Şimdi Ara

Windows kurma ile ilgili yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir arkadaşımın bilgisayarına format atıyoruz ama windows kurulumdayken driver.cab dosyası kopyalanamıyor diyor sürekli...... yaklaşık 4 tane xp cd si ile denedim hepsinde aynı hatayı veriyor..........bende esc yaparak atla dedim ancak bu seferde bilgisayar kurlumu tamamladı ancak xp nin görüntüsü çok kötü... bağdaştırıcı gözükmüyor....ayrıca 4 bit renk seçeneği var... nasıl düzeltebiliriz ..............şimdiden teşekkürler.....
    pentium R 4 2.40.... 64 mb on board ekran kartı....anakart intel...... acil bekliyorum.............
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• arkadaşım hem ram i hemde cd room değiştirdik aynı hata devam ediyor........başka yardım edecek kimse yok mu.................
  • driver.cab dosyası yoksa disketten C'yi komple formatla.ondan sonra temiz bir xp kur. demekki bazı hata mesajları aldığında bazı dosyalar silinemiyor veya yüklenemiyor. en iyi seçenek disketten formatlama. temiz iş. tabi eğer floppy sürücün varsa.
  • Hard diskde daha önceden oluşturulmuş tüm bölümleri silip yeni bölümleri istediğin gibi oluştur. Windosu kurarken Fat 32 dosya sistemini seç ve çabuk biçimlendirmeyi seç. Windows sorunsuz kurulacaktır. Kurulmaz ise muhtemelen 2 ader ram ile besleniyordur. 1 tanesini çıkart tek kalsın. enisocal@hotmail.com

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.