Şimdi Ara

windows update!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows uptade tamamen kapatmanın yolu var mı? Güvenlik güncellemelerinin yüklenmesini istemiyorum.

• Ara kısmına hizmetler yazın; Windows Update çift tık, Başlangıç türü, devre dışı, uygula, tamam, yeniden başlatın.

• WUB ile güncellemeleri süresiz kapat. İstediğin zamanda açabilirsin.

https://dosya.co/0930wu34zfgf/1.8.zip.html

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Hocam o şekilde yetmeyebilir. Windows Update'i onarıp yeniden açan WaasMedic denen bir servis var, onu da kapatmak lazım. Hattâ birkaç yancı servis daha var ama sizin dediğiniz (wuauserv) dışında benim dediğim servis de etkili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Mayıs 2025; 23:29:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

O da olur. 

Win10 çok update alıyor bugünlerde.

Win11 son sürüm bende sıkıntı yarattı, win10 a geri döndüm.

Windows 11 pişmanlıktır hocam. Gittikçe de kötüye gidiyor. Sebebi malum CEO ve şirket politikası.

Bende Elitebook i5-7200u var, işlemci ve dahili grafik zayıf kalıyor. Yeni laptop lazım gibi, Bim'e gelirse bakacağız artık. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    windows 10 uptade (KB3081424)
    10 yıl önce açıldı
    Windows Boot manager Sorunu..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Amazon'da Acer Travelmate P4 vardı dün. Herkes saldırdı. 16400'dü fiyatı. Intel I7 1355U işlemci vardı. İmkanınız varsa iyi fırsat olurdu. Bitmiş galiba.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CPJ76B4Q?tag=dh-nlf-21&ie=UTF8&language=tr_TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Mayıs 2025; 23:42:18 >

13. ve 14. nesil alınmaz bu saatten sonra; ultra serileri daha iyi arc graphic yada Ryzen 7. ve 8. nesil'de 700-800m var. Bana 12.5-13.3 arası lazım. 2.el alırım, sıfıra para vermem. Win12 çıksın bakalım, sistem gereksinimi nasıl olacak? Orjinal lisasnlı cihazlı olmalı mutlaka.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.