otomatik guncellestirme cikiyor yapiyorum ama yapilamadi diyor windows installer 3.1 guncellestirilemedi diyor ne yapmam lazim
o sırada herhangi bir yükleme yapıyorsan güncelleştiremez... yani windows installer programını kullanmamalısın güncelleştirme esnasında...
nasil yani ? BIraz daha acarmisin hocam sag altda sari kalkan cikiyor bende tavsiye edilen i secip guncellestirmeyi yap diyorum ama sonunda olmuyor
quote:
Orjinalden alıntı: TriaThlon
o sırada herhangi bir yükleme yapıyorsan güncelleştiremez... yani windows installer programını kullanmamalısın güncelleştirme esnasında...
başka bir güncelleştirme daha çıkar merak etme arada kaynar o da. bir ara bana da olmuştu bir güncelleştirmede, sonra kendiliğinden yüklendi.
http://windowsupdate.microsoft.com/ http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=tr Sitelerinden UPDATE için gir. Bir problem varsa sonuçta bir hata numarası verir. Bu hata numarasını araştırırsan yazılım veya donanımdan kaynaklanan problemini görebilirsin. WINDOWS INSTALLER 3.1 ilk yüklemelerden biri, bu yükleme olmadan makinan diğer updateleri yapamaz. Bu probleme bir programda neden oluyor olabilir. Mesela; Deep Freeze programı ile bilgisayarlarınız sanki dondurulmuş gibi kullanım sonrasında hiçbir değişiklik yapılmamış halde eski haline döndürülüyor. Bu sayede işletim sisteminin bozulmasından ve virüs vb. zararlı etkilerden korunabiliyorsunuz.
Hocam bende de aynı hata var. Normal update ile çok denedim olmadı. Elle indirdim kurulum yarıda kaldı ve erişim engellendi deyip geri aldı. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Kaç yıldır Xp kullanıyorum yeni gördüm bu sorunu da.
quote:
Orjinalden alıntı: yegoadam otomatik guncellestirme cikiyor yapiyorum ama yapilamadi diyor windows installer 3.1 guncellestirilemedi diyor ne yapmam lazim
umarim sp2 yüklüdür.
yüklü ise google dan WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe bunu bul, indir kur.
bunu yuklemeden cogu update yuklenemeyecek ve nice arizalar cikacatir.
sonrasi zaten senin yapacagin isler... kolay gelsin.