Şimdi Ara

windows açılış çizgisini azaltmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende p.4 512 ram var arkadaşımın sisteminde p.4 256 ram varken onun açılış çizgisi 8 defa geçiyor bende 13 defa bu açılış çizgisinin sayısını neler değiştirir, daha fazla nasıl azaltabilirim, önceden bendeki açılış çizgisi kaspersky ve spydoctor windowsla birlikte açılırken 18 defa geçiyordu şimdi onları kapatınca 13 e düştü daha fazla düşürmek için neler yapılabilir ?

• windows klasörü altındaki prefetch klasörünün içini temizlersen biraz daha azalır
  • Boot Dosyaları İle Açılışı Hızlandırın

Regedit e giirp HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftDfrgBootOp timizeFunction anahtarına gidin, burada Enable adındaki string anahtarını bulun ve değerini Y yapın.
  • @arkitrom
    bu klasörün içindeki dosyalar nedir ? sonra sakata gelmeyelim , sen denemişsindir sanırım bu yöntemi ?
    @ibrahim171
    aynı şeyler senin içinde geçerli ? kesin güvenli mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tniaskrad -- 8 Temmuz 2006; 19:01:41 >
  • Dostum birde istersen süper cleaner adlı programı indir onunla sistemini temizle.Bu program hem sistemini gözle görülür şekilde hızlandıracak hemde açılış süresini biraz kısaltacaktır.Bir dene isterseN.
    benim sistem şu an orayı 3 defa sayark geçiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim171

Dostum birde istersen süper cleaner adlı programı indir onunla sistemini temizle.Bu program hem sistemini gözle görülür şekilde hızlandıracak hemde açılış süresini biraz kısaltacaktır.Bir dene isterseN.
    benim sistem şu an orayı 3 defa sayark geçiyor.

indiriyorum
  • Klasörün içinde işe yaramaz kayıtlar var bu kayıtlar senin kullandığın programların kayıtları.Yani silmende hiç bir sakınca yok.
    Benim dediklerimde yanlış yapmadıktan sonra çok güvenli.
    quote:

Orjinalden alıntı: tniaskrad

@arkitrom
    bu klasörün içindeki dosyalar nedir ? sonra sakata gelmeyelim , sen denemişsindir sanırım bu yöntemi ?
    @ibrahim171
    aynı şeyler senin içinde geçerli ? kesin güvenli mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwish-Nemo -- 8 Temmuz 2006; 19:04:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam o klasörü temizledim şimdi super cleaner ile tarama yaptırıyorum sanırım benim sistem çok doluydu programın sağ alt tarafında 87% Full yazıyor..
    Birde senin şu boot sector için verdiğin komutu sen kullandın mı ? bir sakıncası var mı ?
  • Yok ben her formattan sonra yaparım bunu hiç bir zararınıda görmedim.
    Süper cleanerede sanırım lisans ister silemezsin dosyaları beni ekle tarif edim sana tuna19911@hotmail.com
  • ibrahim171 arkadaşımıza yardımları için teşekkür ederim
  • SOrun halolmazsa tweaknow powerpack diye bi progaram var.Bunu kurduğun zaman kesinlike saması 3 ü geçmeyecektir.Programı bulamazsan veya ayarlarını yapamazsan pm atabilirsin.
  • Birşey değil dostum görevimiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.