|
Bildirim

|
İyice nasıl kendi ayağımıza nasıl sıkarız adlı planı devreye alıyorlar
|
|
Umrumda değil Linux kullanıyorum uzun zamandır
![]() |
|
para verip yasal etkinleştirme yapılsa sistemi mi hızlandıracaklar?
kaynak sömüren vampir sistemlerine gömdükleri hortumları söksünler önce. sonra da karmaşık, ayar içine ayar gömdükleri arayüzleri düzeltsinler. belki sıradan bir tekrar olacak ama oyun dışı kullanımlarda doğrudan linux 'a geçip bu zırvalardan kurtulunabilir. genel kullanım için windows vazgeçilmez değil. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Sıradan tekrar eskidendi. Proton sayesinde hikayeli oyunların çoğu çok rahat oynanıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
R5 7600x *** Noctua NH-D15 chromax.black *** Asus TUF x670e-plus *** G.Skill Trident Z5 NEO 5600@CL28 *** Asus TUF RX 6800 *** Samsung 980 Pro 1TB | Samsung 990 Pro 1TB | Samsung 870 Evo 512GB *** Enermax Revolution D.F. X 1350W *** Cooler Master Masterbox 600 *** Mercusys MA30E
|
|
|
|
|
|
Ben anlamıyorum buradaki yorumları. Sonuçta Microsoft'un kendi ürünü ve istediğini yapabilir. Neden tepki gösteriliyor? Hayır yani kafanıza silah dayayıp zorla Windows mu kullandırıyorlar? Beğenmiyorsan kullanma. Aha Linux orada geç kullan. |
|
|
Hocam çok güzel rice çekmişsiniz ellerinize sağlık. Bana ulaşabilir misiniz rica etsem? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|