Şimdi Ara

Windows için 4.000'den fazla Flash oyunun yer aldığı paket, ücretsiz indirmeye sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
5
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Windows için 4.000'den fazla Flash oyunun yer aldığı paket, ücretsiz indirmeye sunuldu



    Flash teknolojisi, 25 yılın ardından, Ocak 2021'den beri Adobe, diğer şirketler ve tarayıcı üreticileri tarafından ürünlerinde kalıcı olarak devre dışı bırakılsa da, platform sayısız web uygulaması ve oyunun temelini oluşturmaya devam ediyor.



    Ayrıca Bkz.Samsung, yayınladığı reklamlarla iPhone 12 Pro Max'in kamerasıyla dalga geçti



    Bugün hala Flash içeriğini oynatmak mümkün, ancak yalnızca özel araçlar ve emülatörler kullanılarak. Şimdi meraklıları, Flash Game Archive adlı bir oluşum, 4.000'den fazla klasik Flash oyunu bir araya topladı. Flash oyun arşivi yalnızca 55 MB büyüklüğünde (sürüm 2.0) zira oyunların tümü koleksiyona yerleşik değil. Bunun yerine her biri istek üzerine ayrı olarak başlatılabiliyor.



    Windows için 4.000'den fazla Flash oyunun yer aldığı paket, ücretsiz indirmeye sunuldu



    UltraHD çözünürlük desteği



    Program tam ekran modunda açılıyor ve arayüz birkaç bölüme ayrılmış: "Kategoriler", "Favoriler", "Yeni", "Rastgele oyun", "Yüksek puan alanlar", "Arama" ve "Gizli" yetişkin içeriği. Ultra düşük SD'den (720 × 576 piksel) yüksek Ultra HD'ye (4K) kadar çözünürlükler destekleniyor. Flash Game Archive varsayılan olarak Flash 13'ün birden çok sürümünü kullandığından, düzgün çalışması için bir internet bağlantısı gerektirmekte.



    Program, uygun alfabetik liste sıralamasıyla düzinelerce farklı Flash oyun kategorisine erişim sağlıyor ve çeşitli kategoriler arasından seçim yapabiliyorsunuz. Her oyunun sayfasında ekran görüntüleri ve kısa bir açıklama gösteriliyor.



    Flash Game Archive, Windows'un 64 bit sürümlerinde çalışıyor ve her güncellemede oyun sayısı artıyor. Eğer siz de nostalji yaşamak istiyorsanız, paketi indirmek için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.




    Kaynak:http://www.flashgamearchive.com/







  • Virüs burdayım diyor. Bağırıyor
  • Flash player'ı kaldırmıyorlar mıydı yani desteği bitiyordu hatırladığım kadarıyla yakın zamanda. Ayrıca niye bunları indirelim ki emülatör programları ile çok daha kalitelileri oynanabilir. Telefonda bile daha kaliteli emülatörlerle oynuyorum
  • Flash player kullanan kaldı mı peki?
  • Bunun yerine Flashpoint indirin daha iyihttps://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://bluemaxima.org/flashpoint/&ved=2ahUKEwi__uzbuePwAhXfwAIHHZpPCRMQFjABegQIBhAC&usg=AOvVaw2Or-N_s20KGKE6xpwliNmr
    Burdan 500mb online olarak butun flash oyun paketi ve bütün flash oyunlarının olduğu arşiv var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93B72EA89 -- 25 Mayıs 2021; 2:19:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djkubi

    Virüs burdayım diyor. Bağırıyor

    Windows demek zaten virüs demek.. Her ay kimbilir kaç milyon kişinin kredi kartını trojanla patlatıyorlar Windows için 4.000'den fazla Flash oyunun yer aldığı paket, ücretsiz indirmeye sunuldu 

  • tobepeople kullanıcısına yanıt

    ios için emülator var mı hocam?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ryo41

    ios için emülator var mı hocam?

