Şimdi Ara

Windows Vista Home Premium Academic Upgrade ile Sıfırdan Yükleme Yapma (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
15.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1- Akademik upgrade dvdsi (110ytl bimeks) ile bilgisayarı boot ettim.
    2- Harddiski bi güzel formatladım.
    3- Lisans girmeden Home Premium Kurdum.
    4- Kurulan Vista açıken Akademik Upgrade Dvd'sini koydum ve bu kez lisans girerek upgrade seçeneğini seçip upgrade ettim.(yani home premium üzerine home premium upgrade ettim)
    5- Home Premium Vista Açıldı ve aşağıdaki resimde görülen bölümden "Change Product Key" ile Kutudaki Box Lisansımı yazdım ve BİNGO ! Artık lisanslı bir vistam var...

Windows Vista Home Premium Academic Upgrade ile Sıfırdan Yükleme Yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iski -- 15 Şubat 2007; 22:19:32 >

• Kuranlara bir kaç sorum olacak

Vista yukleyince XP de kullandığınız programların hepsini kurabildiniz mi?
    Bütün programlarınız çalışıyor mu?

Bizim arkadaş Winamp ı çalıştıramamış
    Kurmuş ama dosya yürümemiş
    Dijital imza lazım demiş
  • XP'de çalışan her program vistada çalışmayabilir, kurulumu düzgün gerçekleştiremediysen bence kuracağın programın varsa vista destekli sürümü kurman gerekir.

Donanımlar için de aynı şey söz konusu, XP'nin otomatik olarak gördüğü donanımları vista tanımayabiliyor!

Eğer XP'den upgrade yapiyorsan vista bilgisayarı otomatik olarak tarayıp problemli çalışacak program ve donanimlarin listesini veriyor. Sende bunları bilgisayardan kaldırdıktan sonra vista'yi kuruyorsun.

quote:

Orjinalden alıntı: tiske

Kuranlara bir kaç sorum olacak

Vista yukleyince XP de kullandığınız programların hepsini kurabildiniz mi?
    Bütün programlarınız çalışıyor mu?

Bizim arkadaş Winamp ı çalıştıramamış
    Kurmuş ama dosya yürümemiş
    Dijital imza lazım demiş

• quote:

Orjinalden alıntı: iski

BENİM MACERAM AYNEN ŞÖYLE ARKADAŞLAR:

4- Kurulan Vista açıken Akademik Upgrade Dvd'sini koydum ve bu kez lisans girerek upgrade seçeneğini seçip upgrade ettim.(yani home premium üzerine home premium upgrade ettim)
    5- Home Premium Vista Açıldı ve aşağıdaki resimde görülen bölümden "Change Product Key" ile Kutudaki Box Lisansımı yazdım ve BİNGO ! Artık lisanslı bir vistam var...

Hayırlı ve uğurlu Olsun iski.Sorunsuz ve Problemsiz Kullanman dileklerimle.

iski arkadaşımızında kurulumunu bizlerle paylaşmasıyla birlikte, diğer arkadaşlarında kafalarındaki soru işaretlerinin cevapları dahada anlaşılır hale gelmiştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 16 Şubat 2007; 0:32:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

Evet, yapılabiliyor. Ve sürümü önemli değil her upgrade Vista'da uygulanabiliyor. Zaten Microsoft'un da olaydan haberi var ve "biz kullanıcılarımıza böyle yöntemler kullanmayacakları konusunda güveniyoruz" şeklinde açıklamalarla olayı görmezden geliyorlar.

bana güvenmesinler valla
  • daha hızlı bir yol isterseniz harddiskinizde küçük bir d partitonu oluşturun bikaç gb lık, oraya
    windows x64 deneme sürümü vs. falan kurun (deneme olması cd key problemlerinide ortadan kaldırıyor illegal birşey olmuyo çünki)
    , sonra hiç driver fln uğraşmadan x64 ün içinden vista dvd sini takın clean install diyin, benim merak ettiğim bana upgrade de cd key sorduğunda ben direk vistanın cdkeyini girdim başka eski windowsun falan cd keyini istemedi benden...

programlardanda photoshop ve benzeri uygulamalar gayet güzel bir performansla çalışıyor, onun dışında world of warcraft çok güzel çalıştı.ü

64 bit e gelince, dvd nin içinden 64 bit cd sini ücretsiz istemek için bir form çıkıyor, onu kullanabiliyosunuz ama acele etmeyin derim 32 bit gayet stabil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 16 Şubat 2007; 13:21:59 >
  • quote:

BENİM MACERAM AYNEN ŞÖYLE ARKADAŞLAR:

@iski öncelikle hayırlı olsun. Gerçekten süper bişey. Eğer Vista Home Premium Academic Upgrade ile bu işlem yapılıyorsa kimsenin 266$+KDV = 314$ verip Windows Vista Home Premium DVD'sini almasına gerek kalmadı demektir. Ver 67$+KDV = 79$'ı al tam sürüm Vista Home Premium'u.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 17 Şubat 2007; 9:08:21 >

• YA ARKADAŞLAR BU OLAY TÜRKÇE UPGRADE LER DE OLUYOR MU KESİN BİRİSİ CEVAP YAZSIN...?????????????????

