Şimdi Ara

Windows 8 Kurulumdan Sonra DVD-R okunmuyor ve DVD'deki dosyaları atamıyorum !! Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Teknosa'dan 129,00TL'ye Windows 8 Pro Satın Aldım.
    Kurulum yapınca 2 Seçenek geldi;
    "1-Yükselt,
    2-Özel Kurulum"
    diye seçeneklerde format anlamına gelen "Özel Kurulum" u seçtim.Bunu yaptıktan sonra sorunsuz olarak bilgisayarımı tamamen windows 8 Pro'ya sorunsuz olarak geçirdim ve sıfırladım.Fakat bir sorun gözüme çarptı hem de önemli bir sorun.
    "Bilgisayar'ı kurulumdan sonra yeniden başlatınca; Bilgisayarım'a girdim ve DVD-R sürücüsünü göremedim.Tabi bunuda Windows 8 Pro kurulum CD'sini çıkarttıktan sonra gördüm.Daha sonra O CD'yi takıp açınca bilgisayarım'a girince DVD-R Gözüküyor.başka bir DVD takıyorum fakat içinde bulundurduğu dosyaları atmaya kalkışınca %72 - %73 arasında hata alıyorum dosya atılamadı diye."

Lütfen Yardım Edermisiniz ?
    Şimdiden Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: adnanruzgar

Merhaba,
    Ben Teknosa'dan 129,00TL'ye Windows 8 Pro Satın Aldım.
    Kurulum yapınca 2 Seçenek geldi;
    "1-Yükselt,
    2-Özel Kurulum"
    diye seçeneklerde format anlamına gelen "Özel Kurulum" u seçtim.Bunu yaptıktan sonra sorunsuz olarak bilgisayarımı tamamen windows 8 Pro'ya sorunsuz olarak geçirdim ve sıfırladım.Fakat bir sorun gözüme çarptı hem de önemli bir sorun.
    "Bilgisayar'ı kurulumdan sonra yeniden başlatınca; Bilgisayarım'a girdim ve DVD-R sürücüsünü göremedim.Tabi bunuda Windows 8 Pro kurulum CD'sini çıkarttıktan sonra gördüm.Daha sonra O CD'yi takıp açınca bilgisayarım'a girince DVD-R Gözüküyor.başka bir DVD takıyorum fakat içinde bulundurduğu dosyaları atmaya kalkışınca %72 - %73 arasında hata alıyorum dosya atılamadı diye."

Lütfen Yardım Edermisiniz ?
    Şimdiden Teşekkürler..

anakartın chipsetini güncelleyin windows 8 kurunca anakartla ilgili hehangibir driver kurdunuzmu ?

• windows8 ile ilgili bir sorun değil kesinlikle benim dvd-rom'umda cd ile başlatınca bilgisayarı görmüyordu dvd-romu bağlantı kablolarını tekrar kontrol edin ben dvd-rom'u değiştirmiştim en sonunda..

Orijinalden alıntı: syilmaz42

windows8 ile ilgili bir sorun değil kesinlikle benim dvd-rom'umda cd ile başlatınca bilgisayarı görmüyordu dvd-romu bağlantı kablolarını tekrar kontrol edin ben dvd-rom'u değiştirmiştim en sonunda..

windows 8 alakalı bende aynısı omustu anakart kart drıverını güncelleyince düzeldi 4 aydır kullanıyorum sorun yok
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.