Şimdi Ara

Bilgisayar açılırken cmd ekranı çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bilgisayarım normalde açılırken amd nin cmd si açılır kısa bir süre sonra kapanırdı sadece o vardı. Fakat geçen günlerde advanced system care ile tarama yaptım x64 tabanlı bilmemne için güvenlik dosyasımı ne öyle bir şey indirdi. Bilgisayarı yeniden başlattım ve o zamandan beri amd nin cmdsi haricinde diğer cmd dosyası geliyor system32 yazıyor ama bir işlem yapmıyor öyle kalıyor. Sanki başlat çalıştırdan girmişim gibi o temel ekran çıkıyor. Ben kapatmadıkça gitmiyor. Bir bilginiz varmı? Bu virüs veya benzeri bir şey olabilirmi? Gerek olmadıkça combofix kullanmak istemiyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrGrafi

Merhabalar. Bilgisayarım normalde açılırken amd nin cmd si açılır kısa bir süre sonra kapanırdı sadece o vardı. Fakat geçen günlerde advanced system care ile tarama yaptım x64 tabanlı bilmemne için güvenlik dosyasımı ne öyle bir şey indirdi. Bilgisayarı yeniden başlattım ve o zamandan beri amd nin cmdsi haricinde diğer cmd dosyası geliyor system32 yazıyor ama bir işlem yapmıyor öyle kalıyor. Sanki başlat çalıştırdan girmişim gibi o temel ekran çıkıyor. Ben kapatmadıkça gitmiyor. Bir bilginiz varmı? Bu virüs veya benzeri bir şey olabilirmi? Gerek olmadıkça combofix kullanmak istemiyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

advanced systemcare yi sil öyle saçma sapan programların sisteminizi hızlandıracağına inanmayın yaptığı işler regedit ayarlarıyla oynamaktan başka birşey değil böyle abuk sabuk şeyler oluyor sonra .

olmazsa combofix yap.

• Bilgilendirme için teşekkür ederim sorunumu programı silerek hallettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silindi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.