TR İLE İNG ARASINDA BİR FARK OLMAZ DİMİ

ŞİMDİ GİDER ALIRIZ SONRA BOOT EDİLMEZ FLN
  • arkadaslar bişey sorucam simdi biz bu upgrade dvdsini alıp bos bir hdd'ke kurabiliyormuyuz..yani şimdi bende bi korsan xp var.onun üzerine deilde onu silip bu 69 dolarlık home premium upgradesini alıp kurabiliyormuyum bir zahment biri acıklarsa cok sevinirim..ona göre gidip alıcam..ayrıca yukardakı soruda arkadasda sormus gerci bu upgradenin aynı işlemlerini türkcedede yapabilcezmi ?
    saygılar...
  • BENDE ONUN CEVABINI BEKLİYORUM...
    EĞER TR DE DE OLUYORSA BU İŞ ÇOK İİ...

quote:

Orjinalden alıntı: Sabotaj1148

arkadaslar bişey sorucam simdi biz bu upgrade dvdsini alıp bos bir hdd'ke kurabiliyormuyuz..yani şimdi bende bi korsan xp var.onun üzerine deilde onu silip bu 69 dolarlık home premium upgradesini alıp kurabiliyormuyum bir zahment biri acıklarsa cok sevinirim..ona göre gidip alıcam..ayrıca yukardakı soruda arkadasda sormus gerci bu upgradenin aynı işlemlerini türkcedede yapabilcezmi ?
    saygılar...
  • quote:

arkadaslar bişey sorucam simdi biz bu upgrade dvdsini alıp bos bir hdd'ke kurabiliyormuyuz..yani şimdi bende bi korsan xp var.onun üzerine deilde onu silip bu 69 dolarlık home premium upgradesini alıp kurabiliyormuyum bir zahment biri acıklarsa cok sevinirim..ona göre gidip alıcam..ayrıca yukardakı soruda arkadasda sormus gerci bu upgradenin aynı işlemlerini türkcedede yapabilcezmi ?
    saygılar...

sabahtan beri biz neyi anlatıyoruz dostum ?!?
  • hayır anladım...şuan bu olay kesin
    ama türkçe upgrade de olur mu acaba
  • quote:

quote:

saygılar...

o zaman harika bir durum söz konusu..hem bu sayede korsanada bulasmamıs oluruz
    tesekkürler..

• quote:

quote:

quote:

saygılar...

o zaman harika bir durum söz konusu..hem bu sayede korsanada bulasmamıs oluruz
    tesekkürler..

• TR UPGRADE LERDE OLUYOR MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
  • İngilizcede oluyorsa türkçe vistata da olur.Aralarındaki tek fark dil.
  • Yok arkadaşlar bu işte bişe var olmamalı olmazda. Galiba bahsi geçen şekilde yükleme illegal oluyor ama bu illegalliğe microsoft göz yumuyor bu durumda korsan kullanacaklardan 75$ olsa para kazanıyor yoksa oem e 200$ veren adam dava açsa bill amcanın donunu bile almazmı yav!!!
  • Bence acele etmeyin arkadaşlar. Tam ne nedir bir belli olsun. Bunu alıp bu şekilde yükleme yaptıktan sonra microsoft birşekilde key inizi iptal edersen çok koyar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cherokee

Bence acele etmeyin arkadaşlar. Tam ne nedir bir belli olsun. Bunu alıp bu şekilde yükleme yaptıktan sonra microsoft birşekilde key inizi iptal edersen çok koyar.

Arkadaşlar Bu yapılan Tamamen Yasal bir olay.Microsoft buna izin vermek istemeseydi bunu upgrade dvd lerinde uygulardı ve bizlerin böyle bir olayı gerçekleştirmesine izin vermeyebilirdi.
    Ki izin veriyor, buna müsade ediyor.Problem Yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 17 Şubat 2007; 2:38:58 >
  • valla ben ikna oldum alacam bitane zaten ögrenciyiz durum belli korsanla illagalede ugraşmak istemiyorum hazır fiyat uygun ken bitane alayım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.