Şimdi Ara

windows 8li tüm pclerde mi var bu sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar son zaman laptoplarda çift ekran kartı olduğu için oyunlarda sorun yaşıyoruz bu neden oluyor daha doğrus nasıl çözeriz yani pc oyun seçiyor örenk model dell 5r inspiron 5521 nasıl düzeltebilirim windows 7 kursak düzelirmi veya windows 8.1 kursam düzelirmi bazı oyunları açıyor bazılarını açmıyor nedense lütfen yardım edin

• yanlış hatırlamıyorsam oyun exe'sine sağ tuşla tıklayıp ekran kartı seçebiliyorsun, bir de ekran kartı seçeneklerinde bu şekilde bir seçim olması lazım, şu programı şununla çalıştır diye, bir de yapabilirsen eğer ekran kartlarının son sürüm driverlarını yüklersen onlarda yardımcı olur. ama dell'in sitesinden değil, kartların kendi sitelerinden... kolay gelsin...
  • dediiklerinzi yaptım açıkçası driveri dell in sitesinden yaptım ama düzelmedi
  • Uyumlulk sorunu mu yasiyorsun . Hata filan mi aliyorsun . Tam olarak anlamadim ben kusura bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hata aramıyorum yok yeni oyunlar mesela yeni oyunları açmıyor mortal combat komp. edition street fighterx tekken gibi oyunları nedense açmıyor ama nba 13 ü açıyor bende bunu anlamıyorum
  • evet sorunu nasıl halledebilirim ???
  • - Ekran kartınız amd ise Catalyst Ayarlardan yapabilirsiniz.
  • dediğiniz yerden yaptım olmadı gelişmiş ayarlardan ama yine aynı windows 8.1 kursak düzelirimi veya windows 7 ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alemdar11

dediğiniz yerden yaptım olmadı gelişmiş ayarlardan ama yine aynı windows 8.1 kursak düzelirimi veya windows 7 ???

- Windows 8 ve 8.1 hala güncellenmekte ve sorunlar devam etmektedir. Size tavsiyem Windows 7 kurun ?
  • bu gidişle öyle olacak zaten tavsiyelerniz için teşekkürler ama gtam bir çözümü yok sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.