Şimdi Ara

Windows Arkaplan Seslerini Kaydetme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorum, Windows'ta (çalışan tüm uygulamalar dahil) output olarak çıkan tüm sesleri Windows 7 (64-Bit) de nasıl kaydedebileceğimze dair.
    Windows XP kullanırken, ses ayarlarından ses kartının input sekmesinde bulunan, şu anda ismini hatırlayamadığım bir kutucuğu işaretleyerek tüm ses çıkışını kayıda dahil edebilioyrduk. Bu aşamadan sonra herhangi bir ses kaydeden uygulama açıldığında INPUT kısmında tüm Windows sesleri dahil olduğu için, oyunlardan, uygulamalardan ses kaydı alabiliyorduk.
    Fakat çok uğraşmama rağmen, bunu Windows 7'de yapamadım (Ağ ayarlarından tut, basit bir loopback adaptör yüklemeye kadar her konuda başıma dert açan Windows 7, ne güzel bir işletim sistemisin sen!) Ses problemini çözmek için eskiden TV kartının ses çıkışını ses kartının line-in kısmına takmakta kullandığım 10 cm'lik jak kablosunu laptop'un mikrofon ve hoparlörü arasında bağlantı kurmak suretiyle takıp, kayıt yaptım. Fena da olmadı ama ses hala biraz zayıf ve cızırtılı kalıyor...
    Daha fazla uzatmadan; Windows arka plan seslerini (tüm output) nasıl doğrudan line-in kaydı gibi kayda alabiliriz?
    Not: Konu için daha uygun bir bölüm bulamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım.

• Yardımcı bir software kullanmam gerekiyorsa, shareware olmayan bir uygulama tercih ederim. Tavsiye için teşekkürler; fakat ilk mesajımda belirttiğim gibi Windows 7'de de yazılımsız bunu yapmanın bir yolu yok mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrep_ve_su -- 23 Ocak 2011; 23:51:35 >
  • Çözümü -deneysel olarak- buldum. =)
    Denetim Masası -> Donanım ve Ses -> Ses -> Kayıt sekmesinde sağ tıklarsanız "Devre Dışı bırakılmış aygıtları göster" kutucuğunu işaretleyerek tüm pasif ses kayıt donanımını listede görebilirsiniz. Stereo Mix çıktığında üzerine sağ tıklayarak etkinleştir dedikten sonra Ses kayıt uygulamaları Stereo Mix aygıtını algılamaya başlıyor.
  • Bende streo mix çıkmıyor dmekki öyle bir donanım görmüyor windows 7
  • deneyelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.