Şimdi Ara

Windows Phonelu telefonların geleceği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar androidden ve ios dan sıkıldım herkeste bi tane var ve windows phonu u merak ediyorum.Sizce windows phoneun geleceği nedir gelişir mi?

• Gelişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvannsahin

Arkadaşlar androidden ve ios dan sıkıldım herkeste bi tane var ve windows phonu u merak ediyorum.Sizce windows phoneun geleceği nedir gelişir mi?

Gelişir. Ama Android ve iOS 5 seviyesindeyken wp8 2 seviyesinde olur. Android veya iOS kullanıp WP8'e geçmek çok zor oluyor. Şahsen pişmanım.

• çok pişman değilim ama ios ve android seviyesine çıkması, androidin iosu yakalamasından çok daha uzun sürecek gibi
  • IOS en iyisi bana göre. Ama zamana bakar Windows Phone'un gelişmesi yeter ki bu gelişim süreci uzamasın ama şuan görünen durum pek olumlu değil.
  • Zaman alacak olan nedir? Bili dayı istesin basar parayı yazılımcılara alır desteğini. Bir bakmışsınız patır patır programlar açıklanır. Bu tamamen microsoftun tavrına gore hızlı yada yavaş ilerler. Bence zaten marketi hariç abartı bir eksiği yok. Olanlarda 8.1 de iyileştirilir.

• itachi84 İ kullanıcısına yanıt
    Market bir senede 20000 uygulama fena rakam değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Android market gibi çör çöp virüslü birsürü gereksiz uygulama yerine az ama öz uygulama olsun kafi.
  • Sadece uygulama konusunda değil, işletim sisteminin de gelişmesi, bir çok eksikliğin giderilmesi gerekiyor. 8.1 bakalım bizi ne kadar memnun edecek.

• Wp kullanan birdaha android almaz diyorum tabi uygulama sıkıntı değilse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Android market gibi çör çöp virüslü birsürü gereksiz uygulama yerine az ama öz uygulama olsun kafi.

• quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

Market bir senede 20000 uygulama fena rakam değil

20.000 uygulama mi??? Sakami yapiyorsunuz siz?

http://www.windowsphonebaby.com/marketplace-175-000e-ulasti

• quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

Zaman alacak olan nedir? Bili dayı istesin basar parayı yazılımcılara alır desteğini. Bir bakmışsınız patır patır programlar açıklanır. Bu tamamen microsoftun tavrına gore hızlı yada yavaş ilerler. Bence zaten marketi hariç abartı bir eksiği yok. Olanlarda 8.1 de iyileştirilir.

Valla Bill emminin bir şey yapacağı yok gibi. Yıllardır var hala bir şey yapmıyor. Hadi amaç Nokia'yı alacak dedik o yüzden yavaş çalışıyor dedik aldı şimdi de Htc'ye sardı. Bir de market dışında da bir sürü saçma eksiği var. Anca 8.1 gelince abartı eksiği yok deriz. Ekran kilidi nasıl komik bir eksiktir ya?

• Crookers kullanıcısına yanıt
    200000 yazacaktım Bi sıfır eksik koymuşum

• quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Zaman alacak olan nedir? Bili dayı istesin basar parayı yazılımcılara alır desteğini. Bir bakmışsınız patır patır programlar açıklanır. Bu tamamen microsoftun tavrına gore hızlı yada yavaş ilerler. Bence zaten marketi hariç abartı bir eksiği yok. Olanlarda 8.1 de iyileştirilir.

Valla Bill emminin bir şey yapacağı yok gibi. Yıllardır var hala bir şey yapmıyor. Hadi amaç Nokia'yı alacak dedik o yüzden yavaş çalışıyor dedik aldı şimdi de Htc'ye sardı. Bir de market dışında da bir sürü saçma eksiği var. Anca 8.1 gelince abartı eksiği yok deriz. Ekran kilidi nasıl komik bir eksiktir ya?

Ekran kilidinden kasıt nedir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah3684

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Ekran kilidinden kasıt nedir hocam

Ekranin donme kilidinden bahsetti sanirim ve hakli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crookers -- 5 Ekim 2013; 23:15:42 >

• Ha tamam o zaman bende acaba şifre felanmı koyamıyor dedim bir an =)
    Evet o bir eksik ama o ozellki gelsede kapamam ben gerektiğinde çok pratik olabiliyor
  • Şu haliyle bile androidin üstünde bence sadece note ile kapışabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.