Şimdi Ara

Masaüstü PC İçin Ses Kalitesi Yüksek Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Altec Lansing MX5021 ses sistemim arızalandı. Şu anda yeni bir ses sistemine ihtiyacım var. Kullanım alanım oyun>müzik>dizi/film. En önceliğim net ve berrak ses. Fakat tatmin edici bass da beklentim arasında. Türkiye'deki pazarı incelediğimde Çin markaları yürümüş gitmiş. Logitech'in sistemleri tutuluyor vs. Logitech'in sistemini almak istemiyorum çünkü beni tatmin etmeyeceğini biliyorum. Sanki önceden daha çok alternatif ve kalite vardı gibi geliyor bana. Üst seviyelerin fiyatları uçuk zaten. Sonuç olarak ses işinde çok fazla değişim olmuyor, aldıktan sonra uzun süre kullanılan ürünler. O yüzden hakkını vermek istiyorum. İncelediğim kadarıyla aklıma en çok yatan sistemler Audioengine'in ürünleri. Audioengine A2+ düşünüyorum ama daha çok gönlüm olan sistem Audioengine HD3. Bass'larda tatmin olmazsam yanına da ufak tefek bi sub da alınabilir. (Buna da tavsiye alabilirim, HD3 alırsam yanında sub ne alınabilir) Sizin tavsiyeniz nedir bu konuda? Sizce masaüstünde çok kalıplı olmayan fakat net ses veren en tercih edilir ürün ne olabilir?







  • Altec Lansing MX5021 den sonra şu anki piyasa malları sizi kesmez(logitech,creative v.s).bence piyasanın tamamını sarmış dandik pc ses sistemi markalarının size sundukları ile yetinmeyin.kullanım alanınıza göre kendinize güzel bir amfi ve hoparlör alın.Fiyatların yüksek olduğunu düşünüyorsanız ikinci ele yönelin.dayınızın halanızın yada apartmandaki yaşlı komşunuzun kullanmadığı, bodruma kaldırdığı eski ses sistemleri bakın etraftan.ben 1978 model bir jvc hoparlör buldum bu şekilde.araştırdım ve şu anki ikinci el değerinin 3000 TL nin üstünde olduğunu öğrendim.Bu kalitede sıfır hopalörleri bu zamanda zaten çok nadir markalar çok yüksek fiyatlara satıyor.ben bedava aldım.yanına 1 tanede ikinci el sahibindenden akai marka amfi aldım.ses kalitesi inanılmaz.sıfır almaya kalksam böyle bir ikili 10.000 tl nin kesinlikle üstüne çıkacaktı.

    ses sistemimin video su linkte.direk kendi çektiğim video dur.ilk aldığımda(değerini bilmediğimde) çekmiştim.video da hoparlörü üzerinde hdd falan var.şu an gözüm gibi bakıyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=gfIxjUv0EKA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj_pelit -- 27 Haziran 2017; 3:37:17 >




  • Fiyatı biraz daha ucuz olsa ve TR'de bulunabilse Edifier S760D derdim ama malesef imkansız..

    Bende senin gibi SADECE PC'de kullanmak için kaliteli bi sistem arıyorum ama YOK... Amfi uydu kolon işinede giremem saçmalık çünkü bana göre pcde öyle bi sistem kullanmak..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sedat.

    Fiyatı biraz daha ucuz olsa ve TR'de bulunabilse Edifier S760D derdim ama malesef imkansız..

    Bende senin gibi SADECE PC'de kullanmak için kaliteli bi sistem arıyorum ama YOK... Amfi uydu kolon işinede giremem saçmalık çünkü bana göre pcde öyle bi sistem kullanmak..

    sana göre saçmalık ise edifer, logitech gibi oyuncaklarla oynamaya devam edeceksin hocam

    benim verdiğim uygun fiyatlı tavsiye idi. ille aktif hoparlör alıcam diyor isen gerçekten kaliteli(en azından benim kullandığım set kadar kaliteli olanlar) Bowers & Wilkins , bang & olufsen gibi markalarada yönelebilirsin.tabi alt modellerine bakın çünkü genel fiyatları dudak uçuklatabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj_pelit -- 27 Haziran 2017; 22:19:39 >




  • şu an ikinci el stereo bir amfi ve stereo iki adet hoparlörü 700 tl civarına toplayabilirsin.üstelik bu bahsettiğim ürünler 10 yıllarca kullanılabilecek kalitede çin malı olmayan ürünler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.