Şimdi Ara

Windows arka plan resmi gözüküyor fakat bilgisayar açılmıyor! Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Windows 7 bilgisayarımı kullandıktan sonra kapata bastım dizüstü bilgisayarın kapağını kapatmıştım. Yarım saat sonra tekrar açayım dedim "Uygulamalar kapatılamadı, kapatmaya zorla" diye bir yazı çıktı İptale bastım şimdi arka plan resmi gözüküyor fakat hiçbir şey yok ekranda kapat tuşuna basıyorum, fan duruyor gibi oldu tekrar açma tuşuna bastım açılış ekranı falan gelmeden direk arka plan resmi gözüküyor NE YAPMAM LAZIM LÜTFEN YARDIM EDİN

Windows arka plan resmi gözüküyor fakat bilgisayar açılmıyor! Yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar sorunu çözdüm yine de araştıran olursa nasıl yaptığımı anlatayım. Güç tuşuna basınca kapanmıyordu bilgisayar, 5 saniye boyunca basılı tutunca kapandı. Verileriniz zarar görmesin diye Güvenli Modda başların ben öyle yaptım ( tekrar açarken size nasıl açılacağını soruyor güvenli modu seçeceksiniz ). Eğer yine olmazsa CTRL + ALT + DELETE kısayolunu deneyin. Bende öyle bir sorun olmadığı için kısayoldan sonra ne yapılacağını bilmiyorum ona internetten bakarsınız. Kendi soruma cevap yazdım ama neyse internette araştıran olursa faydalansın :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.