Şimdi Ara

UPDATE ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni update gelmiş alla okudum dosyaları Wolf walan war. Bunlar hayvanları eklemiş olmasınlar??? + Eşek falan

• KÖKLÜ BİR DEĞİŞİMİN OLACAGI KESİN 10 DK UPDATE YAPTI GORECEZ BAKALIM NE DEGİŞMİŞ
  • bendede halen update yapıyor bakalım neler olacak inşallah iyi yenilikler olur
  • ya ben update i 8.30 da falan yaptım baya uzun surdu simdi start yazısı gelio ama serevrlar gozukmuo server list e basınca check yazıo ama server secince altta gozukmuo nedenn
  • Benim bitti ama almıyor oyuna check ediyorlar.
  • yaaaaa inanmıorum 2 saat daha uzattılar turkiyeye gore saat 12 de acılcak bilgilerinize sunulurr
  • GÜZEL ŞEYLER DEĞİŞECEKSE SEVE SEVE BEKLERİM

ŞU PETLER DE GELSE BIKTIM GOLD TOPLAMAKTAN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Discord Update Failed Hatası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • waLLa ya. Keşke olsa. Hem uzayamaz 2 saat oyunu açık kalır check ederler. Yani GM ler değişiklikleri kontrol edip terslik warmı die bakarlar. Yoksa allah ne werdiyse herkes SR0 ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan266

yaaaaa inanmıorum 2 saat daha uzattılar turkiyeye gore saat 12 de acılcak bilgilerinize sunulurr

Bunu nereden öğrendin?... (Sitesinde 17 yazıyor hala ve kapalı zaten site.)
  • ya ben bişi soracam bu pat ne oluo şimdi biri cıkıl cahil dicek biliom ama ne işe yarar atlar gibimi olacak bu patlerde
  • paranı falan toplicak heralde bi de bu petler cıkarsa hic guzel olmaz paraları toplarsa millet yerde item unumıcak ve de itemi gormeme gibi sorun olmıcak yane yerden bi daha item bulamıcaz
  • pat deil pet yani hayvan maymun ve kurt eklenecek oyuna ama ne zaman bilmiyoruz
    quote:

Orjinalden alıntı: Greyback

ya ben bişi soracam bu pat ne oluo şimdi biri cıkıl cahil dicek biliom ama ne işe yarar atlar gibimi olacak bu patlerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan266

burdan ogrendim

Hah tamam... Benim browser cache'den gösteriyormuş 17:00 diye, ctrl-f5 yaptım düzeldi.

Ama bence 12'de de başlamayabilir bu oyun.
  • http://www.timeanddate.com/worldclock/results.html?query=Korea

Kore saatine gore 19:00 da acilacagina gore tam 12:00 gibi oynayabilecegiz, tabi arkadasin dedigi gibi bir aksilik olmazsa...
  • Ulan Ne lan bu 9 dedinz ertelindi 10 dediniz beklioz yahu puahhaha 12mi 1 demi acilcak karar verin lem
  • arkadasım sen bi site vermissin kore saatini gormek icin ona gerek yokwww.silkraodonline.org ta saniyesini bile gosterio kore saatinin
  • Patch'ı geri aldılar galiba YAFFFFFFFFFFFFF !
  • bu cok kotu oldu bence. Oyun parali olmadi ama oyunda ustunluk saglanabilecek scrollar parali oldu. Bakiniz sitesine Item Mall bolumu acildi. Kredi karti ile Silk denilen oyunda kullanabileceginiz altinlar satin aliyorsunuz ve mesela 10000 arrow = 8 silk. Bu cok kotu oldu :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.