Şimdi Ara

Windows'ta 20 yıllık dönem kapandı: Çevrimdışı etkinleştirme sona erdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: man utd Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler bu her windows basligina gelip ben linux kullaniyorum diyenlere kac para veriyorlar? eger iyiyse ben de yazmaya baslayayim. herhalde her windows basligina gelip kimsenin umrunda olmadiig halde linux kullandigini bedavaya dile getirecek kadar kit zekali insanlar yoktur.

diger taraftan kara amaci guden bir firmanin, programini hirsizliklara korumasindan daha dogal ne olabilir? calamiyoruz artik, hacklemeyemiyoruz diyen hirsizliklarla dolmus baslik. zorla kullandirmiyorlar, para vermek istemiyorsaniz gidin baska sey kullanin, elestirmek nedir? bu grup kit zekalilar da kacak elektrik vs diye feryat ederler gece gunduz kendileri boyle hirsizliklar yaparlar kacak mac izlerler, baskalarini yolsuzluklar yapiyor diye elestirirler.

cunku kendi hirsizliklari sempatiktir, o hirsizlik yapmaya haklari vardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 16 Ocak 2026; 10:45:43 >

Kendi ayağına sıktığını düşünüyorum.

Hırsız kim? Verilerinizi izinsiz çalanlar mı? Yoksa orjinal lisansı telefon ile etkinleştirmeye çalışanlar mı?

Hem telemetri ile verilerine erişim sağlayacaklar üstüne bu parayı vereceksin, sen bu işletim sisteminin 9499 TL edeceğini düşünüyorsan buyur ver bu parayı.

Ben de ücretsiz yükseltme sayesinde orjinal lisans kullanıyorum ama bu parayı ödemek durumunda kalsaydım ödemezdim. Linux'un bu yüzden önemi var ama yerli bir işletim sistemine mutlaka ihtiyacımız var.

Windows'ta 20 yıllık dönem kapandı: Çevrimdışı etkinleştirme sona erdi

• RElS kullanıcısına yanıt

T&C okusaydin kimsenin kimseden bir sey calmadigini, kendinin izin verdigini gorurdun. zorla satmiyorlar. istedigini kullan. adamlarin bir urunu var, sizin hirsizlik yapmaniza son verecekler diye bu kin ofke neden?

Hırsıza hırsız olduğunu unutturursan sana ders vermeye kalkarmış.

"T&C yi okusaydın o reklamları sana zorla göstermediklerini, kendinin izin verdiğini görürdün."

Root atıyormuş, adaway kullanıyormuş.. daha neler neler çıkıyor gelmiş burada linux kullanıyorum diyenlere ahkam kesiyor.

• RElS kullanıcısına yanıt

gercekten cok uzuldum haline. yarim saat ugras, bulabildigin tek sey reklam engelleme olsun :/ biraz daha ugras eminim daha iyi ilgili mesajlarimi bulabilirsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Arch linux hocam hyprland ve custom .dot yüklüydü şuan düz kde plasma kullanıyorum

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.