    Ben hiç ios kullanmadığım için bilemiyorum, Genel olarak; atari nes, snes,vii, sega mega drive, sega saturn, ps1 ,dream cast, psp ,game cube oyunlarını emülatör ile oynadım :)

    Hala da telefonumda vazgeçemediğim bir kaç tane var :)


    Mame Emülatörden vazgeçemedim mesela: cadillac and dinosaurs, final fight, pocket fighter, snow bross, stf ex 2 plus, street hoop , tecmo 98, king of fighters 98 ,punisher, vendetta ,ultimate mk 3, xmen vs streetfighter, contra, shadow dancer ve sunset riders var :D


    Gow dan da bir kaç oyun olan emülatör vardı ama bunlar kadar sarmıyor, çok zaman gerekiyor onlara


    [Bu arada Saitake 7007F diye bir aparat var aynı nintendo switch tadı veriyor, Çin'den almıştım onu da tavsiye ederim]




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 25 Mayıs 2021; 14:1:51 >




  • günaydın... yaklaşık 1 yıldır konuşuluyor bu platform.. daha doğrusu flash player desteğinin kesilmesinden sonra..


    yanlış hatırlamıyorsam oyunlarla birlikte boyutu baya yüksek olduğu için indirmemiştim

  • tobepeople kullanıcısına yanıt

    bir ara bende hastasıydım bunların.. benim tercihim metal slug serisi, cadillac and dinosaurs, marvel Super Heroes Vs. Street Fighter ..


    atari salonunda mustafalının (cadillac and din..) sonunu tek jetonla getirirdim  

  • tobepeople kullanıcısına yanıt

    hocam hangi emulatörden oynuyorsunuz. Bahsettiğiniz oyunlar çocukluğum büyük nimet olur telefonda oynayabilirsek.

  • tobepeople kullanıcısına yanıt

    teenage mutant ninja turtles sega gamesin bunu da öneririm hocam fakat ben bir ara denemiştim tekrar nostalaji yapayım diye fakat eski zamanlardaki gibi görüntü kalitesi iyi değildi online siteden oynamıştım emulatörsüz ondan mı acaba?

  • omrtnckl kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen tonla emülatör vardır ama ben mame4droid adlı bir emülatörü kullanıyorum, bahsettiğim bütün oyunları da indirip oyunun roms adlı klasörüne atıyor ve oynuyorsunuz. Ayrıca Metal slug ve teenage mutant ninja turtles da var bildiğim kadarıyla rom olarak. Romları hangi sitelerden indirdim bilemiyorum. Bir siteden indirmedim çünkü beğenmediysem versiyonunu ya da çalışmadıysa başka başka sitelerden aradıklarımı teker teker bulup indirdim. Muhtemelen toplu dağıtan bir ton site bulabilirsiniz. Ben oynamayacaklarım kalabalık yapmasın diye tek tek indirdim.


    Özetle, Programı indirip kuracaksınız sonra mame roms diyerek aradığınız oyunları bulup emülatörün bulunduğu klasör içerisinde Roms klasörü var oraya oyunları atıp emülatörü açınca çalışıyorlar


    Burada eleman güzelce açıklamış emülatörlerin bir çoğunu ücretli olanları ücretsiz olarak da azıcık arayınca buluyorsun diye belirteyim :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 25 Mayıs 2021; 20:40:23 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuzgun_

    bir ara bende hastasıydım bunların.. benim tercihim metal slug serisi, cadillac and dinosaurs, marvel Super Heroes Vs. Street Fighter ..


    atari salonunda mustafalının (cadillac and din..) sonunu tek jetonla getirirdim  

    bu metal slugu bir ben sevmiyorum galiba

  • Flash oyunları güzeldi be. Kraloyunda az vakit geçirmedik. Kedi vs Köpek vardı, Mcdonalds simulator vardı. Restoranda yemek yetişrmeye çalışan bir kızı oynadığımız oyun vardı, eğlencelilerdi be.
  • Fortune 4 kullanıcısına yanıt

    ilginç Windows için 4.000'den fazla Flash oyunun yer aldığı paket, ücretsiz indirmeye sunuldu  güzel oyun özellikle emülatörde jeton derdi yok oto ateş açabiliyorsun

  • Bundan 20sene önceleri bayağı meşhurdur flash videoları oyunları hatta o zamanlar kafelerde cps1 cps2 neogeo emülatorleri vardı dönemin atarı salonlarındaki oyunları oynuyorduk bende pc de psx emulatoru ile oynardım ne günlerdi şimdi bakınca minecraft gibi geliyor grafikler ??
  • e-kolay.net/serbest_vurus.asp bu oyunun ingilizce adını nereden bulabilirim swf bulmak kolay olur

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.