Windows uptade tamamen kapatmanın yolu var mı? Güvenlik güncellemelerinin yüklenmesini istemiyorum. |
Bildirim
Windows uptade tamamen kapatmanın yolu var mı? Güvenlik güncellemelerinin yüklenmesini istemiyorum. |
Ara kısmına hizmetler yazın; Windows Update çift tık, Başlangıç türü, devre dışı, uygula, tamam, yeniden başlatın. |
WUB ile güncellemeleri süresiz kapat. İstediğin zamanda açabilirsin. https://dosya.co/0930wu34zfgf/1.8.zip.html |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Mayıs 2025; 23:29:11 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
O da olur. Win10 çok update alıyor bugünlerde. Win11 son sürüm bende sıkıntı yarattı, win10 a geri döndüm. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende Elitebook i5-7200u var, işlemci ve dahili grafik zayıf kalıyor. Yeni laptop lazım gibi, Bim'e gelirse bakacağız artık. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Mayıs 2025; 23:42:18 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
13. ve 14. nesil alınmaz bu saatten sonra; ultra serileri daha iyi arc graphic yada Ryzen 7. ve 8. nesil'de 700-800m var. Bana 12.5-13.3 arası lazım. 2.el alırım, sıfıra para vermem. Win12 çıksın bakalım, sistem gereksinimi nasıl olacak? Orjinal lisasnlı cihazlı olmalı mutlaka. |