Şimdi Ara

Windows xp ses kalitesi ayarı ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 48kbs 24000hz falan gibi bu ayarı nerden yapabilirim yardım lütfen ... Şimdiden teşekkür ederim :)

• Denetim masası ses ile başlayan ayar var, ayrıca ses kartı programındada bulunabilir.
  • Oralarda yok windowsxp de ..
  • Bilen yokmu ?
  • Ses kalitesi ayarı diye bir ayar yok. Sesle ilgili ayarlara ulaşmak istiyorsanız Denetim Masası'ndan ulaşabilirsiniz veya isterseniz görev çubuğundaki Ses Ayarı ikonuna sağ tıklayın daha sonra Ses Özelliklerini Ayarla'ya tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin93 -- 3 Ocak 2012; 18:47:29 >
  • Windows 7 ve Vista'da var 22000kbps yok 44000 falan filan bunlardan bahsediyorum .
  • Arkadaşım yapmak istediğin şeyi anlamadım. Biraz daha açabilir misin? Tek bir cümleyle anlaşılmıyor maalesef. Anlatabildiğin kadar anlat. Belki bir iki anahtar kelimeden yola çıkarak soruna çözüm bulabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi
    geçen yıl açıldı
    Ses sistemi bağlantı sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anlatmak istediğim şey hani bir şarkı dosyasının kalitesi vardırya 128kbps yada 256kbps gibi bu windows'unda ses ayarlarında algılayabildiği ses aralığı var fakat xp de bulamadım .. Bende skyrim'de başlangıç ekranı gelince donuyor arkadaşın biri dedi bu forumdan ses kalitesini şuna şuna ayarla düzelir diye ama onunki windows7'ymiş .. Xp de arıyorum bulamadım henüz ..
  • Yapmak istediğin şey varsayılan ses kalitesinin örneğin 16 bit 4400 Hz CD Kalitesinde ,24 bit 4800 Hz Stüdyo Kalitesinde olması gibi bir şey mi? Bu özellik XP'de yok. Windows 7'de hoparlör ayarlarından erişebiliyorsun.
  • Evet tamda dediğin şey .. Valla napayım sırf şu skyrim'i oynamak için windows7'ye geçicem anlaşılan :D
  • Windows 7'ye geçtiğin zaman nasıl yapacağını bilmiyorsan detaylı olarak yazabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin93 -- 3 Ocak 2012; 20:33:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.