Şimdi Ara

Windows başlatılıyor ekranında takılma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 1 saat kadar önce bilgisayarım sorunsuz çalışırken bir fotoğrafa bakayım dedim, normal jpeg formatlı 100 kb civarında küçük boyutlu bir fotoğraf. Daha önce de açtığım, kullandığım bir fotoğraftı. Tıkladığım an bilgisayar dondu, mavi/siyah ekran vermeden kendi kendine reset attı. Tekrar başladığında Windows başlatılıyor yazısında takılı kaldı ancak arkada windows'un karşılama sesini duyabiliyorum, hatta şifremi girip enter'a bastım, masaüstünün açılma sesi bile geldi ama görüntü Windows başlatılıyor kısmında takılı durumda. Defalarca restart attım, durum hala aynı, yardım lütfen, yetiştirmem gereken işler vardı.

Ekran kartı: asus gtx 670

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miba54 -- 1 Temmuz 2014; 13:49:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up, yardım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: miba54

Merhabalar, 1 saat kadar önce bilgisayarım sorunsuz çalışırken bir fotoğrafa bakayım dedim, normal jpeg formatlı 100 kb civarında küçük boyutlu bir fotoğraf. Daha önce de açtığım, kullandığım bir fotoğraftı. Tıkladığım an bilgisayar dondu, mavi/siyah ekran vermeden kendi kendine reset attı. Tekrar başladığında Windows başlatılıyor yazısında takılı kaldı ancak arkada windows'un karşılama sesini duyabiliyorum, hatta şifremi girip enter'a bastım, masaüstünün açılma sesi bile geldi ama görüntü Windows başlatılıyor kısmında takılı durumda. Defalarca restart attım, durum hala aynı, yardım lütfen, yetiştirmem gereken işler vardı.

Ekran kartı: asus gtx 670

Güvenli modda açabildiniz mi?

• outofnick O kullanıcısına yanıt
    Güvenli modda açabiliyorum evet. Güvenli modda açıp tüm ekran kartı driverlarını silip baştan yükledim ama fayda etmedi. Başka ne yapabilirim bilmiyorum, lütfen yardım edin kaldım ortada

• Bilgisayar açılırken F8'e basıp gelen seçeneklerden "en son iyi konfigürasyonu kullan" gibi bir seçenek var, onu deneyeyim dedim, olay şöyle: Windows başlatılıyor yazısı kaybolup tam şifre girme ekranına girileceği an ekran kartı yanıt vermeyi kesiyor, monitöre görüntü gelmiyor ama tüm windows sesleri arkadan geliyor, hatta şifremi yazıp masaüstüne girip birkaç dosya bile açtım ancak Windows başlatılıyor kısmından sonra katiyen görüntü yok.

Ekran kartı driver dosyalarında bir sıkıntı var diye tahmin ediyorum, Driver Sweeper ile temizledim baştan yükledim ama o sırada Windows otomatik olarak bir ekran kartı sürücüsü yükledi, o da işleri karıştırmış olabilir, bilemiyorum. Lütfen yardım edin, işlerin hepsi yarım kaldı.
  • Dosya bile acabildiginizi soyluyorsunuz. Sikinti monitorde olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows simgesinde görüntü takılı kalmasına anlam veremedim fakat windows açıldıktna sonra siyah ekran görüyorsanız bunun sebebi yüksek çözünürlük ayarı yapıldığı için monitörün görüntü vermemesi veya yanlış driver yüklenmesidir.Takabileceğiniz başka bir monitör veya tv varsa birde öyle deneyin derim.Olmazsa birde Windows cdniz varsa windowsu onarmayı deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Başlatılıyor Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu hortlatacağım ama başka çarem yok. Sorunu hala çözemedim. Bugün yeter deyip format atmaya karar verdim. Attım formatı, iki üç defa yeniden başlattım bilgisayarı kontrol etmek için, sorunsuz bir şekilde açılıp kapandı. Tertemiz formatlı bilgisayara yükledim NVIDIA'nın en son sürücüsünü (340.52), bilgisayarı yeniden başlattım, aynı şey yine oluyor, ya Windows başlatılıyor ekranında takılıyor, ya da tam şifre yazma ekranı geleceği an görüntü gidip ekranda SİNYAL YOK yazısı alıyorum, arkada bütün sesleri duyabiliyorum ama, şifremi girip masaüstüme bile gelebiliyorum, ancak kesinlikle görüntü yok.

Fazla çözünürlük değil sorun, 1920x1080 monitör kullanıyorum, çözünürlük de ona ayarlı.

NVIDIA klasöründeki nvlddmkm.sy_ dosyasını cmd'de genişletip system32-drivers'ın içine de attım., o da işe yaramadı.

Hard diskte mi sorun? Chdsk çalıştırdım, hiçbir sorun bulmadı. Memtest RAM'lerde sorun bulmadı.

İki ayrı programla işlemciyi en yüksek ayarlarda yaktım (yük testine soktum), ikisini de çok rahat geçti, sıcaklık 65-70'i bile geçmeden.

Ekran kartını da üç programla yaktım, o da en yüksek ayarlarda, gayet iyi skorlar aldım, hiçbir şekilde takılma olmadan hepsini geçti.

Lütfen bir yardım edin arkadaşlar, nedir bu sorun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miba54 -- 11 Ağustos 2014; 22:23:34 >

• Up
  • Virüs olabilir . Combofix olmazsa başka bilgisayardan kaspersky rescue disc indirip sorunlu bilgisayarda boot edip taratın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.