Şimdi Ara

Windows Media Player sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1-2 haftadır bilgisayarımda anlam veremediğim bu sorunu yaşıyorum,abimde aynısını yaşıyor (Pclerimizi beraber aynı şekilde toplatmıştık)
    Internet üzerinden falan video izlerken hiçbir türlü sıkıntı yaşamıyorken,download ettiğimiz herhang bir video uzantısına sahip dosyayı Windows Media Player veya Media Classicte açtığımız zaman kasıla kasıla izliyoruz,ses önce geliyor görüntü kasıyor veya çok yavaş oynuyor (kendi kafasına göre) bunun sebeni ne olabilir? Kaspersky I.S. tam sürüm kullanıyorum,Ekran kartımda problem yok AMD Radeon HD 7800 Serisi ekran kartım..
    Oyun oynarken falan hiç böyle kasma,donma sorunu yaşamıyorum bu arada,sadece dediğim gibi Windows Media Playerda bu sorun oluyor..

K-lite codec sildim-yükledim sorun gene aynı..

Yardımcı olursanız çok sevinirim,teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Arkadaşlar yaklaşık 1-2 haftadır bilgisayarımda anlam veremediğim bu sorunu yaşıyorum,abimde aynısını yaşıyor (Pclerimizi beraber aynı şekilde toplatmıştık)
    Internet üzerinden falan video izlerken hiçbir türlü sıkıntı yaşamıyorken,download ettiğimiz herhang bir video uzantısına sahip dosyayı Windows Media Player veya Media Classicte açtığımız zaman kasıla kasıla izliyoruz,ses önce geliyor görüntü kasıyor veya çok yavaş oynuyor (kendi kafasına göre) bunun sebeni ne olabilir? Kaspersky I.S. tam sürüm kullanıyorum,Ekran kartımda problem yok AMD Radeon HD 7800 Serisi ekran kartım..
    Oyun oynarken falan hiç böyle kasma,donma sorunu yaşamıyorum bu arada,sadece dediğim gibi Windows Media Playerda bu sorun oluyor..

K-lite codec sildim-yükledim sorun gene aynı..

Yardımcı olursanız çok sevinirim,teşekkürler.

Hocam benzer bir durum bende de olmuştu. Bir filmi netten izlerken sıkıntı yok fakat aynı siteden indirip izlerken, film belli bir süreden sonra donuyor. Bu bence filmi indirdiğin programla alakalı. Şimdi indirme programı film tek parça olsa da kendisi bölerek indiriyor ve pcde tekrar topluyor anladığım kadarıyla..?
    Ben de farklı sitelerden farklı yöntemlerle indirerek denedim ve sorun çözüldü. Mesela Chrome da video downloader professional var. Operada ona benzer bir program var. Bunların dışında Chrome tabanlı torch browser var. Bu tarayıcının kendi indirme uzantısı var. Her hangi bir film açtığın zaman sağ üstte indir butonu çıkıyor. Çok kullanışlı bir tarayıcı. Diyelim ki sorunun yine çözülmedi;o zaman any video converter ultimate yada format factory programı ile dönüştürme yapabilirsin. Bunları bir dene bakalım..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok bundan oldugunu dusunmuyorum sebebi su,hem internet download managerdan hem torrentten,hem windows download managerdan indirsemde sorun ayni,bakin parca parca goruntu gosterme degil Sorunum,ses ondeb geliyor,goruntu boyle bazen cok yavasliyor,bazen aksiyor,bazen kasiyor..
    Cidden cok garip bi durum bu ya..

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Yok bundan oldugunu dusunmuyorum sebebi su,hem internet download managerdan hem torrentten,hem windows download managerdan indirsemde sorun ayni,bakin parca parca goruntu gosterme degil Sorunum,ses ondeb geliyor,goruntu boyle bazen cok yavasliyor,bazen aksiyor,bazen kasiyor..
    Cidden cok garip bi durum bu ya..

O yine indirdiğin filmle alakalı. Bak farklı sitelerden indirince düzeldi bende. Bir de farklı oynatıcılar denesen.?
    Ayrıca yazıyı cevaplarken alıntı yaparak cevaplarsan bana da bildirim olarak gelir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.