Şimdi Ara

Windows bilgisayarında Safari Kullanan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herhangi bir Windows sürümü üzerinde Safariyi kullanan arkadaşlar var mı acaba ? Varsa ne gibi mutlular, hangi konuda avantajlılar, ipad-iphone arası sekmeleri safari de görebiliyor muyum(windows)veya chromeda ki yer imlerini Safari'ye aktarabiliyor muyum ve bunları eşzamanlı olarak kayıt edebiliyor muyum Apple kimliğim üzerine..

Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bir değişiklik yapıp safari kullansam diyorum, ne gibi mantıklı bir iş yapmış olurum.

Sürüm olarak evet biraz geride kalmış safari, ve uzun zamandır da güncellenmemiş..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Safari firefoxdan daha hızlı. Ama eklenti problemi var ve açılışı uzun sürüyor. Simge durumundan büyütürken ve sayfaları açarken çok hızlı. Ama eklenti benim için önemli olduğundan sildim ve kullanmıyorum. (Eklentileri var ama istediklerim yoktu. Firefoxun yelpazesi çok geniş. )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duda D kullanıcısına yanıt
    Bende bir ara yükleyip sildim ama ne bileyim yinede kullanmak istiyorum o yüzden bu sefer bilmediğim yanları var ise bunu kullanıcılardan duymak istiyorum. Eklenti konusunda haklısınız hocam, eksikleri var ve fazla eklentisi yok, yani en azından benim istediklerimden bazısı yok. Ama **** var diye biliyorum ve o da pek performanslı çalışmıyor safaride.

Onun dışında iOS arası senkronu var mı? telefonumda ki şifreyi otomatik buraya kayıt ediyor mu yada hatırlıyor mu. Yani cihazlarım ile bağlantısı var mı bu windows safarinin ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senkronize olayına dikkat etmedim. Ama benim fikrin şu ki windows kullanıyorsan illa apple ürünü kullanayım diye kendini sıkma. Mac falan alırsan o zaman mantıklı olur ama diğer tarayıcılar windowsta daha randımanlı. Tecrübeliler. Apple herhalde en büyük rakibi windowsa güle oynaya yazılım üretmiyordur

• gereksiz kasılmaları var tr dil desteğinin olmaması kullanılışlı da değil benim görüşüm bu en iyisi chrome ve comodo dragon tarayıcıları favorim bunlar
  • bboy 2pac B kullanıcısına yanıt
    Türkce dil destegi var hocam. Bende mevcut olarak chrome kullanıyorum ama safari de hoşuma gidiyor.

• Aynen açılışı uzun sürüyor bence en güzeli expoler şuan için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • duda D kullanıcısına yanıt
    Illa ki Apple ürünü kullanmak değil de, ne bileyim safari beni kendine çekiyor , hep kullanmak istemişimdir ve her yüklediğim de silmişimdir, bir albeni arıyorum beni kendinde tutması için

• En hilisi chprome...

• Life Loading DH kullanıcısına yanıt
    Evet internet explorer 11 şuan tum tarayıcılar dan daha iyi ama onda da senkron olayı yok, yer imlerini her seferinde elle giriyorsun , toplu yer imı girince sırası şaşırıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.