Merhaba arkadaşlar, tBir pc ye yeni Windows XP Pro kurdum; fakat daha önce karşılaşmadığım çok ilginç bir sorunla karşı karşıya kaldım. Sorun şu:
- Internet Explorer 7'den veya Firefox'tan Google'a girip herhangi bir arama yaptığımda tarayıcı penceresi durduk yere, kendi kendine kapanıyor.
- Aynı şekilde bazı uygulamalar da kapanıyor. Örneğin, NOD32 antivirüs programını yükleyeceğim pc ye, kurulum penceresi açılıyor, 3 sn sonra kapanıyor.
Bu durumu hiç anlamadım. Başıma ilk defa böyle bir şey geliyor. Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa şimdiden teşekkür ederim.
formatta harddiski komple sıfırladın mı yoksa yedek aldınmı çünkü bu bi virüs
Formatta sadece C'yi sıfırladım. D'ye attım dosyaları, o yüzden D'ye dokunmadım.
Emin misin virüs olduğuna?
eminim bence d yi de uçur daha önce başıma gelmişti
Online olarak bilgisayarını tarattırarak problemi çözebilirsin. Ücretsiz PC güvenlik taraması Windows Live OneCare güvenlik tarayıcısı, bilgisayarınızın sağlığını güvence altına almaya yardımcı olacak şekilde tasarlanmış ücretsiz bir hizmettir. Virüsleri tarayın ve silin. Sabit diskinizdeki çöplerden kurtulun. Bilgisayarınızın performansını artırın. "Windows Live OneCare güvenlik tarayıcısı" burada
aynı şey benim başıma da geldi. Virüs açılan pencereleri kapatıyor özellikle antivirüs taraması yapacağın zaman buna izin vermiyor.