin drivelrerin hepsini kur 44 tane driver var burada hepsini kur.

xp kurmam lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam xp 64 bitden uzak dur. aman diyim.
  • ## TEKNİK YARDIM BÖLÜM KURALLARI ##

2] İllegal içerik paylaşımında ve isteğinde; özelden ya da konu içinden, bulunmayınız. İllegale yol göstermek,program ismi vermek kesinlikle yasaktır. (Crack,serial,lisans,key vs.). (Forum ve bölüm üzerinden Torrent , Emule, Usenet ile ilgili her türlü paylaşımın yapılması da yasaktır.)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.