Şimdi Ara

[b]WİNDOWS BOZUK DOSYA UYARISI.chkdsk..[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlat cubugunun sagında sürekli windows bozuk dosya uyarısı veren uyarıyla karşılaşıyorum. Bu neyden kaynaklanır ve ne anlama geliyor? Chkdsk hizmet programını çalıştırın diyor ama o da nafile. bu sorundan nasıl kurtulurum. Format atın demeyin atamıyorum çünkü önemli klasörlerimi yedekleyemiyorum bu bozuk dosya yüzünden, ne silebiliyorum, ne kopyalabiliyorum dosyalarımı..
    :(:(:( lütfen yardım edin başım fena belada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k a m i l -- 23 Ağustos 2007; 21:27:42 >

• ewet beyler şimdi bakında bana da lazım bazaen bende de çıkıo
  • Sürekli saçma sapan şeyler oluyor klasörler falan takılıyor, her tıklayışta arkaplan rengleri değişiyor , klasörler bozuluyor. chkdsk hizmet dizinini çalıştırdıgımda ise 5-10 dk sonra kendi kendine kapandıgını görüyorum
  • Beyler yalvarıyorum ya bi bakın. Bu bozuk dosyaları nasıl onaracagım.? /f komutu diyorlar da komutun tamamı ne ? ne yazacagım birisi ne yapmam gerektigini adam gibi anlatsın lütfen. çalıştıra girip hangi komutu yazınca kurtulacagım bu çileden?

Pardon yedek alamıyormuşun. Bilgilerinin ne kadar önemli olduğuna karar ver bence. İyi bir servise git eğer vereceğin paraya değecekse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedlam -- 23 Ağustos 2007; 21:32:19 >
    Intel I79700 işlemci. MSI z390 anakart. 32gb bellek. Samsung 970 evo plus 500gb + WD SN750 500gb ssd. Corsair 275r beyaz kasa + FSP Hydro G 750W PSU. Asus rtx2060 Dual ekran kartı. LG 27 inch gaming monitör TN. Logitech G710+ klavye + Razer Deathadder elite mouse. Frio soğutucu.
    Mi mix 3 telefon.
  • harddiskte bad sector olabilir. checkdiski dostan değil de açılışta çalışacak şekilde ayarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 23 Ağustos 2007; 22:21:16 >

Fuzuli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ”Windows Bu Diske Yüklenemez”
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: :TAM35:

ewet beyler şimdi bakında bana da lazım bazaen bende de çıkıo

Senin bilgisayar da amma sorunluymuş ya.

neyse senin probleme gelirsek
    başlat >çalıştır> cmd> enter> "chkdsk x: /f "
    x yerine win. yüklü sürücü gelecek genelde c: dir.

/f paremetresi sürücüyü kilitle manasına gelir fakat win. çalışırken bunu yapamaz tabi.

yukarıdaki komutu girince sana şu uyarıyı verir: birim başka bi bişlem tarafından kullanıldığından falan filan.... e > enter diyip geçiyoruz.

ve pc yi yeniden başlatıyoruz. açılışta mavi bi ekran ve geri sayım karşılıyo bizi. bekliyoruz hataları tarayıp düzeltiyo işlem tmm.

eğer bunu yaptıysan ve geçmediyse yaz başka bi çözüm bulalım..

ÖZGÜRLÜK İÇİN...
    İnsanlar başaklara benzer, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.
    Montaigne

• Yardımlarınız için sagolun. dediklerinizi deneyeceğim. Benim pc açılırken başta mavi tarama ekranıo çıkıyordu işte bu chkdsk tarama işlemini falan yapıyordu ben onu normalde hep geçerim ama bir kere bekledim ve pc 3 gün boyunca 24 saat açık kaldı ve hala taramayı tamamlamadı. Ben de sıkıldım kapadım. Bu tarama kaç gün sürecek yine o kadar fazla sürer mi? Ayrıca pc ye format atacagım zaten ama su dosyaları kurtarmanın yedeklemenin başka bir yolu yok mu?

Orjinalden alıntı: kamil8135

Yardımlarınız için sagolun. dediklerinizi deneyeceğim. Benim pc açılırken başta mavi tarama ekranıo çıkıyordu işte bu chkdsk tarama işlemini falan yapıyordu ben onu normalde hep geçerim ama bir kere bekledim ve pc 3 gün boyunca 24 saat açık kaldı ve hala taramayı tamamlamadı. Ben de sıkıldım kapadım. Bu tarama kaç gün sürecek yine o kadar fazla sürer mi? Ayrıca pc ye format atacagım zaten ama su dosyaları kurtarmanın yedeklemenin başka bir yolu yok mu?

hocam hdd'de büyük olasılıkla bad sector var o zaman. maksimum 45 dk - 1 saat sürmesi lazım o bölümün büyüklüğüne göre.

Fuzuli
  • Kardeş Yedeklerini HDD ni Başka Bi Pc Ye Takarak AlabilirsinONdan SonraDa FORMATLA Eğer Hala Dewam Ederse HDD De BadSector Wardır HDD Tune Die Bi Programla HDD Nİ Tarayablirsin...
  • Arkadaslar hdd yi taradım ve bozuk dizinleri onardı. Hepinize teşekkür ederim sorunum düzeldi.Artık kopyalanmayan dosyalar kopyalanıyor, silinemeyenler siliniyor. Hepinize çok minnetarım, sorunum olursa tekrar yardım isteyebileceğim tek adres burası artık. Teşekürler FORUM DONANIM HABER..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.