1-denetim masasını açınız, 2-bölge ve dil seçeneklerine giriniz. 3-hemen çıkan pencereden özelleştir bölmesine girin, 4-sonra çıkan pencereden,pencerenin üst bölümünde yazan saat sekmesine girin. 5-açılan pencereden saat biçimi yazan yere yani SS:dd:ss yazan yerin başına isminizi yazın.ama isminizi SS:dd:ss bu yazının başına bir tane başına ve sonuna kesme işareti koyarak yazın.yani şu şekilde: 'KaNuNSuZ' SS:dd:ss biçiminde yazınız.
oha nasil buldun olum git muhendislik oku
hehe ne güzel oldu be
quote:
Orijinalden alıntı: yse 4 ever
oha nasil buldun olum git muhendislik oku
vaay , iyimiş...
o değilde saniye takılı kaldı ekranda onu nasıl düzeltcez
bende problem olmadı valla hiç ismi yazarken ( ' ) içerisinde yazmayı ihmal etmedin değil mi
Bu konu tutar
quote:
Orijinalden alıntı: chuck billy
quote:
Orijinalden alıntı: uzil
bende problem olmadı valla hiç ismi yazarken ( ' ) içerisinde yazmayı ihmal etmedin değil mi
yok öyle değil..aşşağıda saniye sabit kalıyor..yani orda saniye ilerlemiyor..neyse onu düzelttim..saniyeyi silerekte..windowsda italik kalın falan yazma kodu ne..yatay falan yazayım diyorum oraya istediğimi
çok sağol güzel oldu
vayy gzlmis
quote:
Orijinalden alıntı: AlphaFéin
çok sağol güzel oldu
rica ederim :)
@uzil
okadarını bilmiyorum buna da tesadüf eseri rastladım:)
mesajım bulunsun Rep olsaydı veririm Tebrikler Millet interneti gezmekten hiç bilgisayar içini kurcalamıyor işte ne güzel şeyler çıkıyor
ss var mı üsendim yapmaya
quote:
Orijinalden alıntı: _CrAzY_
mesajım bulunsun Rep olsaydı veririm Tebrikler Millet interneti gezmekten hiç bilgisayar içini kurcalamıyor işte ne güzel şeyler çıkıyor
rep kumpasta var marshall mathers adlı üyeye isteriz :P
vistada oluyormu
yalnız bilgisayardaki tüm dosyalar değiştimesela bi klasöre girin tarihe göre sıralayın deyin o tarih ve saatten önce isminiz yazıyor..pc nin her yerinde adım yaazr oldu
quote:
Orijinalden alıntı: uzil
yalnız bilgisayardaki tüm dosyalar değiştimesela bi klasöre girin tarihe göre sıralayın deyin o tarih ve saatten önce isminiz yazıyor..pc nin her yerinde adım yaazr oldu