Şimdi Ara

Windows 8 WerFault.exe hatasi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
11.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bilgisayara format atip win 8 yukledim. Driverlari yukledim. Sonra bu hatayi vermeye basladi. Werfault.exe. bellek read olunamadi. Laptop lenovo z570. Bu sorunla karsilasan var mi ? Nasil cozebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllyldrm -- 28 Ekim 2012; 17:31:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu sorunla karşılaşanlar olmuştu forumda bende merak ettim bir çözümü var mı acaba ?
  • Anlamadim bende. Bir kac driver uyumluluk sorunu yasiyor onlari kaldirip deneyecegim.

• Lenovo da olan genel bir sorun bu. Driverlar tam uyumlu degil. Suan icin onekey recovery , energy manegement kaldirinca hatayi vermemeye basladi. Suanlik sorun duzeldi...

• geri bildirim yaparsanız kısa sürede uygun update ler yayınlanacaktır.
  • Aynen Microsoft'un kapısını çalayım bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

Aynen Microsoft'un kapısını çalayım bir

Hayır. Lenovo abimizin kapısını çal.

Bende de Z570 var. Artık sonra yükleriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    unknown device windows 7 hatası
    14 yıl önce açıldı
    windows 8.1 0x80070522 hatası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayaer07

quote:

Aynen Microsoft'un kapısını çalayım bir

Hayır. Lenovo abimizin kapısını çal.

Bende de Z570 var. Artık sonra yükleriz.

Lenovo iste anlayin Ben onlari kaldirdiktan sonra sorunsuzca kullaniyorum. Cokta ise yaramiyordu

• Aynı hatayı bende alıyorum, bendede Z580 var. Ekran kartı driverından zannediyodum değilmiş sesten zannediyodum değilmiş arkadaş energy managementı sildim düzeldi yazmış ben bi ayarlardan tazelemeyi denedikten sonra bide energy managementı silmeyi denicem olmazsa tekrar temiz kurulum :) başka tavsiyesi olan varmı sorunla karşılaşmış ve çözmüş ?

bide bi soru daha lenovoya nereden mail atabiliriz çünkü win7'de olan bazı yardımcı programların hiçbirisi yok Windows 8'de onun için mail atıcamda...
  • Aynı sorun bende de oldu, yukardaki arkadaşların dediği gibi lenova' ya ait programları silince sorun geçici olarak çözüldü.
  • Yabanci sitelerde de baktim cok sorun yasayan varmis. Yakinda duzelir ama . Suan sorunsuz en azindan

• quote:

Yabanci sitelerde de baktim cok sorun yasayan varmis. Yakinda duzelir ama . Suan sorunsuz en azindan

Bende z570 kullanıcısıyım. Hakikaten pişman ettirdi bu hata yüklediğime. Sağ altta ses ikonuna bastığımda bile çıkıyor. Yukarda dediğiniz energy management ve one key recovery programlarını silmeme rağmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirabLe

quote:

Yabanci sitelerde de baktim cok sorun yasayan varmis. Yakinda duzelir ama . Suan sorunsuz en azindan

Bende z570 kullanıcısıyım. Hakikaten pişman ettirdi bu hata yüklediğime. Sağ altta ses ikonuna bastığımda bile çıkıyor. Yukarda dediğiniz energy management ve one key recovery programlarını silmeme rağmen.

Upgrade ile yaptiysan kafayi yiyor. Format at istersen . Birde ekstra olarak one key theaher mi ne var onuda kaldirman gerek.

• quote:

quote:

quote:

Upgrade ile yaptiysan kafayi yiyor. Format at istersen . Birde ekstra olarak one key theaher mi ne var onuda kaldirman gerek.

Evet theateri kaldirinca hata duzeldi. Umarim en kisa zamanda updateleri cikar.

Tesekkur ederim yardimin icin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet theateri kaldirinca hata duzeldi. Umarim en kisa zamanda updateleri cikar.

Tesekkur ederim yardimin icin.

Rica ederim kolay gelsin. Theatheri soylemeyi unutmustum

• arkadaslar bende de z570 var. Formatla win8 yukledim. Wifi çalışmıyor. Acil yardım lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilekburak

arkadaslar bende de z570 var. Formatla win8 yukledim. Wifi çalışmıyor. Acil yardım lütfen.

Wifide bir problem yoktu bende enteresan. Driverini yukledin mi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilekburak

arkadaslar bende de z570 var. Formatla win8 yukledim. Wifi çalışmıyor. Acil yardım lütfen.

Wifide bir problem yoktu bende enteresan. Driverini yukledin mi.

lenovonun sitesinden tüm driverları indirdim. Fakat hala problemli. Switch kapalı gorunuyor.

• eğer lenovoda wera-fault hatası alan varsa onekey programlarını kaldırması yeter pcyi etlileyen onlar.
  • bende de z580 var. onekey theatre için uygun driver çıkana kadar win7'ye devam. çok sorun değil ama var olan özellikleri kullanamadığım için win7'ye döndüm. wifi sorunu olmamıştı bende. fn+f5 ile açmayı denediniz mi wifi'yi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.