Şimdi Ara

@@@...WINDOWS VISTA ile ılgılı tum testler ve ss ler burada...@@@ (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.631
Cevap
3
Favori
376.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://video.google.com/videoplay?docid=5902090796342771727

Yukardaki linkteki hadise mümkün mü :S

Ben %30 artışa bile razıyım ki burada ki %60ın üstünde bir artı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsk -- 16 Ocak 2007; 16:13:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsk

http://video.google.com/videoplay?docid=5902090796342771727

Yukardaki linkteki hadise mümkün mü :S

Ben %30 artışa bile razıyım ki burada ki %60ın üstünde bir artı

Süper gerçekten
  • benım msn adresim var ama yabancı yazıları anlmam ben
  • ingilizcesi iyi olanlar bir bakabilirmi su linklere sanirim vistayi fat32 uzerine kurmayi basarmislar;

http://computerbits.wordpress.com/2006/07/14/create-a-fat32-partition-in-macbook-under-vista/

http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=10184

And this is a good thing. Since the EFI can only see Apple and FAT partitions (no NTFS) this means that ultimately we can get vista going without worying about an NTFS driver. The catch is its tricky to get vista onto a FAT32 drive....

-Install Vista normally on a PC in an NTFS formatted drive
    -Remove the Hard Drive and hook it up to a USB enclosure
    -Connect the drive to the iMac via USB and copy the contents to a directory in OSX (I personally could not get windows to copy the hard drive contents as I kept getting access denied errors).
    -Connect the USB Drive to a PC and reformat as FAT32.
    -Connect the drive back up to the iMac and transfer the files from the directory you put the hard drive contents in back onto the newly formatted FAT32 Drive.
    -Remove the drive from the enclosure and hook back up to the PC
    -Startup from the Vista install DVD and run the recovery tools from the main install screen.
    -Run the repair utility and reboot (you may have to start the DVD again, go to the repair tools, start a console, and run bootsect.exe in the boot dir of the install DVD to fix the bootsector)

If all went well you'll have a fully functional vista install on a FAT32 drive which the EFI can see if hooked back up to the imac. Of course tweaking that install to run on the imac is another story...

Also I am now at the same point that NAK managed where he could access the Vista boot menu and try and boot into safe mode. Just as in his case I reached the point where crcdisk.sys loads and vista is supposed to boot into the desktop but instead the iMac reboots entirely. I'm gonna try to run sysprep on the vista install and see if that helps any.

Eger fat32 ye kuruluyorsa kisaca biri Turkce olarak anlatabilirmi?

• quote:

Orjinalden alıntı: allpiie

ekran kartinda sorun yasadim ati 256mb(asus a9250) lik ekran karti kullaniorm
    ekran kartini tam olarak tanimior 64mb goruor.
    bende tam surumu bekliorm
    bu arda tesekkur ettim

Ati Radeon 9250 değilmi? Vistanın içinde sürücüsünü buldum.iki tane var.ikisine dene bi istersen.Bende ikinci olanı yüklemiştim sorun çıkarmıştı.benim ekran kartı paylaşımsız ama paylaşım veriyor buda garip birşey
    bence dene yinede. Vista gerçekten güzel...
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

quote:

Laptopta tek harddiskle nasıl raid yapıcam ki?

f/p ye göre avantajlıysa 1gb sd işimi görür yoksa mecbur +512mb ram alıcam

Birde performans göstergeleri açıkken çok kasılma oluyor mu?

laptop da raid yapılan modeller var
    ayrıca vısta laptop ıcın oldukca guclu bır sıstem,
    vısta ıle mulaka raıd tavsıye edıyorum

peki hangi laptoplarda raid yapılabiliyor? ben araştırmaya başladım. Sende yardımcı olursan sevinirim

• quote:

hayır msn adresi değil msdn'e paralı üye olan kişiler indirebiliyo.yoksa torrent'te bulabilirsin.

anlasıldı yardım ALLAH RAZI OLSUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: steward

quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

quote:

Laptopta tek harddiskle nasıl raid yapıcam ki?

f/p ye göre avantajlıysa 1gb sd işimi görür yoksa mecbur +512mb ram alıcam

Birde performans göstergeleri açıkken çok kasılma oluyor mu?

laptop da raid yapılan modeller var
    ayrıca vısta laptop ıcın oldukca guclu bır sıstem,
    vısta ıle mulaka raıd tavsıye edıyorum

peki hangi laptoplarda raid yapılabiliyor? ben araştırmaya başladım. Sende yardımcı olursan sevinirim

monster dıye bır marka vardı

chip dergısındeymı,pcnet te mıydı arada reklamları cıkıyor onun bır modelınde gormustum 2 hdd li raid laptop u

• vista zamanı desene
  • Piyasaya çıkacak olan Orjınal Windows Vista nın hangı surumunu kullanabılırım ben dostlar. Sistemim de yazan laptop dır teknik detay.

