Şimdi Ara

windows xp açılış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc yi açıyorum ve windows xp yazısının görüntüsünde takılıyor bilgisayar.. reset fayda etmiyor.
    başka bir pc ye bagladım arkadaşımda hdd yi gördü . ghostla windows u kopyaladım yine aynı problem devam ediyor.. masaüsü filan göstermiyor.neden kaynaklanabilir bu ?
    jumperı da degiştirdim bi işe yaramadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunwalk -- 3 Ekim 2005, 9:00:00 >

• format attınmı, fdisk yaptınmı bunları yaptıktan sonra aynıysa hdd büyük ihtimalle arızalıdır!
  • sevgili dostum windows yükleme ekranında kalıyorsa bunun sebebi sorunlu yada yüklenemeyen bir sürücüdür..
    sorun çıkaran sürücüyü bulmak ise zahmetli ama mümkündür..öncelikle windows hiçbir şekilde açılmıyor mu yani bir kaç denemede falan hata verip açılıyomu..hiçbir şekilde açılmıyor ve hep yükleme ekranında kalıyorsa..windowsu güvenli kipte açın...güvenli kipte başlat>çalıştır>msconfig ile sistem yapılandırma hizmet programını çalıştırın ilk sekmede tanımlama başlangıcını seçerek windowsu başlatın açılışta işletim sistemi seçiminde f8 tuşuna basarak hata ayıklama modunu seçin(debug)..böylece sistem standard sürücülerle başlar ve hiçbirşey yüklenmeden açılır..ve açılınca sistem yapılandırma hizmet programı otomatik çalışır..burada herbir sürücüyü tek tek sırayla başlatarak hangisinin sorun verdiğini bulabilirsiniz...ve hatalı sürücüyü bulursanız yine aynı aynı yerden açılışta otomatik başlamasını iptal edebilirsiniz...

saygılar...

• cscageonly, aynı sorun şuyanda benim makinede de var...Sürücüleri yükleme ekranıda makine takılı kalıyor.Hiç bir şekilde masaüstü gelmiyor.Güvenli Kip ile de aynı sorun oluyor aynı yerde takılıyor.
    Şunda windowsa önceden aldığım backup ile restore ettim fakat sürücü yükleme ekranında takılıyor.Acil bi çözüm lazım.

Kurulu birsürü porgram var,telefon programları bloototht programı, ağ programları ve bir sürü program kurulu ana makine olduğu için.Windowsu yeniden kurmak çok uzun ve aynı şekilde tekrar hazırlamam çok zor.
  • ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    windows xp saat sorunu
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.