Bildirim
Windows vista yükledim silemiyorum. YARDIM!!!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sistem geri yükleme yap yüklemeden önceki en yakın noktaya geri yükle. -
xp den yaptıqın acıLısLa d surucunu biçimLendir.. oLmadı xp cd si tak kurulum kısmından ıLerLe d kısmını formatLa yada biçimLendir sorun çözüLecektir heraLde sayqıLar -
quote:
Orjinalden alıntı: Eda_fb
Sistem geri yükleme yap yüklemeden önceki en yakın noktaya geri yükle.
Sistem geri yükleme noktası yaratmadım. Öyle şeylere daha önce hiç ihtiyacım olmadığından gerek duymadım
quote:
Orjinalden alıntı: pArDon!
xp den yaptıqın acıLısLa d surucunu biçimLendir.. oLmadı xp cd si tak kurulum kısmından ıLerLe d kısmını formatLa yada biçimLendir sorun çözüLecektir heraLde sayqıLar
D ye format kesinlikle atamam d sürücüsünden 60gb kadar çok önemli dosyalarım var.
Başka önerisi olan varmı acaba?
-
quote:
Orjinalden alıntı: Cherokee
quote:
Orjinalden alıntı: Eda_fb
Sistem geri yükleme yap yüklemeden önceki en yakın noktaya geri yükle.
Sistem geri yükleme noktası yaratmadım. Öyle şeylere daha önce hiç ihtiyacım olmadığından gerek duymadım
quote:
Orjinalden alıntı: pArDon!
xp den yaptıqın acıLısLa d surucunu biçimLendir.. oLmadı xp cd si tak kurulum kısmından ıLerLe d kısmını formatLa yada biçimLendir sorun çözüLecektir heraLde sayqıLar
D ye format kesinlikle atamam d sürücüsünden 60gb kadar çok önemli dosyalarım var.
Başka önerisi olan varmı acaba?
Windows care var mı o geri yükleme noktalarını kendiliğinden oluşturuyo :)
-
O da yok. Neyse ya 10 gün sonra external hdd olan arkadaşımla görüşücem o zaman Harddiski ona yedekleyip formatlarım. Çözümü yok gibi gözüküyo çünkü.
Teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X