Sevgiler
  • evet arkadaşlar bu listeden hangisini yüklememiz iyi olur acaba full özellikleri ile kullanabilmek için

Windows Vista Business
    Windows Vista Business N
    Windows Vista Home Basic
    Windows Vista Home Basic N
    Windows Vista Home Premium
    Windows Vista Starter
    Windows Vista Ultimate
  • Windows Vista Home Premium...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi

Windows Vista Home Premium...

ultimate daha iyi deil mi ya ben onu yükledim?

arkadaşlar 2 diskim var 1i samsung sata1 diğeri WD sata2
    WD ye normal xp yuklü samsung a da vista kurdum fakat vista da WD yi görmüyor nedendir acaba windows açılmadan önce bios ekranında WD gözüküyor ama işletim sistemi içersinde gözükmüyor.
    sonuç olarak sata2 sata1 olayı deil 2 diski görmüyor bilgisayarıma girince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2fast4u -- 19 Ocak 2007; 10:40:52 >
  • home basic su anda kullandigimiz XP nin birebir aynisi sayilir.Sistemi cok guclu olmayanlar icin en iyisi home basic dir.Sistem kaynaklarini fazla kullanmiyor ve pc yi fazla yormuyor.Sistemi XP yi kaldiranlarin rahatlikla kullanabilecegi bir isletim sistemi home basic
  • peki sistemi iyi olan ve en iyisi olan hangisi ozaman Home Premium mu yoksa ultimate mi kafam karıştı
  • hayır en üst seviye olanı Ultimate Edition, home premium ev kullanıcıları için Media Center, Aero Glass gibi özellikleri içeren bir sürüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Piyasaya çıkacak olan Orjınal Windows Vista nın hangı surumunu kullanabılırım ben dostlar. Sistemim de yazan laptop dır teknik detay.

Sevgiler

Windows Vista Ultimate
  • transmation pack midir nedir onu yukledim xp ye task barı gizle dedim yanlışlıkla LClock tan şimdi task bar geri gelmiyo start tuşunun olduğu çubuk
  • sizden orenmek istedigim birsey war vistayi yukledikten sonra programlari calistirmak istedigimde a program needs your permission to continue secenegi cikiyor ve administrator password istioor..nasil halledebilrm?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirbst

sizden orenmek istedigim birsey war vistayi yukledikten sonra programlari calistirmak istedigimde a program needs your permission to continue secenegi cikiyor ve administrator password istioor..nasil halledebilrm?

Merhaba,

Yine bu konunun geçmiş sayfalarında yazdığım bir posttan alıntı yapıyorum, keşke biraz araştırma yapsanız...

quote:

Orjinalden alıntı: hicks

Merhaba,

"Gicik" olarak tanimladiginiz Windows Vista'nın yeni guvenlik onlemini istediginiz zaman devre disi birakabilirsiniz fakat unutmayinki bu ozelligi devre disi biraktiginizda sisteminiz yeni sistem koruma yonteminden mahrum kalacaktir. Bu ozellik sisteme disaridan ya da izinsiz mudahaleyi engellemek icin tasarlanan bir yontemdir. Arka taraf kararip sadece aydinlik olarak gorunen o uyari mesaji geldigi zaman "Session Zero" olarak tanimlanan oturum aktif demektir ve bu anda arka tarafta hic bir kodun ya da programin calistirilmasina izin verilmez boylece sizin onayiniz olmadan sisteme mudahale edilemez. Benim onerim o "Gicik" uyariya en kisa zamanda alismanizdir, eger "Ben yinede devre disi birakmak istiyorum." derseniz asagidaki adimlari uygulayabilirsiniz.

1- "Control Panel" i acin.
    2- "User Account and Family settings" altında "Add or remove user account" tiklayin.
    3- Kullaniciyi secin.
    4- "Go to the main User Account page" i tiklayin.
    5-"Make changes to your user account" altindan "Change security settings" baglantisini tiklayin.
    6-"Turn on User Account Control (UAC) to make your computer more secure" altinda "Use User Account Control (UAC) to help protect your computer". seceneginin isaretini kaldirip "OK" e basin.

Sisteme restart attiginizda "UAC" kapali olacaktir.

Tekrar etkinlestirmek isterseniz ayni adimlari tekrarlayip ilgili secenegi secili duruma getirin.

Tsk,

Hicks

Teşekkürler,

Hicks

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.