Şimdi Ara

Windows Vista için en İyi Codec Paketi ve Media Player Hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
6.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SP1'den sonra ciddi anlamda, geri dönüşü olmayan bir Vista macerasına başladım ama hemen akabinde uzun zamandır kullandığım BS Player sapıtmaya başladı. K-Lite Codec Paketi ile birlikte kullanıyordum. Filmleri TV'ye aktararak izliyorum. Ama sorundan sonra, tüm paketleri ve programları kaldırdım. GOM Player kurdum. Kendi codec'leri ile idare ediyorum.

"VMR 9 Renderless" modunda TV'ye aktarılan görüntü rezalet oluyor. O yüzden "Overlay Mode" kullanıyorum. Bu sefer de Aero kendisini kapatıyor film boyunca. Bu pek sorun olmuyor. Ama bugün fark ettiğim bir sorun, oldukça can sıkıcı oldu. Filmler çok hafif de olsa yavaşlar. O yüzden yeni bir paket ve program arayışına girdim.

Uzun lafın kısası, fikirlerinizi bekliyorum

• Aynı şekilde banada bir codec lazım.
  • VLC player denediniz mi?
    Son zamanlarda çok tavsiye edilen free bir oynatıcıdır.
  • bu işin uzmanı benim.

www.free-codecs.com gir. burdan

klite mega codec 3.9.0 bul, indir ve next next diyerek kur. başka bişi yapma.

böylece bilgisayarında her türlü ses ve görüntü biçimini oynatacak çözücülere (kodek) ve bir çoklu ortam oynatıcısına sahip olursun. media player classic adı. dvd, divx, avi, 3gp, mp3, ogg vorbis, vs. ne aklına gelirse sorunsuz olarak hem vistada hemde xpde çalisır.

bsde başka bir oynatıcı varsa sil at. rahat et.

sorun olursa sor.

kolay gelsin.
  • klite mega codec pack eşdeğerinde bir codec varmı acaba?

klite açılımı nedir, kazaa mı?

Kazaa firmasınamı ait acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serona

bu işin uzmanı benim.

www.free-codecs.com gir. burdan

klite mega codec 3.9.0 bul, indir ve next next diyerek kur. başka bişi yapma.

böylece bilgisayarında her türlü ses ve görüntü biçimini oynatacak çözücülere (kodek) ve bir çoklu ortam oynatıcısına sahip olursun. media player classic adı. dvd, divx, avi, 3gp, mp3, ogg vorbis, vs. ne aklına gelirse sorunsuz olarak hem vistada hemde xpde çalisır.

bsde başka bir oynatıcı varsa sil at. rahat et.

sorun olursa sor.

kolay gelsin.

Her zaman bir işin uzmanı olduğunu söyleyen kişilerden korkmuşumdur. Yanlış anlamayın ama, ben zaten bahsettiğiniz programları ve codec paketlerini kullanarak sorun yaşamış biriyim ve alternatif arıyorum. Media Player Classic fena bir program değil ama pek de başarılı olduğunu söyleyemem. Özellikle de 1080p videolarda.

Bu arada, K-Lite paketle K-Lite Mega paket arasında ne fark vardır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2eu5 -- 21 Nisan 2008; 17:11:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Levcho

VLC player denediniz mi?
    Son zamanlarda çok tavsiye edilen free bir oynatıcıdır.

XP kullandığım zamanlar VLC de sistemde her zaman kuruluydu ama sadece Preview amacıyla kullanıyordum. VLC de yüksek çözünürlüklü videolarda çuvallayan bir program. BS Player'a da geçme sebeplerimden biriydi VLC'nin performans düşüklüğü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • selam hocam, Şu an için stabil olarak çalışan k-lite önerebilirim..ama player olarak GOM player ı tavsiye ederim.Uzun yıllar BS kullanan biri olarak GOM un BS den daha stabil olduğunu söyleyebilirim.( Ayrıca bu ayın level yada oyungezer dergisinde klite dan farklı bir codec paketi veriyor diye hatırlıyorum,birde onu dene )

Edit: pardon HD videolarda Gom player bazen saçmalayabiliyor,bir kaç kere denk geldim, o durumlarda tabiki BS player.Yiğidi öldür hakkını yeme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SACRED REICH -- 21 Nisan 2008; 18:46:01 >
  • gom player tek geçerim codec leri kendisi internetten bulup indiriyor sorunsuz çalışıyor ve bedava
  • Siz benim yazdıklarımı okumuyorsunuz sanırım

BS Player bozuluyor, Gom Player da filmleri yavaş oynatıyor diyorum. Ayrıca zaten K-Lite kullanıyordum ve sorun yaşadığım paket de o
  • k lite ile bende sorun yaşadım şu anda age mega codec pack kullanıyorum kurulumda professional ı seçtim ... vede gom playerim son versiyonunu high modda kullanıyorum sorunum yok
  • Vista codec pack yada ACE codec pack i deneyebilirsin
  • Vista Codec Pack'i kurmuştum hiçbir problem yaşamamıştım.
  • Yani K-Lite alternatifi vistamıdır diyorsunuz
  • Vista'yı denemeliyim. GOM Player'ı da kendi codec'leriyle değil de sistem codec'leriyle çalıştırmayı denersem, bir ihtimal sorundan kurtulabilirim.

BS Player nedense her Aero kapanıp açılmasında sapıtıyor. GOM'da böyle bir sorun yok. Codec'lerle bir alakası olmayabilir. K-Lite çok yüklü ve sistemi yavaşlatan bir codec, daha "lite" bir tane olursa fena olmayacak. Sanırım Vista bu iş için iyi.
  • Vista yüklersen tecrübelerini bizlerle paylaşırmısın, bende k-lite tan hoşnut değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Extinet_DeviL

Vista Codec Pack'i kurmuştum hiçbir problem yaşamamıştım.

Evet en iyisi Vista Codec Pack
  • Uzun zamandır vista codec pack kullanıyorum gerçekten fena degil ama aynı anda birden fazla medya dosyası açtığınızda sapıtabiliyor. arasıra bende oluyor zaten normal kullanımda pek problem yok aynı zamanda hızlı tavisiyemdir
  • gom player kullandım iyi ama ben dvd filmlerde menü seçmelerinde başlat ve diğer menülere tıkladığımda açabilmiş değilim. yapmanın yolu varmı. (ekran üzerine gelen menülerde)
    selamlar
  • Her zaman her yerde en büyük GOM
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.