|
Beyler bu her windows basligina gelip ben linux kullaniyorum diyenlere kac para veriyorlar? eger iyiyse ben de yazmaya baslayayim. herhalde her windows basligina gelip kimsenin umrunda olmadiig halde linux kullandigini bedavaya dile getirecek kadar kit zekali insanlar yoktur. diger taraftan kara amaci guden bir firmanin, programini hirsizliklara korumasindan daha dogal ne olabilir? calamiyoruz artik, hacklemeyemiyoruz diyen hirsizliklarla dolmus baslik. zorla kullandirmiyorlar, para vermek istemiyorsaniz gidin baska sey kullanin, elestirmek nedir? bu grup kit zekalilar da kacak elektrik vs diye feryat ederler gece gunduz kendileri boyle hirsizliklar yaparlar kacak mac izlerler, baskalarini yolsuzluklar yapiyor diye elestirirler. cunku kendi hirsizliklari sempatiktir, o hirsizlik yapmaya haklari vardir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 16 Ocak 2026; 10:45:43 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt