Şimdi Ara

Windows 8 için ''BAŞLAT'' menüsü isteyenler ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Windows 8 için ''BAŞLAT'' menüsü isteyenler ;)

Bakıyorumda bir çok arkadaş sırf win 8 başlat menüsü olmadığı için kullanışsız geldiğinden windows 7'ye dönüş yapıyor.. Sırf bunun için win 7 'ye dönüş yapmanıza gerek yok bunun ufak bir program ile çözümü var ve bilmeyen arkadaşlar için bunu paylaşıyorum.
    Evet arkadaşlar windows 8'in metro arayüz başlangıç ekranı hoşunuza gitmiyor veya karmaşık geliyorsa iobit yazılım firması(hani şu meşhur pc optimizasyon programı advanced system care'in sahibi) imdadınıza yetişti diyebiliriz..

Programın ismi Start Menu 8
    . Bu program ile windows 7 başlat menüsü stili elinizin altında Programı windows 8'inize kurun ve windows 7 başlat arayüzünü win 8 de kullanın.. Program ücretsizdir(freeware). Herhangi bir serial crack vs istemez,iyi günlerde kullanın..

İOBİT START MENU 8 DOWNLOAD

• Bu konuda benim tavsiyem Classic Shell programı... çok memnunum...http://www.classicshell.net/
  • Bu konuda en iyi programlar startisback ve start8 ... İkisi de orijinal startı aratmıyor...
  • Başlat düğmesi olsa ne olur olmasa ne olur :)
  • kardeş bireysel yorum yapmana gerek yok..senin için gereksiz(!) görünen bir şey başkaları için olmazsa olmaz bir ihtiyaç olabilir.. Dünyada bir çok win8 kullanıcısına yeni arayüz karışık geliyor ve birçoğu bu durumdan muzdarip bu nedenle bu tür programları kullanan milyonlarca insan var.Bende ilk mesajda belirttiğim gibi ihtiyaç duyanlar için paylaştım,ihtiyacı olmayan indirmez olur biter..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goril1

Başlat düğmesi olsa ne olur olmasa ne olur :)

Şahsen benim için önemli : Windows 8.1 sistemimden startisback görüntüsü:

• quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

Bakıyorumda bir çok arkadaş sırf win 8 başlat menüsü olmadığı için kullanışsız geldiğinden windows 7'ye dönüş yapıyor.. Sırf bunun için win 7 'ye dönüş yapmanıza gerek yok bunun ufak bir program ile çözümü var ve bilmeyen arkadaşlar için bunu paylaşıyorum.
    Evet arkadaşlar windows 8'in metro arayüz başlangıç ekranı hoşunuza gitmiyor veya karmaşık geliyorsa iobit yazılım firması(hani şu meşhur pc optimizasyon programı advanced system care'in sahibi) imdadınıza yetişti diyebiliriz..

Programın ismi Start Menu 8. Bu program ile windows 7 başlat menüsü stili elinizin altında Programı windows 8'inize kurun ve windows 7 başlat arayüzünü win 8 de kullanın.. Program ücretsizdir(freeware). Herhangi bir serial crack vs istemez,iyi günlerde kullanın..

İOBİT START MENU 8 DOWNLOAD

bende 5 dolarlık start8 almıstım, aynı anda bicok pcye kurdum, sonrasında full kullanıma ulasmıstır gibisinden bi mesaj verdi ve kurulmadı, daha sonra iobitin startını kullandım, 2 side cok guzel program , para vermeye gerek yok, konudaki iobite ait start 8 kullanılmalı.... simdi w 7 kullanıyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 16 Kasım 2013; 14:51:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.