Şimdi Ara

windows acilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar windows xp kullaniyorum.bilgisayar ilk acilista windows cizgileri cikiyor sorunsuz bir sekilde yani acilis normal ama sonra tam masaustu gelecegi vakit ekran kapkara kaliyor..ne yapmaliyim sorunu gidermek icin ?

• Bilgisayarı güvenli moddan açıp sistemi geri yükleyin.
  • Benim Laptop da böyle oldu hatta bugun 4 de giriyordu 5.30 da aynısı oldu defalarca rest attım olmadı. Amcam Bilgisayara format atti. Eger gene olmazsa Cdleri ile birlikde ona goturucem. Sorununu Halledemezsen Sana haber veririm..
  • xp cd si varsa onarmayı deneyin.
  • guvenli modda acamiyorum yine aynisi oluyor masaustu simgeleri gelecegi zaman kapkara oluyor..elimde xp cd'si var formatsiz birsey mumkun mu ? Bazi veriler var o yuzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: gençlik1

guvenli modda acamiyorum yine aynisi oluyor masaustu simgeleri gelecegi zaman kapkara oluyor..elimde xp cd'si var formatsiz birsey mumkun mu ? Bazi veriler var o yuzden

harddiskin 2 den fazlaya bölünmüş ise verilerini sistemin olmadıgı bölüme taşı.sistemin bulundugu bölümü biçimlendirip sistemi kur dosyalarına hiç bişey olmaz
  • peki xp cd'si su durumda yardimci olabilir mi ? Format disinda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOS Update Dosyalari Hic Yok
    13 yıl önce açıldı
    Windows uygulamaları açılmıyor
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorunun ekran kartındanda kaynaklanıyor olabilir.görüntü kablosünü onborda takıp bilgisayarı acmayı denesene bi.
  • quote:

peki xp cd'si su durumda yardimci olabilir mi ? Format disinda

Olabilir, kurulumu yaparken " repair" seçeneği vardır onunla format atmadan tamir etmeyi deneyin.Pc yi, bios dan açılış yani " first boot " diye bir seçenek olması lazım onu seçin " , cd yi koyun win xp yüklenirken ekranda seçeneklerde görürsünüz zaten " repair" diye yazar.
  • biraz daha ayrintili yazabilir misiniz ? Ne zaman nereye basmaliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cucuko

quote:

peki xp cd'si su durumda yardimci olabilir mi ? Format disinda

Olabilir, kurulumu yaparken " repair" seçeneği vardır onunla format atmadan tamir etmeyi deneyin.Pc yi, bios dan açılış yani " first boot " diye bir seçenek olması lazım onu seçin " , cd yi koyun win xp yüklenirken ekranda seçeneklerde görürsünüz zaten " repair" diye yazar.

arkadasim biraz daha ayrintili soyleyebilir misin, laptop.ta verileri almak icin dediginizi yapsam olur mu ?
  • en son siyah ekranda kaldıgında fare okuda görünüyor mu?

verilerinizi ise eğer mümkünse hddnizi başka bilgisayara takıp yedeğini alabilirsiniz veya şuan ki sistemin üzerine biçimlendirmeden tekrar bir sistem kurup verilerinizin yedegini alabilirsiniz
  • evet kardes tam dedigin gibi ekranda fare oku gorunuyor tek sonra ekran siyah...laptop kullaniyorum bu harddisk cikarma isi sakincali gibi geldi bana..baska yontem varsa lutfen yazin ne yapabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gençlik1 -- 15 Eylül 2010; 11:42:21 >
  • sadece siyah ekranda fare okunun gorundugu bu durumda ne yaparak verileri alabilirim ?
  • tamam onun sebebi bir virüs çeşiti windowsun açılış dosyalarına hasar veriyordu yanlış hatırlamıyorsam virüsün ismini filan da çıkaramadım ama istersen googleda araştır uzunda olsa çözüm yolu vardı.

Ama tavsiyem ilk başta biçimlendirmeden eski windowsunun üzerine bir daha işletim sistemi kur ardından c'deki bilgileri d'ye at veya harici diske yedek al sonra en baştan biçimlendirerek temiz bir windows kur
  • biçimlendirme yapmadan krulumu deneyiniz mümkünse farklı bir xp cd i deneyiniz. verilerinizi veri kurtarma programları ile de kurtarabilirsiniz.
  • açılmayan sistemde nasıl kurtarma programı çalıştıracak? Zaten hdd'yi çıkarmayada pek yanaşmıyor tek yol hddyi biçimlendirmeden işletim sistemi kurmak
  • laptopu alirken paketten toshiba xp kurtarma cd'si cikti..su anda da telefondan yaziyorum
    hard disk cikarmaya sicak bakmama sebebim pc orijinalligini bitmesini istemememden..
    Bilmedigimden yaziyorum arkadaslar xp kurtarma cd'si ile hic veri kaybetmeden su anki xp uzerine kurulum yapilabilir mi ? Bilgisayarda C ve D olmak uzere 2 bölüm var..
  • yapılabilir orda biçimlendir seçeneklerine hiç dokunma direk hdd seçme ekranı gelince entera bas kur de , orda eski windowsunuzun adı old.windows olacak filan diyecek,o ekranı geçmezse herhangi bir şey gir o ekranı da geçtin mi gerisi yeniden sistem kuruyormuş gibi aynı.
  • aksami dediginizi yapacagim tekrar yardiminizi bekliyorum inanin cook mutlu olacagim sorunu atlatirsam..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.