Şimdi Ara

Windows Vista Home Premium Academic Upgrade ile Sıfırdan Yükleme Yapma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
15.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1i alıp anlatana kadar ben anlamıcam olayı ben onu anladım
  • ya benm anlamadıım olay şu gidip upgrade olmayan full bir vista aldık diyelim bunu bilgisayarımıza yükledik ama 3-5 ay sonra kullandıımız bilgisayara format attık neyane artk kullanamıcakmıyız vista serialini?
  • Öncelikle birtane Academic Upgrade Satın Aldığınızı varsayalım.
    Yeni bir bilgisayar yani boş bir hdd ye sahipsiniz.
    Upgrade cd nizle ilk mesajdaki adımları takip ederek eksiksiz olarak (Box lardaki ile aynı dosyalar eksik yok). kurulum yapabilirsiniz.

Yani Her defasında önce XP kurup Arkasından Vista ya Yükseltme yapmanız gerekmiyor.Bu adımları uygulayarak Direkt olarak vista kuruyorsunuz.

4.Adımda Listeden Home Premium Seçmez de ultimate seçerseniz elinizde ultimate product key i yoksa 30 günlük deneme olarak ultimate sürümünü kullanabilirsiniz.
  • o zaman gidip hemen bir akademik upgrade almak lazım

ben şimdi bunu anladım ?
  • akademik upgrade ankarada teknosada mavi bilgisayarda falan satılır dimi?
    Birde bunu bana kutuda vermiyecekmi?Yani normal cd kutularındamı verecek yoksa bu vistadaki kutulardan mı?

Umarım kesindir haftasonu gider alırım
  • BENCEDE EN MANTIKLISI ACADEMİC UPGRADE.....
  • ya adam sana kalkıp sıfırdan yukleme yapılabilir demez herhalde pahalısını aldiye ama oluyor korsana karşı yarı korsan
  • şu anda bu yazıyı yeni almış olduğum "windows vista home premium edition academic upgrade" ile yazmaktayım, bilgisayarımın 2. partitionunda windows xp 64bit edition yüklü idi (kırılmıştı), çalıştırdım vista cd sini windows içinden clean install yap dedmi hiçbişey sormadan koçlar gibi yükledi 1. partitoina, bu arada RAID 0 yüklü idi onun içinde hiçbir driver veya başka bişey istemedi bilginize duyurulur. son olarak exsi windowsum hala açılışta seçilip çalıştırılabiliyor. kaçırmayın alın bu upgrade i :)
  • walla bende tuttum bu işi madem öğrencilik çilesini çekiyoruz bazı avantajlardan da yararlanalım dmi yanii Academic
  • bu iş çoook garip
  • valla netleşti biraz olay.harika bi haber oldu yaw yarı korsan.en azından orijinal anahtarımız olur

dreampowder dan başka bu işlemi sorunsuz yapan varmı?
  • bu iş test edildi onaylandı. detaylı açıklama yarın birgün işin üstadı bir dh üyesi tarafından yapılacaktır...
  • Orjinalden alıntı: okan
    quote:

zaten home premium bile alsan içinde ultimate edition(senin tabirinle full versiyon) var... burda mantık şu, elinizde xp olmasa bile zaten xp varmı yokmu diye sormuyor... direk elindeki upgrade seriali ile olayı çözebiliyosun...

yazılardan anladığım kadarı ile
    vista DVD si içinde bütün sürümler mevcut
    sen yuklerken hangisini istersen onu seçiyorsun

Ayrıca resimlerde yüklemedeki seçim resminde 7 tane sistem adı var
    Ama normaldew 4 tane olduğunu biliyoruz

O zaman diğerleri ne oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 14 Şubat 2007; 1:18:17 >
  • Arkadaşlar peki bu Home Premium Academic Upgrade'i hem masaüstü hem dizüstü bilgisayarıma kurabilir miyim?
  • hayır tek bi bilgisayara yüklersin
  • Karmakarışık bi durum oluşmus bnce paradox gbi:)
    insallah bi sorun cıkmadan herkes kullanır
  • ya beyler şimdi anladığım kadarıyla format attıktan sonra sıfırdan yukliip kullanabiliorz bu upgrade in espirisi noldu o zmn biri denesinde ona göre alalım
  • Windows Vista Home Premium Academic Upgrade fiyatı n kadar ayrıca anladığım kadarı ile şimdilik miko ses çıkarmıyo ama ilerde yan çizerse
  • Arkadaşlar bende home premium un tam sürümünü almayı düşünüyorum.Bunu aldığımda aynı anahtarla birkaç makinaya kurabilirmiyim?Bir sorun olurmu?
  • anladığım kadarı ile bir çok kişinin aklı karışık,

ama benim anlamadığım 64 bit pc kullananlar ne yapacak?

düşünün; kullandığınız pc 64 bit - vista 64 bit (burası gayet doğal)
    ama kullandığımız photoshop-autocad-ofis progranları hala 32 bit....

o zaman 64 Bit sürümün farkını nasıl anlayacağız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welly -- 14 Şubat 2007; 17:46:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.