|
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Benim problemim şu hem xp de hem vistada oldu şimdi bilgisayara format atıyorum normal herşey ilk seferde yani henüz kendini hiç resetlemeden yüklemiyor. Ardından kendini rsetleyip tekrar açılıp da yüklemelere devam ettiği klavye falan ayarı yaptığımız aşama var ya. Işte reset sonrası en son cd den ön yükleme için bir tuşa basın yazısı geliyor. Hiçbir şeye basmıyorum Ardından windows yükleniyor yazısı geleceği yerde karşına simsiyah ekran geliyor. Ama bilgisayar çalışıyor. Klavyenin nunlock capslock tuşları çalışıyor. Ctrl alt delete yapınca bilgisayar kendini restliyor. Gerçi xp yüklerken clean xp diye driverların otomatik yüklendigi bir xp ile denemistim. Vista normal 32 bit service pack 1 ultimate. Acaba vistada da driverlar otomatik yüklendiği için bir sorun oluştu bilemiyorum. Yoksa direkt harddisk mi problemli. Anakartım asus p5d1 pro oldukca eaki bir anakart. Acaba bios guncelleme mi yapmaliyim. Haa bu arada ekran hic yazi hata uyari falan yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkusuzmaraz -- 6 Mayıs 2023; 18:19:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt